Ya ne güzel Bonusçok isterim katilmayi tabiki.
Çok sevindimne güzel kilo vermişsiniz masallah
Ben doğumdan sonra ilk olarak verdiğim 10 kilo hariç maksimum 2 kilo verebildim sekiz ayda, onu da geri aldım zaten bu gidişle doğuma girdiğim kiloya geleceğim az kaldı
Amacım yavaş da olsa kalıcı kilo verebilmek, daha önce 30 kilo verdim kendi başıma ve hamilelige yakın bir zaman kadar ne yersem yiyeyim belli bir kilonun üzerine çıkmadım.
Şu an için ilk hedefimse Ekim ayına kadar yetmişli kiloları görmek
Ekmek yemiyorum artık hazır yemek yememeye de gayret edeceğim.
Günlük ortalama 6000 adım atıyorum, eğer yapabilirsem Leslie yapmaya çalışacağım ama uygun zaman bulabilir miyim bilmiyorum 9-17 çalışıyorum çünkü.
Arkadaşlar merhaba, bugün itibariyla 99 kilo bir kadınım. Daha önce 107 kilodan 75 kgya düşen ben yıllar içinde verdiğim kiloları geri aldım. Hani her halimle kendimi beğenirim ama bugün bir şey oldu. Bir öğrencim erkek arkadaşıma yanımda dedi ki hocam çok kilo vermiş fit olmuşsunuz. Sonra bana döndü ve dedi ki onun verdiği kiloları siz almışsınız galiba ve gülüşmeler… Ne kadar rencide olduğumu anlatamam. Moralim çok bozuk. Yeniden başlamam lazım ama nasıl hapacağımı bu sefer bilmiyorumBeni de aranıza alır mıısnız?
Ay bende mi if yapsamİyi akşamlar
Aralıklı oruç uygulamasını başlattım yine ilk olarak 14-10 ile.
Bugün biraz çok yedim sanki düzene sokucam inş
Teşekkür ederim canım bir senedir uğraşıyorum hiç bu kadar emek vermemiştim devam 65 olana kadarYa ne güzel Bonusçok isterim katilmayi tabiki.
Çok sevindimne güzel kilo vermişsiniz masallah
Ben doğumdan sonra ilk olarak verdiğim 10 kilo hariç maksimum 2 kilo verebildim sekiz ayda, onu da geri aldım zaten bu gidişle doğuma girdiğim kiloya geleceğim az kaldı
Amacım yavaş da olsa kalıcı kilo verebilmek, daha önce 30 kilo verdim kendi başıma ve hamilelige yakın bir zaman kadar ne yersem yiyeyim belli bir kilonun üzerine çıkmadım.
Şu an için ilk hedefimse Ekim ayına kadar yetmişli kiloları görmek
Ekmek yemiyorum artık hazır yemek yememeye de gayret edeceğim.
Günlük ortalama 6000 adım atıyorum, eğer yapabilirsem Leslie yapmaya çalışacağım ama uygun zaman bulabilir miyim bilmiyorum 9-17 çalışıyorum çünkü.
İf çok işe yarıyor canım başla bence de başta zorlanırsın belki ama zamanla alışıyor insan ben şu an çok rahat yapıyorum ve bence kilo vermemi sağlayan ifAy bende mi if yapsambı türlü tam dizginleyemiylrum kendimi
Kuruyemiş tabağını küçültmek lazımİyi geceler kızlarutanilcak menümü yazayım bismillah diyeyim artık
Kahvaltı
3 dilim tam tahıllı ekmek
Domates, salatalık
1 avuç badem
1 parça peynir
7-8 zeytin
Ara
1 tabak salkım üzüm
1 kase (büyük) karışık kuruyemiş
Akşam
3 dilim su böreği
Peynir
Salatalık domates
Çay
Su 2.5 lt anca olmuştur
Spor yok
Bende özledim. Cok karışık geçiyor bu aralar. Evde olmayinca düzen yok. 22sinde döncem inşallah. O zamanda biraz evi duzene sokmam zaman alir ama yine bu kadar olmaz tabiAmine Busra özledik
İnşallah en kısa zamanda 65 olursun canım az kalmışTeşekkür ederim canım bir senedir uğraşıyorum hiç bu kadar emek vermemiştim devam 65 olana kadar2 ay var canım eğer ciddi ciddi bu işin içine girersen görürsün 7leri ben 9larda çok takılmıştım ama 8ler bir çırpıda geçmişti seninde öyle olur inşallah hazır yemek hem kilo yapıyor hem de sağlıksız evde pişirmeye çalış canım bende çok yiyordum diyetten önce artık evde ne pişerse az az yiyorum yapabilirsen aralıklı orucu tavsiye ederim benim çok işime yaradı ben geceleri Leslie yaptım hep haftada üç gün bile yapsan kardır kilo vermeni hızlandırır ben de öğretmenim okullar açılınca bakayım nasıl yapacağım sporu merak içindeyim insan çalışınca yoruluyor gerçekten
İlk günün günahı olmazİlk günüm başarısız geçti saat 12 de gece tatlı bişeyler diye öldüm resmen bikaç dilim şeftali üzüm yedim. Şekerin damarlarımda akışını hissediyorum resmen.
Bugün hedefim yememek inş meyve hiç masum değil hele benim gibi insülini olana.
Ne kadar az kişiyiz inşallah sayımız artar
İlk günün günahı olmazinşallah ama bugünü daha iyi geçirirsin canım ben de misafirlerim vardı dün gece 11 gibi beni de yoldan çıkardılar yalnız değilsin yani
Ne kadar az kişiyiz inşallah sayımız artar
Ertesi gün ağrı yapıyor ama sonra geçiyor tabi başka yan etkisi olmaz inşallahDün akşam aşı oldum kolum iyi ağrıyor şu an şifa olsun inşallah
ben de biraz ona güveniyorum açıkçasıSen 40 kilo verip yoldan çıksan nolar allah aşkına yıkılmadım ayaktayım dersin
Ertesi gün ağrı yapıyor ama sonra geçiyor tabi başka yan etkisi olmaz inşallah
ben de biraz ona güveniyorum açıkçasıdevam sürekli devam modundayım bazen sıkılıyor insan ama şu an yeni başladığım için gazdayım bakalım ne kadar götürecek beni
Günaydın Bonus,Dün akşam aşı oldum kolum iyi ağrıyor şu an şifa olsun inşallah
Günaydın Bonus,
Bugün geçer canım inşallah benim de ertesi gün kötü olmuştu, pek zorlama kolunla iş yapma.
Sabah tartıldım, 86,60 kg geldim.
Hazırladığım kahvaltıyı da evde unutmuşum, ofise gelirken diyet mısır gevreği aldım geldim
İnşallah canım hepimizin hedefleri gerçekleşsinHiç bozdum diye sıkılcak bi kiloda değilsin geldiğin yeri düşününce inş 65 hedefini görürüz birlikte ❤
Mısır gevreği yerine yulaf ye canım daha tok tutar seni yoğurt süt meyve kuruyemiş neyle istersen hazırlayıp yanında götürebilirsinGünaydın Bonus,
Bugün geçer canım inşallah benim de ertesi gün kötü olmuştu, pek zorlama kolunla iş yapma.
Sabah tartıldım, 86,60 kg geldim.
Hazırladığım kahvaltıyı da evde unutmuşum, ofise gelirken diyet mısır gevreği aldım geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?