Evet. Bende bugünü cok kötü gecirdim. Hâlâ basım agriyor. İcimden kendime kizip duruyorum. Hem motivasyonumu dusurdum hem surecimi uzattim hemde vucuduma ne kadar zarar verdim belli degilkarbonhidrat tüketmekten beynim sislendi. anormal bir halsizlik, hep uyku hali, her şeye karşı isteksizlik vs.
benim kafamda da çok düşünce var. ondan da oluyor. sıkıldım her şeyden. yani olayın psikolojik yönü de var. bir de insülinim en son 13 tü. canım hep karbonhidrat istiyor. 1-2 güne aralıklı oruca geçeceğim.Evet. Bende bugünü cok kötü gecirdim. Hâlâ basım agriyor. İcimden kendime kizip duruyorum. Hem motivasyonumu dusurdum hem surecimi uzattim hemde vucuduma ne kadar zarar verdim belli degil
İnşallah gidecek canım benim göbek de baya küçüldü toparlandı 40 bedene kadar düştüm hatta 74 bence kesin görürsünİnşallah çabucak gitsin. Bende Eylül sonuna 74 hedef koydum. Ozellikle şu gobek hemen insin istiyorum
şekersizse ve sütsüzse kahve canım sıkıntı olmaz ama çok da sıkma kendiniİyi geceler. Az önce kahve içtim. Bilmiyorum if de oluyormuydu. Ama if bana çok uymayacak gibi. Şu şekersiz 21 günü yapayim da
benim de 3 öğünü kaldırmam lazım. 2 en güzeli ama ilk etapta 2,5 da olur. işyeri yemeğim öğlen12.30 gibi oluyor. akşam da 19.15 gibi. ayarlamaya çalışacağım.İyi geceler. Az önce kahve içtim. Bilmiyorum if de oluyormuydu. Ama if bana çok uymayacak gibi. Şu şekersiz 21 günü yapayim da
valla ben de göğüs ve göbekten dertliyimİnşallah gidecek canım benim göbek de baya küçüldü toparlandı 40 bedene kadar düştüm hatta 74 bence kesin görürsün
şekersizse ve sütsüzse kahve canım sıkıntı olmaz ama çok da sıkma kendini
Maşallah ya 40 beden hayal gibi geliyor bana. Spor şarttİnşallah gidecek canım benim göbek de baya küçüldü toparlandı 40 bedene kadar düştüm hatta 74 bence kesin görürsün
şekersizse ve sütsüzse kahve canım sıkıntı olmaz ama çok da sıkma kendini
sıcaklardan evde leslie bile yapmak gelmiyor içimden. salonda klima var aslında ama istemiyorum. hele son zamanlarda bir uyuşuğum kiMaşallah ya 40 beden hayal gibi geliyor bana. Spor şartt
Tatlı kelebeğim benimBildirim yapmayanlar bildirim yapsın lütfen bi yerden başlansın artık.
Artıysak sabitsek neysek yazalım
@musluk suyu
Mthn83 size diyorum
Fit mutlu anne sen izinlisin iyileşene kadar
@eboe
Amine Busra
@74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
@malipina
@misafir1001
@nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne
@musluk suyu
Arzuluu
Mthn83
60kiloyum
hzlsel
@BereliPenguen
Çok şükür canım ağrılarım var hala ama ateşim çıkmıyor artık şükürBugün nasılsın fit?
Sağol canım insAllahÇok geçmiş olsun kolayca Atlatırsınız inşallah
Ben tartilmstjm ama bildirim yapacakken oğlan mizmizlandi yazmışım kalmış öyleBildirim yapmayanlar bildirim yapsın lütfen bi yerden başlansın artık.
Artıysak sabitsek neysek yazalım
@musluk suyu
Mthn83 size diyorum
Fit mutlu anne sen izinlisin iyileşene kadar
@eboe
Amine Busra
@74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
@malipina
@misafir1001
@nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne
@musluk suyu
Arzuluu
Mthn83
60kiloyum
hzlsel
@BereliPenguen
Geçmiş olsun canımGunaydin. Cok basim agriyor henuz kahvalti yapmadim
Sağol canım Allah razı olsun
Aaamiiiiiiinnnnn inşallahİyi geceler ❤
Bi his bi istek geldi sanki Allahım nolur kalıcı olsun. Görüntümü sevebilecek duruma geleyim inşallah
Beni arkadaşlarımı hantallıktak tembellikten kurtar
Teşekkür ederim cnm beraber olsun insallahHayırlı bir ömrü olsun inşallah ❤
Menünde çok iyi hasibe yeniden başlaman harika
Teşekkür ederim cnmgünaydın canım hayırlı cumalar
canım emine in doğum günü kutlu olsun,,nice sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah Rabb'im sizlere bağışlasın
Teşekkür ederim cnmOoooyy ponçiklerhelede kız çocuğu onlar için ne kadar önemli doğumgünü nice sağlıklı yaşları olsun annesi
Teşekkür ederim cnmGünaydın canım
2 gün için çok iyi canım tebriklerMenü harika bu arada öğünler sık olduğu için çok aç kalmadan vermiş oluyorsun Emine’nin doğum günü kutlu olsun Allah ona nice güzel sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin kız çocuk candır
İstanbul da ev kıtlığı var ablacım o yüzden hemen elden çıkması çok doğal bir durum eğer emin değilsen eşinle bir daha konuş hakkınızda hayırlısı olsun
Teşekkür ederim cnmTünaydın arkadaşlar
25 agust çarşamba
2 buçuk haşlak yumurta
15 zeytin / domates
1 buçuk dilim ekmek
Ara: kuruyemiş meyve
Serbest öğün
26 agust perşembe
Öğle: 4 veya 5 dolma hatırlayamadım
3 kaşık kızartma
Turşu
Ara: kuruyemiş meyve
Akşam:
salata
15 zeytin
1 bardak süt
Belki meyve yemiş olabilirim hatırlayamıyorum
Fit mutlu anne Allah şifa versin
Bulamiyorum nice sağlıklı huzurlu yaşlara
Geçmiş olsun cnmTatlı kelebeğim benim
Kaç zamandır annemler ve ev arası mekik dokudum. Son 1 haftadır diyare ile uğraşıyorum.
Bu sabah kalktım dökundum tartıya çıktım foto aldım. İşe gittim. Boşlukta yazarım dedim. Su saat oldu telefon yeni geçti elime. Küçük erken ergenlik ve internet telefon bağımlılığı yaşıyor. Çok bunaldım bu ara. Hiç eve gelesim Yok. Zor imtahan Rabbim alın akıyla gecirtsin sınavdan.
Eki Görüntüle 2907509
Buda bugün ki paylaşım.
Yarın yine gelirim inşallah
Mesaim var yine
Bu arada hafta başında 82-83 araligindaydim. Hastalık yaradı
Aynı canım benim de en büyük derdim ama bir şekilde küçülüyorlar tamamen istenilen şekle sokmak çok zor ama baya toparlanıyor benim göğüsler şu an 85a ve 80c uyuyor ve benim için rüya gibi bir durumvalla ben de göğüs ve göbekten dertliyim
Sağ ol canım aynen spor çok faydalı annem 68 kilo benden her zaman oldukça zayıf olmuştur bugün aldığım pantolonları o da denedi ve ona olmadı spor olarak da çok bir şey yapmadım Leslie ve yürüyüş sen de başla mutlaka faydasını göreceksinMaşallah ya 40 beden hayal gibi geliyor bana. Spor şartt
ben de o durumdayım ya klimada fayda etmiyor ki zar zor 2 mil yapıyorum ama hiç içimden gelmiyorsıcaklardan evde leslie bile yapmak gelmiyor içimden. salonda klima var aslında ama istemiyorum. hele son zamanlarda bir uyuşuğum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?