Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah gönlüne göre versin ablacım inşallah kendine uygun bir ev bulup alırsın

Merhabalar
Evde değilim,bu yüzden diyet yapamıyorum,arkadaşlara uyuyorum.Eylül 3-4 üne kadar böyle olur da sonra inşallah sıkı bir diyete girerim diye düşünüyorum.
Bugün de tartılmayı unutmuşum(bugünün cuma olduğunu unutmuşum)kahvaltı etmiş bulundum.
Şimdi tartıldım.Bu haftalık böyle olsun.
Bu hafta: 74.6
Geçen hafta: 74
Fark: +0.6

Ouvv çok haşinsin yigidim Ben tartılmadım malesef çünkü hala tartım yok,arkadaşa da gidemedim malum hastayım önümüzdeki hafta inşallah

Yaaa çok iyisin. Nerdeyse 6lar gelmiş. 80lerdeyken aynı gibiydik sende. Sen bozmadan istikrarla gidince 6lar geliyor maşallah
Sağ ol canım ya bende şaşkın ve mutluyumTemmuz ayı boyunca hiç diyet yapmadım özellikle diyete geri başlamadan önceki on gün tatildeyim diye çılgınlar gibi yedim ama sürekli hareket halinde olunca hiç kilo almadım tekrar başlayalı 3 hafta oluyor büyük ihtimal o verdiğim bir aylık ara çabucak kiloların gitmesini sağladı vücudu güzelce şaşırttım Sende şimdi yeniden başladın hemen gidecek kilolar 2-3 haftaya 7lerin başlarına gelirsin

Olsun canım yarın tartılıp söylersin
bu aralar saldım da saldım
Yaaa çok iyisin. Nerdeyse 6lar gelmiş. 80lerdeyken aynı gibiydik sende. Sen bozmadan istikrarla gidince 6lar geliyor maşallah
sen de çok istikrarlı kilo verdin aslında. ama yol uzun olunca, çoluk çocuk, tatil derken son dönemde saldın. toplarsın canım.

bazen kısa bir ara vermek çok iyi oluyor.

sen de çok istikrarlı kilo verdin aslında. ama yol uzun olunca, çoluk çocuk, tatil derken son dönemde saldın. toplarsın canım.
Salınca toparlamak zor oluyor gerçekten canım ama çok vakit geçmeden başla tekrar zaman geçtikçe insanın hiç başlayası gelmiyor
bazen kısa bir ara vermek çok iyi oluyor.
Kesinlikle kilo verme bir yerden sonra duruyor veya yavaşlıyor çünkü ara verince o yavaşlamaya engel oluyorsun bakalım hedef kiloma ulaşana kadar inşallah durma problemi yaşamam

aralıklı oruca adapte olmaya çalışacağım. onunla çok rahat kilo veriyorum ben. ama işyeri yemeği yiyeceğim. yiyecek taşımak zor geliyor artık.

İnşallah çabucak gitsin. Bende Eylül sonuna 74 hedef koydum. Ozellikle şu gobek hemen insin istiyorum

İnşallah toplamam gerek. Gidişin sonu kötü, yolun sonu belli. En azindan az az da olsa vermeye devam edicem. Artik birden hizli verme amacim yok. Sadece şu son artilarimi hizli vermek istiyorum. Sonra önümde kocaman 10 ay var

İnşallah toplamam gerek. Gidişin sonu kötü, yolun sonu belli. En azindan az az da olsa vermeye devam edicem. Artik birden hizli verme amacim yok. Sadece şu son artilarimi hizli vermek istiyorum. Sonra önümde kocaman 10 ay var
karbonhidrat tüketmekten beynim sislendi. anormal bir halsizlik, hep uyku hali, her şeye karşı isteksizlik vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…