Ben 15 dklik leslieyi bitirdigimde her yerim agriyordu ilk basladigimda. Bence gayet normal. Benimde bugün aktif 50 dk yuruyus olmus ama adimlarim cok azİyi geceler hatun kişiler
Bu akşam yürüyüşe başladım çok şükür. 20+30 dk yürüyüş aslında buna kaplumbağa yürüyüşü de diyebiliriz
Neyse ilerde vücudum alışınca tempolu yürüyüşe de geçerim inş
Aksam cay fasillarini hic sevmiyorum artik. Cok rahatsiz ediyoİyi geceler
Şu an çok şişkinim bunu bi daha hissetmek istemiyorum.
Bayrama kadar 2 hafta hiç bozmadan yapmalıyım şişkinliğimi atmak için
günaydın canım
Hadi hayırlısıyla atlatin İnşallahGünaydın hanımlar
Dün dış çekimler bitti bugün kına yarın düğün sayılı günler nasıl geçiyor. 2 hafta sonra bayram. Bugün hasta oldum haftaya eksiyim inşallah
hayırlı uğurlu olsun canımGünaydın hanımlar
Dün dış çekimler bitti bugün kına yarın düğün sayılı günler nasıl geçiyor. 2 hafta sonra bayram. Bugün hasta oldum haftaya eksiyim inşallah
Çok güzel 15 , 25 deme yavaş yavaş adapte oluyorsun işte. bunu yapamayanda varMerhaba arkadaşlar
Bügün de yağmur demedim çamur demedim 15+25 dk kaplumbağa yürüyüşümü yaptım geldimokullar tatil olsun yürüyüşe başlıycam diyodum artık bir bahanem kalmadı
Kolay gelsin canım mutlulukla tamamına ersinGünaydın hanımlar
Ah o şişkinlikler bize esas zarar veren onlar bence, ne yersek yiyelim şişkinlik olmasa eksi oluyor yaniiiİyi geceler
Şu an çok şişkinim bunu bi daha hissetmek istemiyorum.
Bayrama kadar 2 hafta hiç bozmadan yapmalıyım şişkinliğimi atmak için
Oooo süper yeni işin hayırlı olsun iki kardeş elele verdiniz demek bereketli bol kazançlarınız olsunSlm kızlardıyet kaydı benım baya baya bu aralar cok yogunum
Sabah
1 sandeviç kaşar salam
Su
Akşam
Adana dürüm
Kola
7bın adım
Çalışmaya başladım ablamın yanında o yuzde pek gıremıyorum
Ben dün akşam 3 tane kabağı dilimledim, bir kaşık zeytin yağı ve tuzla karıştırıp yağlı kağıt üzerinde pişirdimKabakçılar bir de mutlaka andaç yeşilyurt mudur nedir bir diyetisten var, sayfasına göz atmanızı öneririm.
binbir çeşit kabak yemeği tarifi var adamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?