Hosgeldin canım benim
Hoşbuldum ablacımHosgeldin canım benim
Yeşilçay bizim dostumuz öyle deme:)
Annanem entube edilecek gibi annemler iyi bitti karantina. Teyzem imza ile çıkmış hastanedenHastalar nasıl?
HoşgeldinSelamlar, sevgiler bolcaben geldim. Tam 1 sene önce gitmişim. Gittiğim günün yıl dönümüne geldim, tamamen tevafuk bir takım ilahi işaretler
Eskilerden tanıdık simalar var. Yeni gelenler de olmuş tabi. Hoş gelmişler
102.5 kiloyla eboe onlayn kısacası. Yeriniz var mı bana da
Selam canım tekrar geçmiş olsun, inşallah annene entübeye gerek duymadan çıkar acil şifalar ....Tünaydın kızlar
Annanem entube edilecek gibi annemler iyi bitti karantina. Teyzem imza ile çıkmış hastaneden
Hoşgeldin
Bende 82.6 ile başladım desemde yalan
Hoşgeldin canımSelamlar, sevgiler bolcaben geldim. Tam 1 sene önce gitmişim. Gittiğim günün yıl dönümüne geldim, tamamen tevafuk bir takım ilahi işaretler
Nerelerdesin sen? Ne zamandır gözüm arıyorGünaydinlar efemmmm 75.4 ile Start verilmistir.Planim , cok sıkmadan if + canli Pilates.
Plates 9 agustosda basliyor ozamana kadar yürüyüs yaparim ama cook yorgunum camasirlarla bogusuyorum 1 haftaya kendime gelirim insallah
Vala okuyorum ama yazmaya hiç halim yok haftasonu gezdik biraz bı de kaç gün eşim evde olup şimdi ise gidince bütün ev üzerime geliyor sanki çocuklarla insAllah toparlayabilirim sabitim ben hala 79.90Etiketlere ölü taklidi yapanlar
Çıkın ortaya valla acımıycak
@musluk suyu anasında badana boya işleri var onun dışında mazereti olan var mı?
E eboe
@MaviBirLiman
74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
@malipina
@lolaxx
misafir1001
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@musluk suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
@basbelasiyim
60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
Natsume
Girmeme rağmen bayağı etiket etmişsin allah razı olsunEtiketlere ölü taklidi yapanlar
Çıkın ortaya valla acımıycak
@musluk suyu anasında badana boya işleri var onun dışında mazereti olan var mı?
E eboe
@MaviBirLiman
74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
@malipina
@lolaxx
misafir1001
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@musluk suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
@basbelasiyim
60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
Natsume
Geçmiş olsun çok.. İnşallah entübe edilmeden atlatır.Tünaydın kızlar
Annanem entube edilecek gibi annemler iyi bitti karantina. Teyzem imza ile çıkmış hastaneden
Hoşgeldin
Hoşbulduk ablacımHoşgeldin canım
Geçmiş olsun canımTünaydın kızlar
Hoşgeldin
geçmiş olsun arzucum. aman dikkat ediniyi geceler kızlar kardeşimin hanımı gelinimiz korona olmuş en son bayramdan önce temaslıydık oğluda olmuş testleri pozitif çıktımış korkmaya başladım Allah korusun ama çok yakınımda artık koronoevdekiler gelini diğer oğlu felanhepsi test yaptırmışlar onların daha çıkmamış sonuç ,benim ığlanda biraz önce geldi boğazların acıyı anne dd Allah hepimizi korusun inşallah
hoşgeldin tatlımSelamlar, sevgiler bolcaben geldim. Tam 1 sene önce gitmişim. Gittiğim günün yıl dönümüne geldim, tamamen tevafuk bir takım ilahi işaretler
bunlardan içme eboecim. dökme açık yeşil çay al. açık renkli yeşil yapraklardan. mesela çaykurun zümrüt yeşil çayını tavsiye ederim. kağıtlı olanların tadı kötü.
keşke 74-75 kilo olsamGünaydinlar efemmmm 75.4 ile Start verilmistir.Planim , cok sıkmadan if + canli Pilates.
Plates 9 agustosda basliyor ozamana kadar yürüyüs yaparim ama cook yorgunum camasirlarla bogusuyorum 1 haftaya kendime gelirim insallah
Allah şifa versin kuzumTünaydın kızlar
Hoşgeldin
aynen canım dağıttık hepimiz. toplayacağız Allahın izniyleSlm kızlar ben cok ypgunum sizin nası gidiyo bu arada diet namına bişr kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?