Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın. Anlamadigim bir şekilde bekledigim kg kaybi olmadi. Biraz bozuldum. Ama pes etmek yok. Bayrama 76 gelecek başka yolu yok
Gecen hafta 79.6
Bu hafta 78.9
Fark 700 gr
Çok güzel cnm eksidesin ya önemli olan o hadi insAllah benim 77ydi hedef tutturalim insAllah

Bu haftada olmadı
Geçen hafta 80.3
Bu hafta 80.6
Fark +300
Ayaklarım bacaklarım ellerim acıyor ve yine gitmiyor bugün limonlu su filan içtim keşke aç gitseydim baktirirdim
Canım moral bozma bu hafta daha dikkatli olursan gidecek zaten
Günaydın kızlar
Hoşgeldin 70ler diyebilirim artık 80ler artık gitsin gelmesin insAllah ya
Geçen hafta: 81.60
Pazartesi: 82.1
Bu hafta: 78.95
Fark: -2.65
Yüzde: %3.248
sen ne yaptın böyle canım söyle biz de yapalım tek kelimeyle harikasın
Günaydın. Anlamadigim bir şekilde bekledigim kg kaybi olmadi. Biraz bozuldum. Ama pes etmek yok. Bayrama 76 gelecek başka yolu yok
Gecen hafta 79.6
Bu hafta 78.9
Fark 700 gr
Gayet güzel vermişsin canım hiç bozulma bu hafta az verdiysen haftaya eminim daha çok gidecek
Hayırlı cumalar
Ben sabitim 85.5
Kilo almamış olman iyi canım bu hafta artık biraz daha dikkat etmeye çalışırsın menülerine eminim gider

Arkadaşlar pek gelemedim. işten dolayı yoğun günler geçiriyorum. diyet de yapamıyorum 2 haftadır büsürü cıııs yediğim halde iki cumadır eksi görüyorum sevindim

Tabi dikkat ediyorum mesela dün akşamı perşembeye yakışır bir şekilde aç kahve içerek geçirdim :)

Bundan sonra liste yazamasamda hergün uğrarım diye düşünüyorum aklımdasınız össssleedim

O kadar gelmisin gel ben agarlayim seni niye koptur koptur gittin hamişim

Günaydın kızlar
Hoşgeldin 70ler diyebilirim artık 80ler artık gitsin gelmesin insAllah ya
Geçen hafta: 81.60
Pazartesi: 82.1
Bu hafta: 78.95
Fark: -2.65
Yüzde: %3.248
Maşallah canım tebrik ederim
Olacak pazartesiye kadar 3 gün dikkat et 79 gelecek
İnşallah bugün buram buram poğaça koktu almışlar. Hayır dedim. Kafamı çevirdim. İnşallah cumaya güzel olur. Cuma nikah var şenlik başlıyor
Çok saçma ve karışıktı hak ettim
Gecen hafta 79.6
Bu hafta 78.9
Fark 700 gr
Az ama düzenli olsun hemde kalıcı olsun
Merhabalar
Geçen cuma :111.6
Bu sabah: 110.4
Fark: 1.2
Süpersin canım
İnşallah olucam 75 olamadım hiç değilse 70 leri göreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…