Ben de böyle yiyorum hep, hem daha güzel hem de çok kolayBen dün akşam 3 tane kabağı dilimledim, bir kaşık zeytin yağı ve tuzla karıştırıp yağlı kağıt üzerinde pişirdim
Pişirdiğim kabakları tabağa aldıktan sonra üzerine 3 kaşık yoğurt ve onun üzerinede 3 kaşık kavrulmuş baharatlı kıyma serptim tadı evsane güzel oldu tavsiye ederim
İsteyen yoğurda bir dış sarmısakta katabilir
canım yaa Allah kolaylık versin inşallahKizlaaaar motivasyonum sıfır adet şişkinliği artı yediklerim kilo almış hissediyorum kendimi oğlan hiç nefes aldırmıyor sıcaklar zaten fena evim güney cephe yanıyor gece sabaha kadar oğlan tilki uykusunda yanından kalkınca ağlıyor naisl yeniden toparliycam bilmiyorum ya
Üzme kendini demekki iç karnın geniş değil. birde bizlerde zaten göbek oluyor üstüne hamilelik ve şişkinlik normal yanii, dr.la hamilelik boyunca ne kadar kilo alabileceğini plânladınız mı ?daha iki aylık olmasına rağmen, 6-7 aylık göbeğim var
odaklanmak istemiyorum ama uyuz olıuyorum
şıpp diye hamile olduğum anlaşılıyor
ayını söylemeye utanıyorum
Kolay gelsin canım sıcaklar zorlamış sizi bu sıcakta dikkat etmekte zor doğrusuKizlaaaar motivasyonum sıfır adet şişkinliği artı yediklerim kilo almış hissediyorum kendimi oğlan hiç nefes aldırmıyor sıcaklar zaten fena evim güney cephe yanıyor gece sabaha kadar oğlan tilki uykusunda yanından kalkınca ağlıyor naisl yeniden toparliycam bilmiyorum ya
Üzme kendini demekki iç karnın geniş değil. birde bizlerde zaten göbek oluyor üstüne hamilelik ve şişkinlik normal yanii, dr.la hamilelik boyunca ne kadar kilo alabileceğini plânladınız mı ?
Sağlık olsunda gerisi hallolur
Hiç üzme kendini ben de bebek yok ama 7 aylık gibi göbek vardaha iki aylık olmasına rağmen, 6-7 aylık göbeğim var
günaydın canım
Günaydın canım öncelikle sabırlı olucaksınGünaydın canlarrrr
bugün çok erken uyandım ilaç içmedimmi gece hiç uyuyamıyorum sabahları da çok erken uyanıyorum yıllardır uyku problemim vardır ,bugünde öyle bir geceden sabaha günaydın kızlarkızlar ben tartıda bakıyorum cuma kilo bildirimi yaptım o rakamla şimdide aynıyım ama dikkat ediyorum + yürüyüş ekledim ama hiç fark yok anlayamıyorum bu ara kilo vermem durdu sanırım napsam acaba
inşallah canımGünaydın canım öncelikle sabırlı olucaksınuykusuzlukta eksi görmeye çok engel sıcaklardaysa kilo vermek oldukça zor. ben geçen hafta nedensiz 500 gr artı bildirdim
Bu haftadan daha çok ümitliyim
Sağol cnm insAllahcanım yaa Allah kolaylık versin inşallah
Sıkma canını cnm ya sağlıklı olun dadaha iki aylık olmasına rağmen, 6-7 aylık göbeğim var
Aynen vala cnmKolay gelsin canım sıcaklar zorlamış sizi bu sıcakta dikkat etmekte zor doğrusu
Ne patavatsız doktorlar var ya ondan biliyorsun sankişehir hastanesine gittim
doktor hanım kiloluyum diye
kilona daha ne kadar dikkat etmeyeceksin dedi, yemiyorum midem bulanıyor dedim
hele bulantıların gecsin, iştah patlaması yaşarsın artık dedi
oğlumda 10 kilo almıştım dedim, bunda da öyle kal bari dedi
95 kilo ile hamile kaldım 95,7 oldum
özen gösteriyorum napim bu saatten sonra 70 kilo olamam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?