Özel gündeyim dinleniyorumKurarız inşallah birlikte. Bak bugün 1 muharrem yeni ayın yeni senenin ilk günü başlangıçlar içinde çok önemli faydalıymış
Bende yapıyorum da uyamıyorum bu aralar
Özel gündeyim dinleniyorum
Bende yapıyorum da uyamıyorum bu aralar
Bugün başlayım bklm o zmn nasıl olacakİf çok işe yarıyor canım başla bence de başta zorlanırsın belki ama zamanla alışıyor insan ben şu an çok rahat yapıyorum ve bence kilo vermemi sağlayan if
Kuruyemiş tabağını küçültmek lazımakşam tabi su böreği fazla olmuş canım bundan sonra daha güzel menülerin olsun inşallah
Şifa olsun canım insAllahDün akşam aşı oldum kolum iyi ağrıyor şu an şifa olsun inşallah
O kadar haklsin ki toparlayalim artık baya serdim ben resmenLeydizin centılmın akşama ful menüleri yazıyoruz tamam mı? Yazıp asıldığımızda nasıl güzel veriyoruz biliyoruz hepimiz.
Cumaya kadar ne gitse kar inşallah
E eboe
Amine Busra
@74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
@malipina
@lolaxx
@misafir1001
nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@musluk suyu
Arzuluu
Mthn83
@basbelasiyim
@60kiloyum
@dimaze3800
hzlsel
@Davina
@BereliPenguen
Ara öğün yapabilirsin canım sıkıntı olmaz önemli olan açlık saatlerinde bir şey yememekMerhaba arkadaşlar iki haftadır tartılmayı unutuyorum bu cuma inş unutmam.
Bonus ben de yeni yıla yeni başlangıç yaptım ama dün unutup şekerli çay içtim o kadar diyetten kopmuşum ki
Arkadaşlar if benim için uygun fakat iki öğün arasında bişiler atıştırsak meyve kuruyemiş gibi veya peynir ifi sakata getirir mi?
Cuma tartılıp before after fotosu için şipşaklıycam kendimi motivasyon olur kanaatindeyim
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
bende aralıklı oruca başlamıştım hatırlarsan fakat 2 günlük tatil devamını getirmedi şimdi tekrar bugün bismillah bakalım
şifa olsun canımDün akşam aşı oldum kolum iyi ağrıyor şu an şifa olsun inşallah
okLeydizin centılmın akşama ful menüleri yazıyoruz tamam mı? Yazıp asıldığımızda nasıl güzel veriyoruz biliyoruz hepimiz.
Cumaya kadar ne gitse kar inşallah
E eboe
Amine Busra
@74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
@malipina
@lolaxx
@misafir1001
nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@musluk suyu
Arzuluu
Mthn83
@basbelasiyim
@60kiloyum
@dimaze3800
hzlsel
@Davina
@BereliPenguen
Merhaba arkadaşlar iki haftadır tartılmayı unutuyorum bu cuma inş unutmam.
Bonus ben de yeni yıla yeni başlangıç yaptım ama dün unutup şekerli çay içtim o kadar diyetten kopmuşum ki
Arkadaşlar if benim için uygun fakat iki öğün arasında bişiler atıştırsak meyve kuruyemiş gibi veya peynir ifi sakata getirir mi?
Cuma tartılıp before after fotosu için şipşaklıycam kendimi motivasyon olur kanaatindeyim
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
Çocuklar bizi bozdu ya yoksa böyle değildikO kadar haklsin ki toparlayalim artık baya serdim ben resmen
selamlar. aslında gelmiştim ben ama uzun zamandır girmeyince unutmuşum burayı tekrar ya..Bonus ısrarla etiketlemişsin guzuumm çok sağol :) diyet yapamıyorum bir türlü ya. adapte olamadım. yoğunluğum da var kendimi düşünecek zaman bulamıyorum. ama buna bir dur demek lazım.
Bonus cuma kilo bildirimiyle tablo yapayım mı? sitede hala yapılabiliyor dimi? hem beni de bağlamış olur buraya biraz sorumluluk, ne dersiniz?
tamamdır o zaman :) formatını atar mısın bana?Tabloyu sen yap o zaman ya o beni zorluyo baya
Ay evet ya vala kalan 10 kg da bı versem kurtulsam hepimiz fit olsak artikÇocuklar bizi bozdu ya yoksa böyle değildik
Ben daha kiloları verip çocuk yapacağım sonra tekrar vermeye çalışacağımAy evet ya vala kalan 10 kg da bı versem kurtulsam hepimiz fit olsak artik
Olur olur insAllah ya kapattım sezonu diyorum ama bklm bı daha bende al verle uğraşmak istemiyorum hayırlısı bklm Rabb'im hayırlısıyla nasip etsin send fit hamile doğum yapBen daha kiloları verip çocuk yapacağım sonra tekrar vermeye çalışacağımen azından siz çocuk işini halletmişsiniz bundan sonra inşallah hep fit olursunuz
İnşallah canım ya onun için uğraşıyorum şöyle 62-63 kilo olabilsem çok iyi olurduOlur olur insAllah ya kapattım sezonu diyorum ama bklm bı daha bende al verle uğraşmak istemiyorum hayırlısı bklm Rabb'im hayırlısıyla nasip etsin send fit hamile doğum yap
Bı adapte olsak hepimiz bence vericez ama motivasyon eksikliği varİnşallah canım ya onun için uğraşıyorum şöyle 62-63 kilo olabilsem çok iyi olurdu
Evet canım ya şimdi cuma yarışmasındaki takımımdan kızlarla hangimiz daha önce 69 olacağız diye yarış başlattık o biraz beni motive eder diye umuyorumBı adapte olsak hepimiz bence vericez ama motivasyon eksikliği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?