Varım cnm 79u sen gordun 75 i kim görecek bklmFit mutlu annecim var misin yarişa, ilk kim 75i görecek
Tebrikler cnmTüm kilo verenleri kutluyorum,sabit ya da artı olanlar,dikkat ederlerse haftaya büyük atak yapacaklardır.
Geçen hafta: 75.6
Bu hafta: 74.8
Fark: -0.8
Haftaya güzel eksi gelir bence spora devam yediklerine bu hafta dikkat et mutlaka cnmGünaydın kızlar
Geçen hafta 85 5
Bugün 86.2
Fark +700 gram
Bı hafta spor falan yaptım ama fazlaca da yedim. Haftaya 84 görmeyi umuyorum
Regl kaynaklı ise bence hiç üzülme geldiği gibi gider bu artıselam kızlar kilo vernleri yürekten kutluyorummaşallah
kilo bildirimim ,,,, 84 ,. 800 ,,
geçen hafta ,84 ,tü , pazartesi ,86 ,90 dı regl den dolayı , sonuç olarak , + 800 geldi
inşallah canımRegl kaynaklı ise bence hiç üzülme geldiği gibi gider bu artı
Kesinlikle ulasicajsin cnm benimde aynen öyle olduBir ara 88 89 da takılıyordum şimdi 86 larda ha gayret böyle böyle 79 a ulaşırım inş
İyi tatiller cnm keyfini çıkar son günün dönünce full gaz devamSelamlar herkes iyidir umarımgelemedim 1 haftadır. Tatildeyiz. Bugün son günümüz. Tartı yok o yüzden bildirim yapamıyorum şu an.
Tebrikler canımGeçen hafta 112,5
Bu hafta 111,5
fark 1 kg
Günaydın kızlar
Hoşgeldin 70ler diyebilirim artık 80ler artık gitsin gelmesin insAllah ya
Geçen hafta: 81.60
Pazartesi: 82.1
Bu hafta: 78.95
Fark: -2.65
Yüzde: %3.248
Vayyy kızlar süpersinizGünaydın. Anlamadigim bir şekilde bekledigim kg kaybi olmadi. Biraz bozuldum. Ama pes etmek yok. Bayrama 76 gelecek başka yolu yok
Gecen hafta 79.6
Bu hafta 78.9
Fark 700 gr
Merhabalar
Geçen cuma :111.6
Bu sabah: 110.4
Fark: 1.2
Tebrikler sizlerde istikrarlı bi şekilde ilerliyorsunuz ne güzel inş ikili kilolara en kisa zamanda görürsünüz ❤Geçen hafta 112,5
Bu hafta 111,5
fark 1 kg
Tebrikler canımTüm kilo verenleri kutluyorum,sabit ya da artı olanlar,dikkat ederlerse haftaya büyük atak yapacaklardır.
Geçen hafta: 75.6
Bu hafta: 74.8
Fark: -0.8
Bol bol su ama ilacsiz ben hic geciremedim. Dikkat et ilerlemesin canimKendinden haber ver diyecek olan varsa yeniden 85kilo olmuşum ama tüm vücut şiş ödem regl olamadim üzerine bide idrar yolu enfeksiyon gibi agrım var doğal olarak ilacsiz nasıl atlatirim
Şimdiden afiyet olsun yaninda yogurtla salatayla yersen hic bisey olmazsonunda dolma biber aldım
inşallah beceririm güzel yapmayı da yerim
kaç hakkım var 2-3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?