Allah gönlüne göre versin ablacım inşallah kendine uygun bir ev bulup alırsınev eşimle ikimizin üstüne yarı yarıya o hakkına düşene yerleşmiş olduğumuz Tekirdağ kumbağ da alacak ben haklkıma düşenle Allah nasip ederse İstanbul da alacam
yok vazgeçmez beni boşamayı göze aldı bu ev için 1 ev daha var İstanbul Şişli'de o ev onun üstüne kiracı var şuanda onda
bonusum çarşı uzak gidemiyorum yarın yapacam bildirimimi idare et beni canım
amin canım inşallahAllah gönlüne göre versin ablacım inşallah kendine uygun bir ev bulup alırsın
Ouvv çok haşinsin yigidimBildirim yapmayanlar bildirim yapsın lütfen bi yerden başlansın artık.
Artıysak sabitsek neysek yazalım
M Musluk Suyu
@yst38 size diyorum
@Fit mutlu anne sen izinlisin iyileşene kadar
E eboe
Amine Busra
@74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
malipina
misafir1001
nisan34
@Minik Meleklerim
@Fit mutlu anne
M Musluk Suyu
Arzuluu
@yst38
60kiloyum
hzlsel
@BereliPenguen
Olsun canım yarın tartılıp söylersinkızlar ben sabah aç karnına tartılmayı unuttum.
Yaaa çok iyisin. Nerdeyse 6lar gelmiş. 80lerdeyken aynı gibiydik sende. Sen bozmadan istikrarla gidince 6lar geliyor maşallahKilomu bildireyim kızlar
Geçen Hafta:73,3
Bu Hafta:71,2
Sağ ol canım ya bende şaşkın ve mutluyumYaaa çok iyisin. Nerdeyse 6lar gelmiş. 80lerdeyken aynı gibiydik sende. Sen bozmadan istikrarla gidince 6lar geliyor maşallah
He hasta olduğunu sonradan okudum geçmiş olsun tekrar ❤Ouvv çok haşinsin yigidimBen tartılmadım malesef çünkü hala tartım yok,arkadaşa da gidemedim malum hastayım önümüzdeki hafta inşallah
bu aralar saldım da saldımOlsun canım yarın tartılıp söylersin
sen de çok istikrarlı kilo verdin aslında. ama yol uzun olunca, çoluk çocuk, tatil derken son dönemde saldın. toplarsın canım.Yaaa çok iyisin. Nerdeyse 6lar gelmiş. 80lerdeyken aynı gibiydik sende. Sen bozmadan istikrarla gidince 6lar geliyor maşallah
bazen kısa bir ara vermek çok iyi oluyor.Sağ ol canım ya bende şaşkın ve mutluyumTemmuz ayı boyunca hiç diyet yapmadım özellikle diyete geri başlamadan önceki on gün tatildeyim diye çılgınlar gibi yedim ama sürekli hareket halinde olunca hiç kilo almadım tekrar başlayalı 3 hafta oluyor büyük ihtimal o verdiğim bir aylık ara çabucak kiloların gitmesini sağladı vücudu güzelce şaşırttım Sende şimdi yeniden başladın hemen gidecek kilolar 2-3 haftaya 7lerin başlarına gelirsin
Salınca toparlamak zor oluyor gerçekten canım ama çok vakit geçmeden başla tekrar zaman geçtikçe insanın hiç başlayası gelmiyorbu aralar saldım da saldım
sen de çok istikrarlı kilo verdin aslında. ama yol uzun olunca, çoluk çocuk, tatil derken son dönemde saldın. toplarsın canım.
Kesinlikle kilo verme bir yerden sonra duruyor veya yavaşlıyor çünkü ara verince o yavaşlamaya engel oluyorsun bakalım hedef kiloma ulaşana kadar inşallah durma problemi yaşamambazen kısa bir ara vermek çok iyi oluyor.
aralıklı oruca adapte olmaya çalışacağım. onunla çok rahat kilo veriyorum ben. ama işyeri yemeği yiyeceğim. yiyecek taşımak zor geliyor artık.Salınca toparlamak zor oluyor gerçekten canım ama çok vakit geçmeden başla tekrar zaman geçtikçe insanın hiç başlayası gelmiyor
Kesinlikle kilo verme bir yerden sonra duruyor veya yavaşlıyor çünkü ara verince o yavaşlamaya engel oluyorsun bakalım hedef kiloma ulaşana kadar inşallah durma problemi yaşamam
İnşallah çabucak gitsin. Bende Eylül sonuna 74 hedef koydum. Ozellikle şu gobek hemen insin istiyorumSağ ol canım ya bende şaşkın ve mutluyumTemmuz ayı boyunca hiç diyet yapmadım özellikle diyete geri başlamadan önceki on gün tatildeyim diye çılgınlar gibi yedim ama sürekli hareket halinde olunca hiç kilo almadım tekrar başlayalı 3 hafta oluyor büyük ihtimal o verdiğim bir aylık ara çabucak kiloların gitmesini sağladı vücudu güzelce şaşırttım Sende şimdi yeniden başladın hemen gidecek kilolar 2-3 haftaya 7lerin başlarına gelirsin
İnşallah toplamam gerek. Gidişin sonu kötü, yolun sonu belli. En azindan az az da olsa vermeye devam edicem. Artik birden hizli verme amacim yok. Sadece şu son artilarimi hizli vermek istiyorum. Sonra önümde kocaman 10 ay varbu aralar saldım da saldım
sen de çok istikrarlı kilo verdin aslında. ama yol uzun olunca, çoluk çocuk, tatil derken son dönemde saldın. toplarsın canım.
karbonhidrat tüketmekten beynim sislendi. anormal bir halsizlik, hep uyku hali, her şeye karşı isteksizlik vs.İnşallah toplamam gerek. Gidişin sonu kötü, yolun sonu belli. En azindan az az da olsa vermeye devam edicem. Artik birden hizli verme amacim yok. Sadece şu son artilarimi hizli vermek istiyorum. Sonra önümde kocaman 10 ay var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?