benim de bugün tırt. ama mecbur öyle oldu.Ilk günün günahi olmaz, bugün bendeniz de tirtt
hoşgeldin canım. nasılsın nerelerdesin? devamlı gelsene artık.selam!
Var canım görüşüyoruz biz sık sık gelmiyor kk ya artık. Verdiği kiloyu koruyor.Bonus Yena dan haberin var mı? nick mi değiştirdi?
Çok baba gadınmış o zamanYok gadın o resimdeki yanlış görmüşün
Bu fotoya bi kusur bulamadım
Güzel bir alan burasıKK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 90 kilo ve üzerindeyseve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz.
Geçmiş olsun ikisine de canımGünaydın arkadaşlar
İki haftadır gelemedim kusuruma bakmayın. Bu arada oğlum kovid oldu atlattı çok şükür bizde bişi yok. Ufaklığım bisikletten düştü kolu alçıda yarın çıkıcak. Diyeti sorarsanız eski düzen devam( yani diyet yapmyorum) bayram tatilinde birkaç günlüğüne şehir dışına çıkmayı planlıyoduk maalesef başımıza gelmeyen kalmadıbuna da şükür diyelim. Allah daha beterinden saklasın
Ehliyet hayırlı olsun inşallah alırsın ilk sınavdaAktif olamadim bi türlü bonusum
Cumartesi covit 2.doz asimi oldum olmaz olaydım vücut kemik agrisi,halsizlik grip,bogaz ağrısı uykuyu sevmeyen ben gözümü açamıyorum sürekli uyumak istiyorum
Pazartesi de ehliyet için kursum başladı aksam 2saat gidiyorum 9da eve geliyorum
Bugunde tüp bebek tedavisi için ön görüşme yaptik ağustos ta basliycaz rabbim kismet ederse
Ağrılarım artık çok değil ama olanlar da bitmiyor nedense :))Bende 86 kiloyu tekrar gördüm bıktım kendimden canım ya 2.çocuk fikri vardi tüp bebek deniycez ağustos ta tutmazsa çocuk düşüncesini acilmamak üzere kapatıp spor salonuna yazılmayı düşünüyorum hamile kalirsamda hamilelikte en az kiloyu alıp sağlıcakla doğuma gitmek adina burdan ayrılmamayi düşünüyorum hakkimda ne hayirliysa o olsun
Sen neler yapıyorsun güzellik kilo aldığın için ağrıların arttı mi?
Çok geçmiş olsun oğlanlaraGünaydın arkadaşlar
İki haftadır gelemedim kusuruma bakmayın. Bu arada oğlum kovid oldu atlattı çok şükür bizde bişi yok. Ufaklığım bisikletten düştü kolu alçıda yarın çıkıcak. Diyeti sorarsanız eski düzen devam( yani diyet yapmyorum) bayram tatilinde birkaç günlüğüne şehir dışına çıkmayı planlıyoduk maalesef başımıza gelmeyen kalmadıbuna da şükür diyelim. Allah daha beterinden saklasın
Nasıl gidiyorEfandım
Nasıl gidiyor
Herşey yolunda gitsin gitmiyorsa daİnşallaj yolunda gidiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?