- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Tebrikler çok iyi bir sonuçMerhaba kızlar dün ani misafirlerim geldi hiç uğrayamadım bu akşamda bende kalacaklar büyük ihtimal yemek yapmam evi toparlamam lazımKilo bildirimimi yapayım bu hafta maşallahım var bir aydır düzgün diyet yapamadığım için çok güzel gitti Allahtan diyete hemen başlayabildim
Cuma:77, 1
Bugün: 75,1
Toparlayacam insAllah bonusum ya vala telefonu elime alınca unutuyorumFit mutlu anne hani gelmiş idin
Yarın eve gideyim bi gelicem inş.M Musluk Suyu iş güç bitti gel gayrı
Sağ ol canımTebrikler çok iyi bir sonuç
Tamam canım, 88 kilo ile grubu kaçırıyorumBereliPenguen ben burdayım canım anka 5.takımda diyet grupları içinde
Tamam canım, 88 kilo ile grubu kaçırıyorum
Ya da felekten bir gece çalıp son iki kiloyu da alıp gruba mı girsem... kafamda deli sorular..
Ben de 87 kiloydum gruba geldiğimdeTamam canım, 88 kilo ile grubu kaçırıyorum
Ya da felekten bir gece çalıp son iki kiloyu da alıp gruba mı girsem... kafamda deli sorular..
Ben de genelde 16-8 yapıyorum hadi bakalım zamanla düzene girer gidecek kilolar inşallahİyi akşamlar
Aralıklı oruç uygulamasını başlattım yine ilk olarak 14-10 ile.
Bugün biraz çok yedim sanki düzene sokucam inş
Ben de genelde 16-8 yapıyorum hadi bakalım zamanla düzene girer gidecek kilolar inşallah
Hoş geldin canım hiç bozma moralini aynı durumu ben de eşimle yaşıyordum şimdi tam tersine çevirdim durumu daha öncede yapmışsın yine yaparsın bu sefer inşallah geri almayacaksınArkadaşlar merhaba, bugün itibariyla 99 kilo bir kadınım. Daha önce 107 kilodan 75 kgya düşen ben yıllar içinde verdiğim kiloları geri aldım. Hani her halimle kendimi beğenirim ama bugün bir şey oldu. Bir öğrencim erkek arkadaşıma yanımda dedi ki hocam çok kilo vermiş fit olmuşsunuz. Sonra bana döndü ve dedi ki onun verdiği kiloları siz almışsınız galiba ve gülüşmeler… Ne kadar rencide olduğumu anlatamam. Moralim çok bozuk. Yeniden başlamam lazım ama nasıl hapacağımı bu sefer bilmiyorumBeni de aranıza alır mıısnız?
Ya ne güzel BonusYok canım sayıya takılma burda 100 üstü de var 80 civarıda. Eski dostlarız çoook eski bırakamıyoruz birbirimizi. Sen nasıl istersen
Çok sevindimBen de 87 kiloydum gruba geldiğimdegel o yüzden kiloları almadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?