pek tuttum sayılmaz gece 1paket altınbaşak biraz krem peynir 3ince küçük dlm karpuz yedim
yok bacım yok bende öyle bir iştah varki karşımda iskeletcanlanıp yiyesi gelir
inşallahYok ama gece yemek yok artık arzu ne yiyceksen akşam dolu ye.
Bide en son 9 da ara öğünle bitti inşallah
Seni görmeme çok sevindim hoşgeldinSelamlar, sevgiler bolcaben geldim. Tam 1 sene önce gitmişim. Gittiğim günün yıl dönümüne geldim, tamamen tevafuk bir takım ilahi işaretler
Eskilerden tanıdık simalar var. Yeni gelenler de olmuş tabi. Hoş gelmişler
102.5 kiloyla eboe onlayn kısacası. Yeriniz var mı bana da
Kitap ayracındaki ferdi tayfur mu gız
Aktif olamadim bi türlü bonusum
Bende 86 kiloyu tekrar gördüm bıktım kendimden canım ya 2.çocuk fikri vardi tüp bebek deniycez ağustos ta tutmazsa çocuk düşüncesini acilmamak üzere kapatıp spor salonuna yazılmayı düşünüyorum hamile kalirsamda hamilelikte en az kiloyu alıp sağlıcakla doğuma gitmek adina burdan ayrılmamayi düşünüyorum hakkimda ne hayirliysa o olsunGirmeme rağmen bayağı etiket etmişsin allah razı olsunben yarın başlayayım bari bugün bayağı kötü geçti çünkü artık 80 kiloyum Pembe Lotus
Kitap ayracındaki ferdi tayfur mu gız
Merhabalar birşey sorabilirmiyim bu çayı tüketip fayda gören var mıbugün başladım nette araştırma yaptım kullanan çok bilgi veren yok
Ay o zaman fazla içmeyeyim aktar günde 2bardak ve bol su içmemi söyledi fakat güzel uyku yapıyor içtikten 1 saat sonra uyuklamaya başladımMerhaba.
Çayın başka marka olanını çok gördüm ama kullanmadım arkadaşlarında kullandığını duymadım.
Kesin bildiğim şey form çaylarının sık tüketilmesinin zararlı olduğu
Bakınız menüye maşallah tövbe edilmiş u dönüşü yapılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?