Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen dün beni görecektin ablacım azıtmak kelimesinin eş anlamlısıydım cipsler dondurmalar kurabiyeler havada uçuştu ödem atıcı bir içeçek hazırla istersen biraz rahatlatır belki ama bozma moralini yaz gelince bir isteksizlik oluyor toparlayacağız inşallah

inşallah gülüm ufak oğlanla çarşıya gittik her gidişimizde hemen burger kıng e sokuyor beni çocuk menüsünü yer üzerine dondurmasını ister bende öyle bakarım ona ağzımın suyu aka aka tuttum kendimi ama gel gelelim eve gelirken markete uğradım kendime ddm kahve yanına çikolat alayım kahvenin yanında 1 paketi yedim çocuklarda da saklıyorum yerken istemesinler diye üzerine hazır sarma 1 paketi yedim yarım kutu amerikan salatası 1 türk hahve miğdem şuan allak bullak

fena dağıttık anlaşılan. ben de sabah boyoz ve simit yedim. fırından sıcak alınmıştı
İnsanın yedikçe yiyesi geliyor zaten o yüzden hiç ağza sürmemek gerekiyor kaçamaklı bir şey yediğim zaman abartıyorum hep eve hiç almamak lazım alınca insanın aklı onda kalıyor bitirene kadar içim rahat etmiyor yarın itibariyle daha güzel beslenelim ve daha hareketli olalım inşallah

aynen tatlım bende kendimi yarına hazırlamayı düşünüyorum inşallah

Ben yarın yola çıkıyorum tartımı da yanımda götüreceğim ama bol hareketli bir on gün olacak yediklerime de dikkat edeceğim 1-1.5 kilo vererek 75 kilo olarak geri döneceğime inanıyorum

biz neden böyleyiz valla bilmiyorum. milletin aklına yemek bile gelmiyor. sanki tüm yaşam amacımız yemek üzerine

biz neden böyleyiz valla bilmiyorum. milletin aklına yemek bile gelmiyor. sanki tüm yaşam amacımız yemek üzerine
Hiç sorma canım ya sürekli yemek yiyeceğim anı bekliyorum büyük bir mutluluk kaynağı yemek yemek bu duygudan hiç kurtulamayacağım sanırım ama bir daha bu kadar kilo da veremem o yüzden ömrümün geri kalanı yemek yemeyi özleyerek geçecek

40 kilo önünde saygıyla eğiliyorum

40 kilo önünde saygıyla eğiliyorum
Sağ ol canım şu ana kadar aklım neredeydi diyorum ama inşallah bu sefer akıllanırım da yine almam kiloları
yarın normale dönelim artık yaa ev kuşu oldum. hareket etsem yoruluyorum. isteksizlik tavan yaptı
Bayram da bitti artık normale dönme vakti evde oturdukça oturası geliyor insanın o yüzden at kendini birkaç gün dışarı ve spor yapmaya başla alışırsın zaten hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…