Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin o zaman
Tanıt kendini kısaca kaynaşırsın inş çabucak

Merhaba. Hoşgeldin tabiki alırız.
Daha önce nasıl verdin?
Kaç yaşındasın?

İyi geceler kızlar utanilcak menümü yazayım bismillah diyeyim artık
Kahvaltı
3 dilim tam tahıllı ekmek
Domates, salatalık
1 avuç badem
1 parça peynir
7-8 zeytin

Ara
1 tabak salkım üzüm
1 kase (büyük) karışık kuruyemiş

Akşam
3 dilim su böreği
Peynir
Salatalık domates
Çay

Su 2.5 lt anca olmuştur
Spor yok

Teşekkür ederim canım bir senedir uğraşıyorum hiç bu kadar emek vermemiştim devam 65 olana kadar 2 ay var canım eğer ciddi ciddi bu işin içine girersen görürsün 7leri ben 9larda çok takılmıştım ama 8ler bir çırpıda geçmişti seninde öyle olur inşallah hazır yemek hem kilo yapıyor hem de sağlıksız evde pişirmeye çalış canım bende çok yiyordum diyetten önce artık evde ne pişerse az az yiyorum yapabilirsen aralıklı orucu tavsiye ederim benim çok işime yaradı ben geceleri Leslie yaptım hep haftada üç gün bile yapsan kardır kilo vermeni hızlandırır ben de öğretmenim okullar açılınca bakayım nasıl yapacağım sporu merak içindeyim insan çalışınca yoruluyor gerçekten

Ay bende mi if yapsam bı türlü tam dizginleyemiylrum kendimi
İf çok işe yarıyor canım başla bence de başta zorlanırsın belki ama zamanla alışıyor insan ben şu an çok rahat yapıyorum ve bence kilo vermemi sağlayan if
Kuruyemiş tabağını küçültmek lazım akşam tabi su böreği fazla olmuş canım bundan sonra daha güzel menülerin olsun inşallah

Günaydın kızlar
İnşallah en kısa zamanda 65 olursun canım az kalmış ben de ona güvendim ilk kilolalar belki hızlı geçer diye ama inşallah olur.. evet canım biliyorum ya ama eşimle birbirimizi ters yönde gazliyoruz biraz, bazen yemek yapasimiz gelmiyordu hop hemen hazir bir şeyler yiyorduk, şimdi çok şükür epey azalltik çok nadir yiyoruz öyle.
Aralıklı orucu Bonus yazınca biraz daha detaylı araştırdım ama iyice bakayım ben ona, zaten işteyim her istediğimde yemek yiyemiyorum.
Evet ya, hem yoruluyor hem ev işleri hem çocuk insan hangi birine yetişecek şaşırıyor

Şimdi yumurta hasladim, bir tane de yağsız tost yaptım onu yiyeceğim. O sırada aralıklı oruca bakayım, ona göre bugünün yemek düzenini ayarlayayim

İlk günün günahı olmaz inşallah ama bugünü daha iyi geçirirsin canım ben de misafirlerim vardı dün gece 11 gibi beni de yoldan çıkardılar yalnız değilsin yani
Aralıklı oruççular kaç kişiyiz?

malipina
hzlsel
Bonus

3 müş sıralıyorum bide
Ne kadar az kişiyiz inşallah sayımız artar

Sen 40 kilo verip yoldan çıksan nolar allah aşkına yıkılmadım ayaktayım dersin

Dün akşam aşı oldum kolum iyi ağrıyor şu an şifa olsun inşallah
Ertesi gün ağrı yapıyor ama sonra geçiyor tabi başka yan etkisi olmaz inşallah
Sen 40 kilo verip yoldan çıksan nolar allah aşkına yıkılmadım ayaktayım dersin
ben de biraz ona güveniyorum açıkçası devam sürekli devam modundayım bazen sıkılıyor insan ama şu an yeni başladığım için gazdayım bakalım ne kadar götürecek beni

Hiç bozdum diye sıkılcak bi kiloda değilsin geldiğin yeri düşününce inş 65 hedefini görürüz birlikte ❤

Dün akşam aşı oldum kolum iyi ağrıyor şu an şifa olsun inşallah
Günaydın Bonus,
Bugün geçer canım inşallah benim de ertesi gün kötü olmuştu, pek zorlama kolunla iş yapma.

Sabah tartıldım, 86,60 kg geldim.
Hazırladığım kahvaltıyı da evde unutmuşum, ofise gelirken diyet mısır gevreği aldım geldim

Yoğurtla yersin diyet ürün almana gerek yok aslında normal ürünlerle verebiliyoruz.

Ofis şartlarına göre hazırlarsın yemeğini meyveni

Hiç bozdum diye sıkılcak bi kiloda değilsin geldiğin yeri düşününce inş 65 hedefini görürüz birlikte ❤
İnşallah canım hepimizin hedefleri gerçekleşsin
Mısır gevreği yerine yulaf ye canım daha tok tutar seni yoğurt süt meyve kuruyemiş neyle istersen hazırlayıp yanında götürebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…