- 8 Mart 2020
- 5.708
- 27.800
- 548
Bende geldim hu huu
Mutlu pazarlar
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
M Musluk Suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
Natsume
Geldim bende bonusum❤Akşamdan iyice doyurun kendinizi inşallah yarın kapm çadırı kuralım en başta ben zaten
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
M Musluk Suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
Natsume
Ödemdir çoğu canım o kadar saat yoldan sonra çok doğal ben 2-3 saat yolculuk yapınca bile şişiyorumSlm kızlar
Bende sabah tartilip yazarım acayip ödem varyoksa kilomu bilemedim
aman aman sakın alma geri. koruma dönemi çok ama çok önemliSağ ol canımşu ana kadar aklım neredeydi diyorum ama inşallah bu sefer akıllanırım da yine almam kiloları
Bayram da bitti artık normale dönme vakti evde oturdukça oturası geliyor insanın o yüzden at kendini birkaç gün dışarı ve spor yapmaya başla alışırsın zaten hemen
artık toplayalım kendimiziinşallah gülümufak oğlanla çarşıya gittik her gidişimizde hemen burger kıng e sokuyor beni çocuk menüsünü yer üzerine dondurmasını ister bende öyle bakarım ona ağzımın suyu aka aka tuttum kendimi ama gel gelelim eve gelirken markete uğradım kendime ddm kahve yanına çikolat alayım kahvenin yanında 1 paketi yedim çocuklarda da saklıyorum yerken istemesinler diye üzerine hazır sarma 1 paketi yedim yarım kutu amerikan salatası 1 türk hahve miğdem şuan allak bullak
Valla aynen,korktugum gibi olmadi sükürHoşgeldin2,5 bişey değil buraya gelip gitmek için bence
Selamlar
Bende saldım yarın 84 ile başlamam mümkün. Yedim içtim yattım resmen
Yarın mesai başlıyor yuppiii
Geldim bonusum
iyi geceler kızlar kardeşimin hanımı gelinimiz korona olmuş en son bayramdan önce temaslıydık oğluda olmuş testleri pozitif çıktımış korkmaya başladım Allah korusun ama çok yakınımda artık koronoevdekiler gelini diğer oğlu felanhepsi test yaptırmışlar onların daha çıkmamış sonuç ,benim ığlanda biraz önce geldi boğazların acıyı anne dd Allah hepimizi korusun inşallah
Günaydınsimit koklaya koklaya sağlam bir Karatay kahvaltısı yaptım. Gazamız mübarek olsun
Ben de kendimi gördüğüme seviniyorumAfiyet olsun guzuumm seni burda görmek ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?