Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kendimi sekersize hazirlamaya calisiyorum. Ama bu kadar cozuttuktan sonra zorlayacak sanki
İlla zorlar canım bu kadar ara verdikten sonra ama bir iki gün dayansan 3. Gün daha bir alışmış olacaksın önemli olan o ilk adımı atmak devamı gelir başladıktan sonra

İlla zorlar canım bu kadar ara verdikten sonra ama bir iki gün dayansan 3. Gün daha bir alışmış olacaksın önemli olan o ilk adımı atmak devamı gelir başladıktan sonra
Regl öncesi+ gerginliklerin tavan olduğu bir zaman. Eğer ben basarirsam herkes başarir. Hayırlısı artık

ben de yavaştan düzelteceğim menüleri. akşam tatlın olmamış bir tek.

45 kilo oy anam oyyy ben topu topu 28 kilo versem yeter 10-15 versem ağzım kulaklarıma varacak
Ama senin şu anki kilona ulaşmak için benim yaklaşık 30 kilo vermiş olmam gerekti O yüzden beni aslında 15 kilo vermiş gibi düşün
Regl öncesi+ gerginliklerin tavan olduğu bir zaman. Eğer ben basarirsam herkes başarir. Hayırlısı artık
O zaman reglin geçmesini mi beklesen hakikaten en zor dönem

Ama senin şu anki kilona ulaşmak için benim yaklaşık 30 kilo vermiş olmam gerekti O yüzden beni aslında 15 kilo vermiş gibi düşün

O zaman reglin geçmesini mi beklesen hakikaten en zor dönem
Ertelemenin sonu yok. Ona bakarsam 15 eylulde kardeşimin, 1 ekimde kaynimin doğumgünü var

110 kilo civarıyımdır ilk resimde diğerlerinde ise 77-78 kilo olmam lazım inşallah bir de 65 kilo resmî eklediğim günler de gelir
valla süpersin maşallah süphanallah çok güzel fark var. insanın yüzü bile değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…