Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amaan bişey için lazım oldu bi baktım kimliğim yok cüzdanımda akşamdan beri arıyorum
dışarda markete felan çıkardı nmi düşmüş olmasında ,. öbür türlü bulunur kesin çıkar biryerden bir yere koymuş unutmuş sındır

ben çok yaparım çünkü geçenlerde saatimi koymuşum 20 günden fazladır aradım evde bir türlü aklıma gelmedi nereye koyduğum birgün dolabına 22 ince mesvimlik mont bırakmıştım amann ddm yanıyor heryer bunlarında kaldırıyom ddm baktım iç cebinden çıktı saat

Baktım evde yok büyük ihtimal dışarda düştü

12 şart değil 11 de ye mesela akşam 6 da 7 de ye
benim için ne kadar geç yersem okadar iyi olur diye düşündüm gece geç uyuyorum çocuklarda uyumuyor tel tablet ellerinde bende ilaçta içmiyorum bu ara aşı oldum deye en geç 12 de yiyiliyormuş bana uygun geldibakalım denicem

Geçim kahvaltıya ben
bende mutfağı toparladım , çayımındeml3dim çaylı sularımı hazırladım ,1 tane 50cc lik Pete de limon sıktım şimdi onu içicem 3 tanede ayrı 50cclik Pete 1 ne kayısı bitki attım 2 sine yeşilçay dolaba koydum soğuk soğuk içiyorum akşama kadar iyi oluyor ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…