Tamam canım bugün inşallah mezurayla ölçümlerimi alıp fotoğraf da çekeceğim.Pazartesi ve cuma günleri söylüyoruz canım ama asıl tartı günümüz cuma
Mutlaka resim Çek canım öncesi sonrası yaparsın benim elimde bir iki resim vardı sadece keşke daha çok çekilseymişim kiloluyken diyorum şimdiTamam canım bugün inşallah mezurayla ölçümlerimi alıp fotoğraf da çekeceğim.
Dönüyorum yarın nasipse cuma da hastane işimi halledeyim vuracam kırbacıSende iyiki varsın canım benim sen yokken senin yokluğun da çok belli oluyor öyle alıştık ki birbirimize
Çok aciycak miDönüyorum yarın nasipse cuma da hastane işimi halledeyim vuracam kırbacı
Fit olma yolunda ilerliyorumMemnun oldum senin kilon kaç fitten zayıfmısın
Cuma günü yüzdemize bağlıÇok aciycak mi
Evet canım valla insan ne kadar kilo aldığını ya da zayıfladığını anlayamıyor yoksa.Mutlaka resim Çek canım öncesi sonrası yaparsın benim elimde bir iki resim vardı sadece keşke daha çok çekilseymişim kiloluyken diyorum şimdiölçü de iyi oluyor toplamda baya inceliyorsun çünkü ne kadar inceldiğini bilirsin
Ben o duyguyu pek yaşayamadım çünkü çok en düşük 44 beden kıyafetim vardıEvet canım valla insan ne kadar kilo aldığını ya da zayıfladığını anlayamıyor yoksa.
Bana mesela o zayıf halimde bile kollarım belim ne kadar kalın geliyordu, geçen yazliklari kaldırırken bir pantolon gördüm dedim ki aman Allahım ben bunun içine girebiliyor muydum sahiden
Allahım bu neyyHayırlı geceler
Günün mönüsü
Sabah:
1 patates kızartması üzerine 1 yumurta kırdım
Ceviz büyüklüğünde beyaz peynir
1 dilim ekmek
Domates
Ara: 4-5 dilim karpuz (üçgen dilim)
Akşam:
1 dilim ekmek
1 tabak mercimek çorbası
1 tabak taze fasulye
3 kaşık biber buğulaması
Salata
Gunaydinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?