Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben 15 dklik leslieyi bitirdigimde her yerim agriyordu ilk basladigimda. Bence gayet normal. Benimde bugün aktif 50 dk yuruyus olmus ama adimlarim cok az

İyi akşamlar bende menü yazayım

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta az peynir domates, salatalık 3 zeytin 2 dilim ekmek

Ara: iki kaysı, yarım kase kiraz

Akşam: enginarlı yeşil salata, üzerine iki yumurta haşlayıp doğradım bir paket de form büsküvi

Şu an neskafe içiyorum. suyu bu ara bol içtim, yürüyüş yapsaydım iyi olurdu bu sabah güzel eksi gördüm umarım cumaya kadar korurum

Merhaba arkadaşlar
Bügün de yağmur demedim çamur demedim 15+25 dk kaplumbağa yürüyüşümü yaptım geldim okullar tatil olsun yürüyüşe başlıycam diyodum artık bir bahanem kalmadı
Çok güzel 15 , 25 deme yavaş yavaş adapte oluyorsun işte. bunu yapamayanda var

İyi geceler

Şu an çok şişkinim bunu bi daha hissetmek istemiyorum.
Bayrama kadar 2 hafta hiç bozmadan yapmalıyım şişkinliğimi atmak için
Ah o şişkinlikler bize esas zarar veren onlar bence, ne yersek yiyelim şişkinlik olmasa eksi oluyor yaniii

2 hafta full dikkat ediyoruz tamamdır anlaştık

Slm kızlardıyet kaydı benım baya baya bu aralar cok yogunum

Sabah
1 sandeviç kaşar salam
Su

Akşam
Adana dürüm
Kola

7bın adım
Çalışmaya başladım ablamın yanında o yuzde pek gıremıyorum
Oooo süper yeni işin hayırlı olsun iki kardeş elele verdiniz demek bereketli bol kazançlarınız olsun

Kabakçılar bir de mutlaka andaç yeşilyurt mudur nedir bir diyetisten var, sayfasına göz atmanızı öneririm.
binbir çeşit kabak yemeği tarifi var adamın
Ben dün akşam 3 tane kabağı dilimledim, bir kaşık zeytin yağı ve tuzla karıştırıp yağlı kağıt üzerinde pişirdim

Pişirdiğim kabakları tabağa aldıktan sonra üzerine 3 kaşık yoğurt ve onun üzerinede 3 kaşık kavrulmuş baharatlı kıyma serptim tadı evsane güzel oldu tavsiye ederim

İsteyen yoğurda bir dış sarmısakta katabilir

iy akşamlar hanımlar
sabah ,2 dlm tbe 2 yk sahanda yumurta , peynir zeytin domates salatalık, çaylar ,

öğlen ,1 kase karışık kuru meyveli sütlü Yulaf lapa ,

akşam ,1 kase mercimek çorbası 1 büyük biftek kadar balık ,salata 1lt yeşilçaylı su 2 lt su ,birazdan kahve içicem sonra çay ,en son kayısı bitki

spor , 60, dakika tempolu yürüyüş

Kizlaaaar motivasyonum sıfır adet şişkinliği artı yediklerim kilo almış hissediyorum kendimi oğlan hiç nefes aldırmıyor sıcaklar zaten fena evim güney cephe yanıyor gece sabaha kadar oğlan tilki uykusunda yanından kalkınca ağlıyor naisl yeniden toparliycam bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…