Canım kendini toplamaya çalış moddan düşünce kilolar anında geri geliyor en azından kendine birkaç gün serbest gün yapıp ne istiyorsan doyasıya ye sonra yeniden başla amaben iyice moddan düştüm.
Bu aralar herkesin modu düştü yaz geldi aksine hareketlenip kiloları daha azimle vermemiz gerekir renkli renkli cıvıl cıvıl elbiseler giyeceğiz hanımlarİyi akşamlar
Herkesler neredeler neler yapıyorsunuz kızlar
Buraya gelmemek sorun degil ama gelmeyince beslenme de bozuk oluyor genel olarak
Hadiii gelin toplanalım hareketlene
benim modumu wc düşürdü. şu an bile karnımın içi sert. artıyım.Canım kendini toplamaya çalış moddan düşünce kilolar anında geri geliyor en azından kendine birkaç gün serbest gün yapıp ne istiyorsan doyasıya ye sonra yeniden başla ama
Bu aralar herkesin modu düştü yaz geldi aksine hareketlenip kiloları daha azimle vermemiz gerekir renkli renkli cıvıl cıvıl elbiseler giyeceğiz hanımlar
Beni bir tek içtiği kayısı çayı ve kefir rahatlatıyor sen de denemişsindir zaten bir de kayısıyı suda bekletip sabah hem suyunu içip hem kayısıyı yiyebilirsin wc sorununu çözdüğünde zaten artı filan kalmayacakbenim modumu wc düşürdü. şu an bile karnımın içi sert. artıyım.
Valla canım akın allıma sürekli yemek geliyor ama yemiyorumOdem vardir muhakkak yarin aynen devam et beslenmene
Probiyotik almayı denemiş miydin canımbenim modumu wc düşürdü. şu an bile karnımın içi sert. artıyım.
Gözün aydın canım bununla geçmiş olsun.Merhaba kızlar
Günler yoğun geçiyor bugün annemlerin evini temizledim bi ihtimal yarın babam hastaneden cikacak
Çok yoruldum ama onlar için deger ❤
Yemek konusunda dikkat edemiyorum ama inş toparliycam cuma tartisiyla yeniden start vereyim diyorum
Regl olmadim hastane wc enfeksiyon kaptım idrar yolu enfeksiyon gibi agrım var
Ananas suyu nedir ?Ananas candır ben de sabah kahvaltıda yedim tadına da bayılıyorum zatenher ay bir kere mutlaka suyunu hazırlayıp içiyorum o hafta en az 1,5 kilo gidiyor
Detoks suyu canım içine 1 LT suyun içine 2 dilim ananas taze zencefil 2 kabuk tarçın ve bir fincan yeşil çay koyuyorsun tadı gayet güzel oluyor ve çok güzel ödem attırıyorAnanas suyu nedir ?
Benim hazır yanımdaGünaydınBen bugün dukan birası yapacağım bana katılmak isteyen varmı
Taze zencefil yokDetoks suyu canım içine 1 LT suyun içine 2 dilim ananas taze zencefil 2 kabuk tarçın ve bir fincan yeşil çay koyuyorsun tadı gayet güzel oluyor ve çok güzel ödem attırıyor
Tam etki etmez canım büyük ihtimal eğer elman varsa elmayla da yapabilirsinTaze zencefil yok
Ananaslı yesil çay var evde olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?