Valla abla buranın halini görüyorsun. Diyeti kendim yapıyorum zaten hiç değilse gelip iyi gidiyor kötü yapıyorsun diyecek biri lazım. Yoksa burada kimse kimsenin aşını hazirlamiyor. Bizi biz biliriz dedik bizden kimse kalmadıGörmüşsün ya gelir bence yine
MaşaAllah çok iyi gidiyorsun
Anlıyorum seniValla abla buranın halini görüyorsun. Diyeti kendim yapıyorum zaten hiç değilse gelip iyi gidiyor kötü yapıyorsun diyecek biri lazım. Yoksa burada kimse kimsenin aşını hazirlamiyor. Bizi biz biliriz dedik bizden kimse kalmadı
Neyse üzgünüm buraların sessizliginden kendi kendime yazıyorum
Suyun çok az. Yatana kadar 2ye tamamla mutlaka. Yemediklerin icinde tebrik ederim. Sinir krizi bizde oldu 3 kezBen bugün küçük yüzünden sinir krizi geçirdim resmen.
Sabah sirkeli su
Öğlen kepekli ekmek yeşil fasulye ( ıslak kek ve milföy börek vardı yemedim)
Arada 1 hurma biraz leblebi
Akşam semiz otu yemeği 1 dlm kadar bayat pide
Su 500 ml. Hareket iş sonrası ev temizliği ve sinir krizi
Su içemiyorum kahve çay bile icmesem aramıyorum çok acayipSuyun çok az. Yatana kadar 2ye tamamla mutlaka. Yemediklerin icinde tebrik ederim. Sinir krizi bizde oldu 3 kezartik anlatmakta istemiyorum
Hava cok sicak nasil ihtiyac duymuyosunSu içemiyorum kahve çay bile icmesem aramıyorum çok acayip
noldu canım ne yaptı ufaklık?Ben bugün küçük yüzünden sinir krizi geçirdim resmen.
Sabah sirkeli su
Canım çok haklısın destek olmak lazım birbirimize benim de bu aralar psikolojim çok iyi değil bir yerden patlak verecektim zaten dokunsan ağlayacak durumdayım içine içine at bir süre sonra açığa çıkıyorBen bugün küçük yüzünden sinir krizi geçirdim resmen.
Sabah sirkeli su
Hiç bir fikrim yok ama WC sorunum yokHava cok sicak nasil ihtiyac duymuyosun
O rutin çocukluk yapıyor canım benim tahammülsüzlugum. Herşeyin suçlusu engelli olması gibi görüyoruz aslında ama çocuk işte. Bardağın dolu kısmını görmüyorum şu sıralar.noldu canım ne yaptı ufaklık?
Sinirim geçince aynılarını söylüyorum kendime. Rabbim sabrımı artırsın diyemiyorum öyle dememek gerekmiş. Sıkıntımız sabrimiza goreymis dağına göre kar derler ya.Canım çok haklısın destek olmak lazım birbirimize benim de bu aralar psikolojim çok iyi değil bir yerden patlak verecektim zaten dokunsan ağlayacak durumdayım içine içine at bir süre sonra açığa çıkıyor
Menün az olmuş canım sanki ama moralin bozuk olunca yemek istememiş olabilirsin bir şekilde büyüyorlar canım benim de erkek kardeşim çok yaramazdı anneciğim neler çekti ama geçiyor zamanla sabırlı olmaya çalış uzaktan söylemesi kolay tabi ama kendini yıpratma
Harika geçmiş bence boş bırakma biziBen de menümü paylaşayım
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 3 zeytin, 1 hindi füme, 2 wasa, kiraz saplı çay
Ara
1 LT dukan birası
Akşam
Zeytinyağlı taze fasulye, salata, 2 yk yoğurt, 2 wasa
bugün yine 80,3 görünce sinirlerim iyice bozuldu zaten iki gündür temizlikten kafamı kaldıramıyorum bir bıkkınlık var üzerimde az yedim o yüzden önümüzdeki iki gün kahvaltı detoksu yapacağım bakalım tartı cuma günü be gösterecek
Ben lafımı ortaya korum alan alırİyi geceler ❤
Gelmesem kimsenin seslendiği gak gız buraya gel dediği yok mu
Güzel olmuş herşeyden gonullemisin kendiniİyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 yumurta,1 dilim sucuk,peynir,zeytin,salatalık,domates,acı biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi :1 sade soda,1 kayısı,3 kiraz3 yemek kaşığı biberli-süzme naneli süzme yoğurt
Akşam: 2 sarma,1 kase yoğurt,1 yaprak galeta
1 sade soda
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar
Çok geçmiş olsunGünaydın. 10 gündür kalcamda hafif agri vardi. Dun gece itibariyle iyice artti. Cocuklarla cok zorlaniyorum offf
Randevu aldim bugüne. İnsallah annemler cocuklara bakabilir de gidebilirimÇok geçmiş olsun
Biri daha diyordu sanki dikkat edin kızlar
çok geçmiş olsun canımRandevu aldim bugüne. İnsallah annemler cocuklara bakabilir de gidebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?