- 8 Mart 2020
- 5.661
- 27.687
- 548
Iciyorum canım aslinda evde antibiyotik vardı idrar yolu enfeksiyon için de etkiliymis sabah içtim bi taneBol bol su ama ilacsiz ben hic geciremedim. Dikkat et ilerlemesin canim
Hay Allah ya yenecek gibi degil mieveeeet kendi kendime nazar değdirdim
ve dolma biberlerimi yaktım
Hay Allah ya yenecek gibi degil mi
Komagene de oluyor canım yaamalesef, üstüne tencere sizlere ömür.
getir yemeğe girdim yok, migrosa girdim yok
yemek sepetine girdim orda varmış , bari ordan alayım
başına bir şey gelmezse iyidir
altın süt dediğin bim im sütü mü? eğer oysa sakın alma canım. onun içinde ne var bilmiyorum. süt kesinlikle bozulmuyor.Bugün altın süt ile başladım
Az önce arkadaşlar lokum aldı sağolsun. O şekilde bozdum
Yinede iyiyim şükür
Vay tebrikler canım güzel eksiGeçen hafta: 81,3
Bu hafta: 79,9
Fark: 1,4
Sonunda geldim 7lere
İncelme vardır belki kız kilon aynı olsa daBugün arkadaş diyor ki günden güne eriyorsun
3 haftadır aynı kilodayım
Saol cnm darısı başınaVayyy kızlar süpersinizokuyunca çok mutlu oldum sizler için
Ya geçmiş olsun ins atlatirsinKendinden haber ver diyecek olan varsa yeniden 85kilo olmuşum ama tüm vücut şiş ödem regl olamadim üzerine bide idrar yolu enfeksiyon gibi agrım var doğal olarak ilacsiz nasıl atlatirim
sonunda dolma biber aldım
inşallah beceririm güzel yapmayı da yerim
kaç hakkım var 2-3
Ne zmn kapanacakto cnm okullar ben biraz leylayim snrm haberim yokHayırlı cumalar
Geçen hafta 100.3
Bu hafta 102.4
Şu an diyet yapamıyorum okullar kapandığında inş
Çok değilmiş telafi edersin insAllahBen bugün 68,5 geldim sabah.
+500 gr
Yaaa tüh canım ya unuttun mu bı ara bende cok unutuyordumeveeeet kendi kendime nazar değdirdim
ve dolma biberlerimi yaktım
WC sorununu halletsen çoğu gider bencemerhaba kızlarrrsabah tartıldım ama gün içinde çok çok yoğundum. siteye ancak girebildim. zaten durum pek parlak değil. canım sıkkın. bu kadar artılık ne oldu anlamadım. wc halen düzensiz bu arada vs.
cuma 85.2
bugün 87.8
fark +2.6
simit falan yedim artı çıkınca. modum çok düşüktü ama bu kadar da olmamalı bence. artıyımdır muhakkak ama 2.6 çok moralimi bozdu. şaka gibi. ben bu hafta 84 olurum diyordum.Vay tebrikler canım güzel eksi
İncelme vardır belki kız kilon aynı olsa da
Saol cnm darısı başına
Ya geçmiş olsun ins atlatirsin
Ne zmn kapanacakto cnm okullar ben biraz leylayim snrm haberim yok
Çok değilmiş telafi edersin insAllah
Yaaa tüh canım ya unuttun mu bı ara bende cok unutuyordum
WC sorununu halletsen çoğu gider bence
Moral bozukluguyla yemeye devam edersen 90da görürsün ama bozmadan devam edersen 85 gelirsimit falan yedim artı çıkınca. modum çok düşüktü ama bu kadar da olmamalı bence. artıyımdır muhakkak ama 2.6 çok moralimi bozdu. şaka gibi. ben bu hafta 84 olurum diyordum.
Moral bozuklugunda yemeyi bı öğrensek ah pes etme göreceksin cnm kolay olmasa da halledebilirsin bencesimit falan yedim artı çıkınca. modum çok düşüktü ama bu kadar da olmamalı bence. artıyımdır muhakkak ama 2.6 çok moralimi bozdu. şaka gibi. ben bu hafta 84 olurum diyordum.
Saol canımTebrikler canım
Gözün aydınGeçen hafta: 81,3
Bu hafta: 79,9
Fark: 1,4
Sonunda geldim 7lere
Sağ ol canım neredeyse bir senedir uğraşıyorum ucundan gördüm sonundaSaol canım
Gözün aydın
Aaaa gözün aydin diyeyim. 8ler bir daha hic gelmesinSağ ol canım neredeyse bir senedir uğraşıyorum ucundan gördüm sonunda
İnşallah canım ucundan da olsa gördüm bu haftaAaaa gözün aydin diyeyim. 8ler bir daha hic gelmesin
Yok canım zerdeçallı süt tarçınaltın süt dediğin bim im sütü mü? eğer oysa sakın alma canım. onun içinde ne var bilmiyorum. süt kesinlikle bozulmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?