Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İlla kiracaksın, pes etme.
Benim hem 100den düşerken hemde 90 ve 80den düşerken oyle oldu. Allahim nerelerden geldim buraya
Ben de 9lu rakamlardan bir türlü kurtulamamıştım uzun aylar 93 rakamında takılı kalmıştım sonra tekrar 98 e çıkmıştım şevkim kalmamıştı yine aynısı olmaz inşallah

Ben de 9lu rakamlardan bir türlü kurtulamamıştım uzun aylar 93 rakamında takılı kalmıştım sonra tekrar 98 e çıkmıştım şevkim kalmamıştı yine aynısı olmaz inşallah
Ben de 85 civarında takıldım yılbaşından beri
Tekrar 89.5 a çıktım geri indim derken 85 de kaldım işte
Ay inşallah bayram hedeflerini tutturmak istiyorsak kaçamak yapmamak şart
Hepimiz hedeflerimize ulaşalım inşaAllah
Az daha fazla gayret etmemiz lazım

Ben de 85 civarında takıldım yılbaşından beri
Tekrar 89.5 a çıktım geri indim derken 85 de kaldım işte

Hepimiz hedeflerimize ulaşalım inşaAllah
Az daha fazla gayret etmemiz lazım
Aslında tamamen bırakmamak da güzel bazen yavaş bazen hızlı da olsa bir şekilde devam ediyoruz ama biraz daha gayret etmek gerekiyor

Selamlar hanımlar
Dün öğlen et döner mercimek çorbası yedim
Arada dondurma
Akşam et sote
Ara zeytinyağli kraker
Bol bol disko dansı yaptım. Sigara böreği sardım içinden biraz peynir yedim
Gece 2 ye kadar salon grubunun koltuklarını sandalyesini sildim. Pert oldum yani. Sonu sabah 80.5 çıktım.

Yorgunluk ödem yapmış olabilir canım hiç sıkma canını bugün ve yarın akşamları en azından dinlen yapacaklarını gündüz bitirmeye çalış inşallah cuma günü 7leri görmüş olursun

Ara öğün yaptım. Ananas ilk kez deniyorum. Çok ödem atici oldugu soyleniyor. Bakalkm nasil etkisi olacak
Ananas candır ben de sabah kahvaltıda yedim tadına da bayılıyorum zaten her ay bir kere mutlaka suyunu hazırlayıp içiyorum o hafta en az 1,5 kilo gidiyor

Merhaba kızlar
Günler yoğun geçiyor bugün annemlerin evini temizledim bi ihtimal yarın babam hastaneden cikacak
Çok yoruldum ama onlar için deger ❤
Yemek konusunda dikkat edemiyorum ama inş toparliycam cuma tartisiyla yeniden start vereyim diyorum

Regl olmadim hastane wc enfeksiyon kaptım idrar yolu enfeksiyon gibi agrım var

Babacığın inşallah bir an önce toparlanır canım eve gelince kendini daha iyi hisseder hastane psikolojisi de olumsuz etkiliyor insanı geçmiş olsun sana da kilo verilir canım önemli olan sağlık girersin moda hemen gidiverir kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…