Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

karbonhidrat tüketmekten beynim sislendi. anormal bir halsizlik, hep uyku hali, her şeye karşı isteksizlik vs.
Evet. Bende bugünü cok kötü gecirdim. Hâlâ basım agriyor. İcimden kendime kizip duruyorum. Hem motivasyonumu dusurdum hem surecimi uzattim hemde vucuduma ne kadar zarar verdim belli degil

Evet. Bende bugünü cok kötü gecirdim. Hâlâ basım agriyor. İcimden kendime kizip duruyorum. Hem motivasyonumu dusurdum hem surecimi uzattim hemde vucuduma ne kadar zarar verdim belli degil
benim kafamda da çok düşünce var. ondan da oluyor. sıkıldım her şeyden. yani olayın psikolojik yönü de var. bir de insülinim en son 13 tü. canım hep karbonhidrat istiyor. 1-2 güne aralıklı oruca geçeceğim.

İnşallah çabucak gitsin. Bende Eylül sonuna 74 hedef koydum. Ozellikle şu gobek hemen insin istiyorum
İnşallah gidecek canım benim göbek de baya küçüldü toparlandı 40 bedene kadar düştüm hatta 74 bence kesin görürsün
İyi geceler. Az önce kahve içtim. Bilmiyorum if de oluyormuydu. Ama if bana çok uymayacak gibi. Şu şekersiz 21 günü yapayim da
şekersizse ve sütsüzse kahve canım sıkıntı olmaz ama çok da sıkma kendini

İyi geceler. Az önce kahve içtim. Bilmiyorum if de oluyormuydu. Ama if bana çok uymayacak gibi. Şu şekersiz 21 günü yapayim da
benim de 3 öğünü kaldırmam lazım. 2 en güzeli ama ilk etapta 2,5 da olur. işyeri yemeğim öğlen12.30 gibi oluyor. akşam da 19.15 gibi. ayarlamaya çalışacağım.

valla ben de göğüs ve göbekten dertliyim

Maşallah ya 40 beden hayal gibi geliyor bana. Spor şartt

Tatlı kelebeğim benim
Kaç zamandır annemler ve ev arası mekik dokudum. Son 1 haftadır diyare ile uğraşıyorum.
Bu sabah kalktım dökundum tartıya çıktım foto aldım. İşe gittim. Boşlukta yazarım dedim. Su saat oldu telefon yeni geçti elime. Küçük erken ergenlik ve internet telefon bağımlılığı yaşıyor. Çok bunaldım bu ara. Hiç eve gelesim Yok. Zor imtahan Rabbim alın akıyla gecirtsin sınavdan.

Buda bugün ki paylaşım.
Yarın yine gelirim inşallah
Mesaim var yine
Bu arada hafta başında 82-83 araligindaydim. Hastalık yaradı

Bugün nasılsın fit?
Çok şükür canım ağrılarım var hala ama ateşim çıkmıyor artık şükür
Çok geçmiş olsun kolayca Atlatırsınız inşallah
Sağol canım insAllah
Ben tartilmstjm ama bildirim yapacakken oğlan mizmizlandi yazmışım kalmış öyle
Gunaydin. Cok basim agriyor henuz kahvalti yapmadim
Geçmiş olsun canım
Fit mutlu anne Allah şifa versin
Bulamiyorum nice sağlıklı huzurlu yaşlara
Sağol canım Allah razı olsun

İyi geceler kızlar.
O kadar yorgunumki anlatamam. Mesajları okurken kaç kere düştü telefon elimden
Emine'nin doğum günü güzel oldu. Evde kendi aramızda yaptık başka kimse katılmadı. Hediyelerini çok beğendiler.
Hayırlı bir ömrü olsun inşallah ❤

Menünde çok iyi hasibe yeniden başlaman harika
Teşekkür ederim cnm beraber olsun insallah
günaydın canım hayırlı cumalar

canım emine in doğum günü kutlu olsun,, nice sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah Rabb'im sizlere bağışlasın
Teşekkür ederim cnm
Ooooyy ponçikler helede kız çocuğu onlar için ne kadar önemli doğumgünü nice sağlıklı yaşları olsun annesi
Teşekkür ederim cnm
Teşekkür ederim cnm
Teşekkür ederim cnm

Geçmiş olsun cnm

valla ben de göğüs ve göbekten dertliyim
Aynı canım benim de en büyük derdim ama bir şekilde küçülüyorlar tamamen istenilen şekle sokmak çok zor ama baya toparlanıyor benim göğüsler şu an 85a ve 80c uyuyor ve benim için rüya gibi bir durum
Maşallah ya 40 beden hayal gibi geliyor bana. Spor şartt
Sağ ol canım aynen spor çok faydalı annem 68 kilo benden her zaman oldukça zayıf olmuştur bugün aldığım pantolonları o da denedi ve ona olmadı spor olarak da çok bir şey yapmadım Leslie ve yürüyüş sen de başla mutlaka faydasını göreceksin
sıcaklardan evde leslie bile yapmak gelmiyor içimden. salonda klima var aslında ama istemiyorum. hele son zamanlarda bir uyuşuğum ki
ben de o durumdayım ya klimada fayda etmiyor ki zar zor 2 mil yapıyorum ama hiç içimden gelmiyor

Menümü de yazayım
9.00 2 dilim ekmek domates salatalık biber peynir zeytin 1 haslama yumurta maydanoz roka dereotu
12.30 çorba (ne çorbası hatırlamıyorum) et sote pirinç pilavı havuç tarator (ekipler geldi risk analizi için hastanenin her yerini gezdik o arada yemeğe çıktık ekmeğimi yanıma alamadım onun yerine pilav yedim)
Ekipler 15.30 gibi gitti.zeynep oksuruyordu eve gidip onu aldım hemen çocuk Dr gosterdim araya 3 günlük tatil giriyor diye. Çok şükür ciğerleri temiz dedi antibiyotik vermedi. Ara öğün yapmadım.
19.00 1 dilim pasta
22.00 nescafe

günaydın kızlar
dün mönü yazamadım çaya kaynım gil geldi geç gittiler

27 Ağustos cuma

sabah , 3 dlm tbe , 1tk çikolata 1 tk fıstık ezmesi , zeytin peynir domates çay ,

öğlen , kepekli grissini galeta
1 çay bardak şekersiz gazlı içecek

akşam. 2 dlm tbe 1 tabak patlcan yemeği 1 kase yoğurt
1 yeşilçay ,türk kahve ,. çay ...
1 çatal tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…