canım benim ablasının gülüNasıl geçti ablacım tatilin biraz kafanı dağılabilmişsindir inşallah
İyi akşamlar herkese
Bugünkü menüm
12.00
Bir yumurtayla menemen
2 üçgen peynir
5 zeytin
Domates
İki çatal tereyağı
2 dilim kahverengi ekmek
Bi nektarin
Akşam 18.00
1 haşlanmış yumurta
Bi parça ekmek
4 mercimekli köfte
2 tarlı kaşığı labne
Marul
Ayran
Su 3.5 oldu
55 dk mezdeke
Yarından itibaren sabaha dönüyorum
Öğünler 3e çıkar, oruç da anca 12 saate düşer sanırım
Sabaha dönücem diye kahvaltılık almadım kalınca bozuluyolar,olanla idare ediyim dedimAfiyet olsun malim kahvaltın az bile maşallah toparlamışsın
GünaydınnGünaydın ❤
Muharreminiz hicri yılınız mübarek olsun
Eki Görüntüle 2898692
E eboe
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
M Musluk Suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
Natsume
Davina
Günaydın
Ben sersem gibiyim uyuyamadım. Dün babamın park halindeki arabasına çarptılar. Gece 3.30 a kadar oradaydik. Gecede orada kaldık. Cana gelen birşey yok şükür. Ama iki arabaninda ön perişan oldu
günaydın canımGünaydın ❤
Muharreminiz hicri yılınız mübarek olsun
Eki Görüntüle 2898692
E eboe
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
M Musluk Suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
Natsume
Davina
geçmiş olsun canım, Allah tekrarlatmasınGünaydın
Ben sersem gibiyim uyuyamadım. Dün babamın park halindeki arabasına çarptılar. Gece 3.30 a kadar oradaydik. Gecede orada kaldık. Cana gelen birşey yok şükür. Ama iki arabaninda ön perişan oldu
Çok geçmiş olsun şükür kimse yokmuş
Sağolun teşekkür ederimgünaydın canım
geçmiş olsun canım, Allah tekrarlatmasın
Sağolun teşekkür ederim
Bende düzen kuramadım
Ödem falan olabilir biraz dikkat eder gider hemen.kızlar hepinize günaydın olsun
çok üzgünüm hangi ara böyle oldum anlamış değilim şimdi kilo bildirimimi yapacam
kilo bildirimim ,. 88 ,. 450 ,.
inşallah öyledir dediğin gibiÖdem falan olabilir biraz dikkat eder gider hemen.
hoş gelmişsin canım evineBen de eve döndüm Kızlar. Valiz boşaltıyorum. Pek keyfim de yok nedense. Kilomu da bilmiyorum yarın tartılayım.
Olsun yine evden uzaklaşmak az da olsa iyi gelmiştir ablacım biraz kafan dağılmıştırcanım benim ablasının gülüsağolasın canım iy diyim kaynım orda yaz sezonu eşi çocukları ordalar otel pansiyon var onların doluydu biz başka otelde kaldık ama sabah kalktık otiraya hepberaber kahvaltı sonra plaj akşam yemeği hepberaber yatmaya otele gittik ne diyim şimdi ben
bu arada kilo aldım yine yeniden şiştim bu
ay regl olmadı 2 inci ay geldi hala bişe yok onun şişliğidw var diyet modum yok tamamen gitti halim harapama sağlık olsun diyorum düzene gircez inşallah hep beraber
Çok geçmiş olsun canım işte kazanın ne zaman nerede geleceği belli olmuyor yine şükür cana bir şey olmamışGünaydın
Ödemdir onun çoğu ablam ama bak 9lara gelmek üzeresin yavaş yavaş toparlamaya çalış kendini şimdi bir başlasan hemen 85 olursun hadi bir gayretkızlar hepinize günaydın olsun
çok üzgünüm hangi ara böyle oldum anlamış değilim şimdi kilo bildirimimi yapacam
kilo bildirimim ,. 88 ,. 450 ,.
kolay gelsin canım keyifler bence herkeste biraz düşük bu aralar ama yine de ger şeye rağmen devam modundayızBen de eve döndüm Kızlar. Valiz boşaltıyorum. Pek keyfim de yok nedense. Kilomu da bilmiyorum yarın tartılayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?