Kahvaltıdan önce tartıldım, geçen hafta aynı kıyafetlerle 106dı ,az önce 104.4 geldim.üstümdekiler 1.100 falan geliyo.takribi 103 küsürcük işteAfiyet olsun kuzum dün ne yedin ucundan bi yaz bakalım cuma tartıldın mı?
Kahvaltıdan önce tartıldım, geçen hafta aynı kıyafetlerle 106dı ,az önce 104.4 geldim.üstümdekiler 1.100 falan geliyo.takribi 103 küsürcük işte
Sana da yaranılmıyo haUlan çok açıldı aramız puh
Sana da yaranılmıyo ha
Hıı tabi tabi hıı çokSenin benden az 3-5 kilon vaaar seni ondan bile kıskanıyoooruuum
Yok canım ya çıkmadı bekliyorum hala artık umudumu yitirmek üzereyim hiç açıklanmayacak sanırımhzlsel sonuçlar çıktı mı?
Allah yardımcısı olsun canımKızlar annanem entube olmuş
Rabbim biliyor ya bı yanım çok acıyor bir yanım aci çekmediği için rahat. Hayatın birkaç düğmeye bağlı olması
Çok geçmiş olsun canımKızlar annanem entube olmuş
Rabbim biliyor ya bı yanım çok acıyor bir yanım aci çekmediği için rahat. Hayatın birkaç düğmeye bağlı olması
Çok geçmiş olsun.Kızlar annanem entube olmuş
Allah şifa versin canım.Kızlar annanem entube olmuş
Allah yardımcısı olsunKızlar annanem entube olmuş
Hangimizin değil ki canım insanın sinirleri bozuluyor ben haberleri izlemeye dayanamıyorumkızlar ben dün geceden bu yana hiç iyi değilim. haberlerden gözümü alamıyorum. moralim çok bozuk
Sana kapılar sonuna kadar açık* tabi hamile kalınca seni içlerine almıoolaaa
- hayyıır tabi ki gelip okuyorsun, katılmıyorsun diye almıoolaaa
* ama amaaaa yediklerimi yazarsam .................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?