Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı cumalar
Ben de 87 oldum yine
en son 84 müydün canım? öyle hatırlıyorum. üzülme yeniden başla. dolunay da var. bayramdan da oldu.
Günaydın kızlar ben de bu hafta bir artı bir eksi geldim ama cuma gününe eksiyle gelmeyi başardım
Geçen Hafta:77,1
Bu Hafta:76,6
harikasın canım tebrik ederim.
ben de 2 gün önce sabittim. ama diyorum ya kaç gündür yerimden kıpırdamadım. ye iç oturdum. biraz ev işi o kadar. leslie de yapmadım dışarı da çıkmadım. bugün böyle oldu.

Ben de bu hafta evde değilim hem bayram diye birkaç gün kaçırdım hem hareket yok bir haftadır wc yok o yüzden çok mutlu oldum haftaya inşallah daha haraketli ve bol eksili olur ama bu sıcaklarda hiç Leslie yapasım gelmiyor akşam yürüyüşleri yapabiliriz serin serin

84.5 olmuştum ama epeydir 86 civarlarındaydım

bu hafta genel olarak çok hareketsizdik. çoğumuz öyleydi. bayramlarda genelde öyle oluyor. toparlarız.
84.5 olmuştum ama epeydir 86 civarlarındaydım
toparlarsın canım haftaya kadar.

merhaba kızlarrr evde otur otur dışarı çıkmak istemiyorum. güya bugün arkadaşla bir yere gidecektik. sonradan vazgeçtim. neyse bu hafta böyle geçti. normal rutine dönüyoruz zaten Allahın izniyle.
kahvaltı yapıldı. dolunay sabahı için adaçayı tütsüsü yakılıp tüm odalarda dolaştırıldı ve sonra Türk kahvesi keyfi tamamlandı

Ben de şimdi kv den evime geldim ama pazartesi tekrar yol görünüyor bana sonunda beklediğim tatil geliyor on gün güneyde denizin tadını çıkaracağımHem fazla yemiyim diye hem de oteller aşırı pahalı olduğu için oda kahvaltı aldık inşallah kilo almadan geri dönebilirim Tatilden dönüşte sonuçlarım da belli olur inşallah temiz çıkarsa kalan son on kilomu gönül rahatlığıyla vereceğim

İnşallah canım. Hiç canını sıkma, gönül rahatlığıyla yap tatilini. Dinlen iyice. Sonuçların tertemiz çıkar Allahın izniyle. Duadan vazgeçme.

İnşallah canım. Hiç canını sıkma, gönül rahatlığıyla yap tatilini. Dinlen iyice. Sonuçların tertemiz çıkar Allahın izniyle. Duadan vazgeçme.
İnşallah canım ya
hzlsel gerçi tatilde öğlen ve akşam ne yiyeceksiniz? dışarıdan yersiniz mecbur. o zaman da sıkıntı olmaz mı?
Akşam ızgara veya salata tarzı yerim dedim öğlen de ara öğün tarzı beslenirim diye düşünüyorum ama bakalım düşündüğüm gibi mi olacak her şey dahil alınca onca yemeği özellikle tatlıyı görünce daha çok yerim kendimi tutamam diye düşündüm bir de böyle deneyelim bakalım

sabah
peynirli biberli omlet
domates salatalık
1 dilim çok tahıllı ev yapımı ekmek

aralarda
4 kare %75 lik bitter çikolata
1 avuç çekirdek
1 dilim ekmek, 1 dilim peynir
1 minik şeftali
2 Türk kahvesi

akşam
patlıcanlı antep kebabı
2 dilim ekmek
3 küçük parça karpuz

ara
2 bardak dukan birası

yatana kadar 2,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…