Sağ ol canımAfiyet olsun canimtebrik ediyorum bu arada
Döncem inşallah. Önce aldığım kgyu vermem gerekSağ ol canımSen ne yaptın 6. Takımdaydın sanırım döndün mü takıma tekrar ya da dönecek misin
İnşallah bir an önce vereceksin canım başladın artık gideceklerDöncem inşallah. Önce aldığım kgyu vermem gerek
Kendimi sekersize hazirlamaya calisiyorum. Ama bu kadar cozuttuktan sonra zorlayacak sankiİnşallah bir an önce vereceksin canım başladın artık gidecekler
İlla zorlar canım bu kadar ara verdikten sonra ama bir iki gün dayansan 3. Gün daha bir alışmış olacaksın önemli olan o ilk adımı atmak devamı gelir başladıktan sonraKendimi sekersize hazirlamaya calisiyorum. Ama bu kadar cozuttuktan sonra zorlayacak sanki
45 kiloBugün kendimi ödüllendirdim 45. Kilomun şerefine bir yıldır dilimden düşürmediğim künefeyi yedim
Regl öncesi+ gerginliklerin tavan olduğu bir zaman. Eğer ben basarirsam herkes başarir. Hayırlısı artıkİlla zorlar canım bu kadar ara verdikten sonra ama bir iki gün dayansan 3. Gün daha bir alışmış olacaksın önemli olan o ilk adımı atmak devamı gelir başladıktan sonra
Ozelden resmimi atayimmi sana. Gecen seneki yüzüme ben şok geçirdim45 kilooy anam oyyy ben topu topu 28 kilo versem yeter 10-15 versem ağzım kulaklarıma varacak
ben de yavaştan düzelteceğim menüleri. akşam tatlın olmamış bir tek.Ben bugun ne yedim, çok uygunsuz ama yazmak lazim bir yerden...
Saat 12.30 gibi
Kaşarlı yumurta
1 dilim ekmek
Ayran, domates salata
14.30
1 tabakta sebzeli tavuk sote ve pilav
Maden suyu
17.00 civarı nescafe
20.30
2 ekler+ magnolia
Ne mânasız, ne berbat yemişim ya
olurOzelden resmimi atayimmi sana. Gecen seneki yüzüme ben şok geçirdim
Ama senin şu anki kilona ulaşmak için benim yaklaşık 30 kilo vermiş olmam gerekti45 kilooy anam oyyy ben topu topu 28 kilo versem yeter 10-15 versem ağzım kulaklarıma varacak
O zaman reglin geçmesini mi beklesen hakikaten en zor dönemRegl öncesi+ gerginliklerin tavan olduğu bir zaman. Eğer ben basarirsam herkes başarir. Hayırlısı artık
Akşam parkta bir kadinla kavga ettim. Yusrayida hirpaladim biraz. Sonra tatli aklima düştüben de yavaştan düzelteceğim menüleri. akşam tatlın olmamış bir tek.
Ertelemenin sonu yok. Ona bakarsam 15 eylulde kardeşimin, 1 ekimde kaynimin doğumgünü varAma senin şu anki kilona ulaşmak için benim yaklaşık 30 kilo vermiş olmam gerektiO yüzden beni aslında 15 kilo vermiş gibi düşün
O zaman reglin geçmesini mi beklesen hakikaten en zor dönem
valla süpersin110 kilo civarıyımdır ilk resimde diğerlerinde ise 77-78 kilo olmam lazım inşallah bir de 65 kilo resmî eklediğim günler de gelir
Hey maşşallah110 kilo civarıyımdır ilk resimde diğerlerinde ise 77-78 kilo olmam lazım inşallah bir de 65 kilo resmî eklediğim günler de gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?