ne bileyim işte önüme geleni yiyorum dimiAz yeyip aç kalmissin ama hepside karbonuzgunum ama bu sekilde kg veremezsin. İnan bugun parkta kizima cubuk kraker veriyordum. Tam yiyecektim vazgeçtim eve gelip kabağımı yedim
Afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
10:00 Karatay kahvaltısı
16:30 Türk kahvesi 3 fıstık
19:00 3 tane kıymalı mercımeklı dolma 2 bardak ayran
1 lt su 1 lt dukan birası
Sende mi bürütüs ya benPek acıkmadım canım ya bugün yeterli oldu yarın cuma diye biraz hafif geçireyim dedim ama öyle aman aman bir acıkma durumum olmadı yarın 7leri görebilirim bir ihtimal az yiyeyim dedim o yüzden
Ben cok yorgunum. Şuan aklim bana oyunlar oynuyor. Neyseki mide cevap vermediPek acıkmadım canım ya bugün yeterli oldu yarın cuma diye biraz hafif geçireyim dedim ama öyle aman aman bir acıkma durumum olmadı yarın 7leri görebilirim bir ihtimal az yiyeyim dedim o yüzden
Yedikce yiyesin geliyo ne yazikkine bileyim işte önüme geleni yiyorum dimi
Bugün 80,1 gördüm ama yarın ne olur belli olmaz tabi sen de 7ye çok yakınsın canım sadece menülerinde biraz daha dikkatli olman lazımSende mi bürütüs ya ben
bende 7 istiyorum
Aman aman boşver yeme canım bir şey şimdi yarın tartı günü miden cevap vermesin hiç öyle uslu uslu otursunBen cok yorgunum. Şuan aklim bana oyunlar oynuyor. Neyseki mide cevap vermedi
Basım agricak gibi. Cocuklar uyusa hemen yatcamBugün 80,1 gördüm ama yarın ne olur belli olmaz tabi sen de 7ye çok yakınsın canım sadece menülerinde biraz daha dikkatli olman lazım
Aman aman boşver yeme canım bir şey şimdi yarın tartı günü miden cevap vermesin hiç öyle uslu uslu otursun
İnşallah uyurlar bir an önce canımBasım agricak gibi. Cocuklar uyusa hemen yatcam
Saol canımAfiyet olsun
Odemdir canim nasil yoruldun kimbilirdün sabah 4 de kapadokya da çekime başladım, 10 da bitirdim önce konyaya sonra ankaraya ev dön derken
mahvoldum, ne yediğim yemek yemekti ne içtiğim us suydu, 9 da uyudum şimdi uyandım ama hala çok fenayım
kilomu tartım 95.3 olmuşum , nolur ödem olsun
Olacak pazartesiye kadar 3 gün dikkat et 79 gelecekBu haftada olmadı
Geçen hafta 80.3
Bu hafta 80.6
Fark +300
Ayaklarım bacaklarım ellerim acıyor ve yine gitmiyor bugün limonlu su filan içtim keşke aç gitseydim baktirirdim
Harikasin canim beni yakaladinGünaydın kızlar
Hoşgeldin 70ler diyebilirim artık 80ler artık gitsin gelmesin insAllah ya
Geçen hafta: 81.60
Pazartesi: 82.1
Bu hafta: 78.95
Fark: -2.65
Yüzde: %3.248
Menülerin nasıldı takip 3demedim cnm ama biseyler ters gidiyor demek ki ya da ödem mi var değerlerine baktır ama çok değil artin sıkma canını haftaya eksiye geçersin insAllahBu haftada olmadı
Geçen hafta 80.3
Bu hafta 80.6
Fark +300
Ayaklarım bacaklarım ellerim acıyor ve yine gitmiyor bugün limonlu su filan içtim keşke aç gitseydim baktirirdim
Odemdir cnm bence de sıkma hiç canınıdün sabah 4 de kapadokya da çekime başladım, 10 da bitirdim önce konyaya sonra ankaraya ev dön derken
mahvoldum, ne yediğim yemek yemekti ne içtiğim us suydu, 9 da uyudum şimdi uyandım ama hala çok fenayım
kilomu tartım 95.3 olmuşum , nolur ödem olsun
Harikasin canim beni yakaladin80leri bir daha hiç gormeyelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?