- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Günaydın canım. Hepimiz aynı telaş içindeyizİyi geceler kızlar yine aksatıyorum buraları biliyorum ama hiç fırsat kalmıyor sabah kalk kahvaltı faslı ardından ev işi sonra kızın yaz kursu canlı dersi başlıyor onu derse girdir arada oğlanla savaş yemek vs gün yetmiyor sanki yarın da oğlanın doğum günü kaç gündür hazırlık yapıyorum Allah tan parça parça yapıp buzluğa attım kurabiye börek bugün bı yaş pasta ve buğday pişirdim hem yaş hem dişi kutluycazkg durumun ne kötü ne iyi bugün tartıldım ama yazmaya tabi fırsat kalmadı 80.05 çıktım adet olamadım hala nedense bende haberler böyle yarını da atlatayim bayrama kadar bende sıksan iyi olur güya 77 idi bayram hedefim ,
bende de durum farklı değil canım takma kafana inşallah bayram sonrası hep eraber Allah bir hidayet versin hepimize nefsimize 10 ar kilo verelimİyi geceler kızlar yine aksatıyorum buraları biliyorum ama hiç fırsat kalmıyor sabah kalk kahvaltı faslı ardından ev işi sonra kızın yaz kursu canlı dersi başlıyor onu derse girdir arada oğlanla savaş yemek vs gün yetmiyor sanki yarın da oğlanın doğum günü kaç gündür hazırlık yapıyorum Allah tan parça parça yapıp buzluğa attım kurabiye börek bugün bı yaş pasta ve buğday pişirdim hem yaş hem dişi kutluycazkg durumun ne kötü ne iyi bugün tartıldım ama yazmaya tabi fırsat kalmadı 80.05 çıktım adet olamadım hala nedense bende haberler böyle yarını da atlatayim bayrama kadar bende sıksan iyi olur güya 77 idi bayram hedefim ,
bende öyleyim bu aralar çok sıkıldım hiç birşey den zevk alamıyorum içinde bulunduğum manotonluktantan da çok sıkıldım son 4 haftadır kiloda veremiyorum tam tersi 300 ,500 geri geliyor bu hafta dikkat etmeye çalışıyorum inşallah bozmam ,hepimizin hakkında hayırlısı nasılsa onu versin Rabbimiçimde iki insan var sanki. bir taraftan gülüyorum, bir taraftan ağlamaklıyım... ne olduğunu bilmiyorum. çok sıkılıyorum. biraz kilo versem sanki az da olsa birşeyler yoluna girecek gibi. içimde bir savaş var ve tam olarak ifade edemiyorum.
çok ama çok yorgunum. bunu biliyorum.
Sağlıklı yaşları olsun inşallahİyi geceler kızlar yine aksatıyorum buraları biliyorum ama hiç fırsat kalmıyor sabah kalk kahvaltı faslı ardından ev işi sonra kızın yaz kursu canlı dersi başlıyor onu derse girdir arada oğlanla savaş yemek vs gün yetmiyor sanki yarın da oğlanın doğum günü kaç gündür hazırlık yapıyorum Allah tan parça parça yapıp buzluğa attım kurabiye börek bugün bı yaş pasta ve buğday pişirdim hem yaş hem dişi kutluycazkg durumun ne kötü ne iyi bugün tartıldım ama yazmaya tabi fırsat kalmadı 80.05 çıktım adet olamadım hala nedense bende haberler böyle yarını da atlatayim bayrama kadar bende sıksan iyi olur güya 77 idi bayram hedefim ,
Daha iyi ama sanırım babam kaptı. Onda bide KOAH varMthn83 inş çok bulaş olmamıştır. Annen nasıl şimdi aşı olmuştu demi??, sayılı günler çabuk geçer ailece biraz kafa dinleyin oyunlar oynayın keyfini çıkarın
Biz bugün eşimle iki göz iki çeşme ağladık. Çocuğu yeni kesfetmisiz gibi. Bazen herşey çok ağır geliyor. Eşim sen benim dayanma sebebimsin diyor. Sanırım aynı sebeb benim içinde geçerli. Daha güzel yarınlara uyanmak üzere iyi geceleriçimde iki insan var sanki. bir taraftan gülüyorum, bir taraftan ağlamaklıyım... ne olduğunu bilmiyorum. çok sıkılıyorum. biraz kilo versem sanki az da olsa birşeyler yoluna girecek gibi. içimde bir savaş var ve tam olarak ifade edemiyorum.
çok ama çok yorgunum. bunu biliyorum.
sosyalleşme çok yavaşladı onun verdiği sıkıntı ayrı. o da ekstrası tabi. iyi değilimbende öyleyim bu aralar çok sıkıldım hiç birşey den zevk alamıyorum içinde bulunduğum manotonluktantan da çok sıkıldım son 4 haftadır kiloda veremiyorum tam tersi 300 ,500 geri geliyor bu hafta dikkat etmeye çalışıyorum inşallah bozmam ,hepimizin hakkında hayırlısı nasılsa onu versin Rabbim
haklısın vallahi nediyim arkadaşım herkes hemen hemen aynı durumda bizler gibi herkes bunalmış durumda Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahsosyalleşme çok yavaşladı onun verdiği sıkıntı ayrı. o da ekstrası tabi. iyi değilim
canım benim herkesin derdi ayrı, sınavı ayrı. senin de o var. zor, ne diyeyim. Allah hakkınızda hayırlısını versin.Biz bugün eşimle iki göz iki çeşme ağladık. Çocuğu yeni kesfetmisiz gibi. Bazen herşey çok ağır geliyor. Eşim sen benim dayanma sebebimsin diyor. Sanırım aynı sebeb benim içinde geçerli. Daha güzel yarınlara uyanmak üzere iyi geceler
amin canım.haklısın vallahi nediyim arkadaşım herkes hemen hemen aynı durumda bizler gibi herkes bunalmış durumda Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
1 buçuk yıl pandemi sıkıntısı kısıtlaması evlerde içimizde birikti biraz rahatladık derken şimdi içimizde birikenleri çıkarma vakti dengesizleştik gerçekten Rabb'im hepimize ferahlık versin inşallahamin canım.
evet canım. herkesin kendine göre sıkıntıları, düşünceleri vardı. üstüne pandemi hepimizi bunalttı. tabi çok şükür halimize o başka. ama insanız. müzik açıyorum iyi hissediyorum. bakıyorsun 2 dk sonra içim daralıyor, gözlerim doluyor.1 buçuk yıl pandemi sıkıntısı kısıtlaması evlerde içimizde birikti biraz rahatladık derken şimdi içimizde birikenleri çıkarma vakti dengesizleştik gerçekten Rabb'im hepimize ferahlık versin inşallah
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versinSelamlar hanımlar
alıntılarım gitmiş
biz iyiyiz annemde halsizlik iştahsızlık var ama iyi gibi
sadece babam yakalanacak gibi ondan korkuyorum babam koah hastası.
hala sigara içiyor. Bakalım hayırlı haberler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?