Sağlıklı yaşları olsunİyi geceler kızlar.
O kadar yorgunumki anlatamam. Mesajları okurken kaç kere düştü telefon elimden
Emine'nin doğum günü güzel oldu. Evde kendi aramızda yaptık başka kimse katılmadı. Hediyelerini çok beğendiler.
Teşekkür ederim cnm beraber olsun insallah
Teşekkür ederim cnm
Teşekkür ederim cnm
Teşekkür ederim cnm
Teşekkür ederim cnm
Ben en düşük 72 oldum onda bile 46-48 giydim. Bekarken 69 da 42 giyiyordum ve kosuyordum voleybol oynuyordumAynı canım benim de en büyük derdim ama bir şekilde küçülüyorlar tamamen istenilen şekle sokmak çok zor ama baya toparlanıyor benim göğüsler şu an 85a ve 80c uyuyor ve benim için rüya gibi bir durum
Sağ ol canım aynen spor çok faydalı annem 68 kilo benden her zaman oldukça zayıf olmuştur bugün aldığım pantolonları o da denedi ve ona olmadı spor olarak da çok bir şey yapmadım Leslie ve yürüyüş sen de başla mutlaka faydasını göreceksin
ben de o durumdayım ya klimada fayda etmiyor ki zar zor 2 mil yapıyorum ama hiç içimden gelmiyor
Geçmiş olsun canımTatlı kelebeğim benim
Kaç zamandır annemler ve ev arası mekik dokudum. Son 1 haftadır diyare ile uğraşıyorum.
Bu sabah kalktım dökundum tartıya çıktım foto aldım. İşe gittim. Boşlukta yazarım dedim. Su saat oldu telefon yeni geçti elime. Küçük erken ergenlik ve internet telefon bağımlılığı yaşıyor. Çok bunaldım bu ara. Hiç eve gelesim Yok. Zor imtahan Rabbim alın akıyla gecirtsin sınavdan.
Eki Görüntüle 2907509
Buda bugün ki paylaşım.
Yarın yine gelirim inşallah
Mesaim var yine
Bu arada hafta başında 82-83 araligindaydim. Hastalık yaradı
Geçmiş olsun canımÇok şükür canım ağrılarım var hala ama ateşim çıkmıyor artık şükür
Sağol canım insAllah
Ben tartilmstjm ama bildirim yapacakken oğlan mizmizlandi yazmışım kalmış öyle
Geçmiş olsun canım
Sağol canım Allah razı olsun
Nice mutlu yıllara canımİyi geceler kızlar.
O kadar yorgunumki anlatamam. Mesajları okurken kaç kere düştü telefon elimden
Emine'nin doğum günü güzel oldu. Evde kendi aramızda yaptık başka kimse katılmadı. Hediyelerini çok beğendiler.
Teşekkür ederim cnm beraber olsun insallah
Teşekkür ederim cnm
Teşekkür ederim cnm
Teşekkür ederim cnm
Teşekkür ederim cnm
Bilemiyorum nasıl bu kadar fark ediyor vücut yapısıyla alakalı herhalde canım ben de 90-100 kilo civarıyken çoğunlukla 46 beden giyerdim 120 kiloya dayandığımda 48 giymeye başlamıştımSağlıklı yaşları olsun
Ben en düşük 72 oldum onda bile 46-48 giydim. Bekarken 69 da 42 giyiyordum ve kosuyordum voleybol oynuyordum
Saol canımGeçmiş olsun canım
Şuan en ihtiyacim olan şey. Kahvem var ama yanina alternatif yokgünaydın kızlar. bugün dışarı çıkıp gezelim dedik ama sıcak ve benim müzmin halsizliğim engel oldu. vazgeçtim evdeyim. depresyon mu anlamadım canım hiçbir şey yapmak istemiyor. belki akşam üzeri klima eşliğinde leslie yaparım. hareket etmek istiyorum.
mutfak bankosunun üzerine malzemeleri dizdim. fit brownie yapacağım. kahve yanına hiç olmazsa iyi bir seçenek olur.
valla küçük kek kalıplarına yaptım. bayağı çıktı. hatta komşuya da verdim. onlarda çok kahve severler, yanında yerler diye. inan yakında olsan getirirdim. acayip güzel oldular. ben bile bu kadarını tahmin etmiyordum.Şuan en ihtiyacim olan şey. Kahvem var ama yanina alternatif yok
Teşekkür ederim cnmSağlıklı yaşları olsun
Ben en düşük 72 oldum onda bile 46-48 giydim. Bekarken 69 da 42 giyiyordum ve kosuyordum voleybol oynuyordum
Teşekkür ederim cnmGeçmiş olsun canım
Kaybetme yedileri
Kolaylıklar dilerim
Geçmiş olsun canım
Nice mutlu yıllara canım
Ellerine sağlık afiyet olsun canımbugünüm mutfakta geçti. fit brownieyaptım. çok güzel oldu. hatta tadı muhteşem oldu diyebilirim. tabi ki kalorisi var ama en azından daha sağlıklı alternatiflerle hazırlandı.
kahvemle brownie yi hüplettikten sonra tekrar mutfağa gidip karabuğday ekmeği yaptım. pişti şimdi. misler gibi kokuyor. çok güzel kızarmış❤
onu ben yaptım ama tam istediğim gibi olmadı. neden bilmiyorum.Ellerine sağlık afiyet olsun canımNasıl zor gelmiyor sana maşallah en iyisini yapıyorsun ben kendime özel hiçbir şey yapamıyorum kim uğraşacak şimdi yemem daha iyi diyorum İnternette fit raffaello tarifi gördüm çok da severim ama bir türlü yapamadım
hahahaa çocuğun olunca mecbur yapacaksınEllerine sağlık afiyet olsun canımNasıl zor gelmiyor sana maşallah en iyisini yapıyorsun ben kendime özel hiçbir şey yapamıyorum kim uğraşacak şimdi yemem daha iyi diyorum İnternette fit raffaello tarifi gördüm çok da severim ama bir türlü yapamadım
Teşekkür ederimvalla küçük kek kalıplarına yaptım. bayağı çıktı. hatta komşuya da verdim. onlarda çok kahve severler, yanında yerler diye. inan yakında olsan getirirdim. acayip güzel oldular. ben bile bu kadarını tahmin etmiyordum.
Ben de inşallah bir gün deneyeceğim diyetim bitmedenonu ben yaptım ama tam istediğim gibi olmadı. neden bilmiyorum.
Aynen şimdilik keyfini çıkarayım çocuksuzluğunhahahaa çocuğun olunca mecbur yapacaksın
Afiyet olsun canimBugün kendimi ödüllendirdim 45. Kilomun şerefine bir yıldır dilimden düşürmediğim künefeyi yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?