Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tamam canım bugün inşallah mezurayla ölçümlerimi alıp fotoğraf da çekeceğim.
Mutlaka resim Çek canım öncesi sonrası yaparsın benim elimde bir iki resim vardı sadece keşke daha çok çekilseymişim kiloluyken diyorum şimdi ölçü de iyi oluyor toplamda baya inceliyorsun çünkü ne kadar inceldiğini bilirsin

Evet canım valla insan ne kadar kilo aldığını ya da zayıfladığını anlayamıyor yoksa.
Bana mesela o zayıf halimde bile kollarım belim ne kadar kalın geliyordu, geçen yazliklari kaldırırken bir pantolon gördüm dedim ki aman Allahım ben bunun içine girebiliyor muydum sahiden

Ben o duyguyu pek yaşayamadım çünkü çok en düşük 44 beden kıyafetim vardıtatile giderken 40 ve 42 beden kıyafet alınca çok mutlu olmuştum inşallah yine o kıyafetlerin içine gireceksin canım ve bu sefer kilolar alınmayacak inşallah Geçen gün 44 beden ve üstü tüm kıyafetlerimi ayırdım giysi kumbarası için bir daha görmem inşallah o bedenleri

İyi akşamlar kızlar uzun bir aradan sonra menü yazayım
Kah 1 d şeftali incir salatalık
Öğlen 1 tabak türlü
Pirinç pilavı 1 kase
1 d ekmek
Akşam saat 4 gibi yarım ciğer dürüm
Ayran
Ara saat 7 incir çeyrek haş mısır

Ara saat 10 da başım döndü
yoğurt domates 2 zeytin

Bugün biraz farklı beslendim normalde Kah daha düzgün oluyor

Menümü paylaşmayı unutuyorum hep birinin paylaştığını görünce aklıma geliyor bugün açım aç
Kahvaltı(11.00)
1 yk sucuklu yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 wasa, 1 çatal krem peynir, 1 çk mandalina reçeli, 1 dilim hindi füme, kiraz saplı çay
Akşam(17.00)
Köri soslu tavuk(kremasız), 2 yk pirinç pilavı, salata, yarım sb ayran

Yeşil çay, 2.5 lt su,2 mil Leslie

Allahım bu neyy taneyle mi yedin patatesi

Günaydın
Dün eşimle konuştum onun gelmesi 20:30 biliyor yemeğe oturmamız 21 tabi çok geç kalıyoruz ben sen gelmeden yesem olur mu dedim sorun yok dedi bugün aralıklı oruca başlıyorum net kaç gündür başlıyorum eşim işten gelince bozuluyordu dün en son 22:00de birşeyler yedim o yüzden bugün ilk öğün 12-14:00 falan olacak 14-10 ya da 16-8 yapicam bklm menü vermeye daha tam adapte olamadım sizlerin menüsünü de yakında daha iyi takip ederim insAllah bol eksiler hepimize

Gunaydinn

Dun yediklerim:
Mısır gevreği
öğlen salata,
Akşam biber dolması ve yoğurt,

Ara öğün olarak çiğ badem ve form kraker.

Akşam birazcık tatlı yedim bir de kahvaltıda börek vardı ama tatlı yediğim için onu pas gectim, yine mısır gevreği yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…