Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmişler olsun her iki oğullarına canım

dağıttık bayramda canım

geçmiş olsun canım.

iyi akşamlar canım üzülme canım hepimizde hemen hemen aynı durumdayız bir ileri bir geri ite kaka zorla hepberaber toparlayacaz inşallah canım

dağıttık bayramda canım
Evet ya gelde çok valla birde kardeşim gelince cümbüşe döndü ama nişan var 15 agustosta
iyi akşamlar canım üzülme canım hepimizde hemen hemen aynı durumdayız bir ileri bir geri ite kaka zorla hepberaber toparlayacaz inşallah canım
İnşallah canım ya toparlayalım inşallah

İyi geceler bugün eşim yolda rahatsizlandi. Sarimsaklidan dönüş yolundaydik. Ayvacik ta ki akrabasina zor vardik yolda hastaneye uğrayıp ilac yazdirdi ama ayvaciga vardığımizda 39 derece ates vardı gözünü açamıyodu. Ordan birisi belli bir yere kadar getirdi bizi sonra da kp geldi. Tekrar hastaneye götürdük korona testi yaptirdi. Cok kötüyüm ya berbat bir gün geçirdik. İnşallah korona degilizdir. Kendi köyüme gidemedim bu sebepten. Eger pozitif cikarsak napicaz eve gidebilir miyiz hiç bilmiyorum

ahh canım yaa çok geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin eşine inşallah inşallah test pozitif değildir

Herkes bu ara aynı durumda canım bende tatildeyim maşallah 3 günde 1 kilo aldım bakayım nasıl toparlayacağım
Çok geçmiş olsun canım inşallah corona değildir de toparlanırsınız bir an önce

İnşllh degılsınızdır canım çok geçmiş olsun

İyi geceler
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,biber,yeşillik,1.5 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi: 1 şeftali,3 kiraz,3-4 tane üzüm
Akşam: 1/4 yufka ekmek,3 ızgara köfte,ızgara domates-soğan-biber,sumaklı soğan salatası,1 su bardağı şalgam
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…