en son 84 müydün canım? öyle hatırlıyorum. üzülme yeniden başla. dolunay da var. bayramdan da oldu.Hayırlı cumalar
Ben de 87 oldum yine
harikasın canım tebrik ederim.Günaydın kızlar ben de bu hafta bir artı bir eksi geldim ama cuma gününe eksiyle gelmeyi başardım
Geçen Hafta:77,1
Bu Hafta:76,6
Ben de bu hafta evde değilim hem bayram diye birkaç gün kaçırdım hem hareket yok bir haftadır wc yok o yüzden çok mutlu oldum haftaya inşallah daha haraketli ve bol eksili olur ama bu sıcaklarda hiç Leslie yapasım gelmiyor akşam yürüyüşleri yapabiliriz serin serinen son 84 müydün canım? öyle hatırlıyorum. üzülme yeniden başla. dolunay da var. bayramdan da oldu.
harikasın canım tebrik ederim.
ben de 2 gün önce sabittim. ama diyorum ya kaç gündür yerimden kıpırdamadım. ye iç oturdum. biraz ev işi o kadar. leslie de yapmadım dışarı da çıkmadım. bugün böyle oldu.
84.5 olmuştum ama epeydir 86 civarlarındaydımen son 84 müydün canım? öyle hatırlıyorum. üzülme yeniden başla. dolunay da var. bayramdan da oldu.
harikasın canım tebrik ederim.
ben de 2 gün önce sabittim. ama diyorum ya kaç gündür yerimden kıpırdamadım. ye iç oturdum. biraz ev işi o kadar. leslie de yapmadım dışarı da çıkmadım. bugün böyle oldu.
bu hafta genel olarak çok hareketsizdik. çoğumuz öyleydi. bayramlarda genelde öyle oluyor. toparlarız.Ben de bu hafta evde değilim hem bayram diye birkaç gün kaçırdım hem hareket yok bir haftadır wc yok o yüzden çok mutlu oldum haftaya inşallah daha haraketli ve bol eksili olur ama bu sıcaklarda hiç Leslie yapasım gelmiyor akşam yürüyüşleri yapabiliriz serin serin
toparlarsın canım haftaya kadar.84.5 olmuştum ama epeydir 86 civarlarındaydım
İnşallah canım. Hiç canını sıkma, gönül rahatlığıyla yap tatilini. Dinlen iyice. Sonuçların tertemiz çıkar Allahın izniyle. Duadan vazgeçme.Ben de şimdi kv den evime geldim ama pazartesi tekrar yol görünüyor bana sonunda beklediğim tatil geliyor on gün güneyde denizin tadını çıkaracağımHem fazla yemiyim diye hem de oteller aşırı pahalı olduğu için oda kahvaltı aldık inşallah kilo almadan geri dönebilirim Tatilden dönüşte sonuçlarım da belli olur inşallah temiz çıkarsa kalan son on kilomu gönül rahatlığıyla vereceğim
İnşallah canım yaİnşallah canım. Hiç canını sıkma, gönül rahatlığıyla yap tatilini. Dinlen iyice. Sonuçların tertemiz çıkar Allahın izniyle. Duadan vazgeçme.
Akşam ızgara veya salata tarzı yerim dedim öğlen de ara öğün tarzı beslenirim diye düşünüyorum ama bakalım düşündüğüm gibi mi olacakhzlsel gerçi tatilde öğlen ve akşam ne yiyeceksiniz? dışarıdan yersiniz mecbur. o zaman da sıkıntı olmaz mı?
Huhuu ben geldim, tatil blancosu +2.5buna da sükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?