Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

pazartesi sabah tartılacağım Allahın izniyle. yalnız yarın da yemek istediğim şeyleri yiyip düzenleme yapacağım. dana gibi oldum. kıyafetler hem olmuyor hem de çirkin duruyor. dev gibiyim
Yarın da ye canım jübileni yap pazartesi bomba gibi başla
valla süpersin maşallah süphanallah çok güzel fark var. insanın yüzü bile değişiyor.
Sağ ol canım sorma ya o yüz benim değil o ben değilim sanki bir daha geri almam inşallah
Sağ olasın canım

110 kilo civarıyımdır ilk resimde diğerlerinde ise 77-78 kilo olmam lazım inşallah bir de 65 kilo resmî eklediğim günler de gelir
Yaaa bayildim. İnsanin bakislari bile nasil değişiyor ya. Daha kendine guvenen, daha ilimli bakışlar. Benim o kilolarda boydan çok resmim yok bilerek çekinmiyordum. Ama her sabah uyanir uyanmaz ayna da kendime bakip uzuluyodum. Sanki o bedene hapsolmus kucucuk bir ruhum vardi

Yarın da ye canım jübileni yap pazartesi bomba gibi başla

Sağ ol canım sorma ya o yüz benim değil o ben değilim sanki bir daha geri almam inşallah

Sağ olasın canım
İnşallah hicbirimiz geri almayalim
Valla yarın benimde aklimda birşey var yemem lazım. Hatta iki şey var da birini 21 gün sonuna ödül koyacagim hem buralarda bulamam hem aynı gün ve bugün yediklerimle hepsi beni eksi değil arti yapar cumaya

ne yicen merak ettim?

iyi geceler kızlar bugün buranın pazarı vardı eşimle ufaklıkları aldık pazara gittik sebze meyve taze misler gibi kahvaltı için 12 yi bekledim tabiki o sırada pazarda olduğum için çok özenli olmadı kahvaltım yani pazar da mola verdik çay bahçesinde o sırada kahvaltımı ettim

menümü paylaşayım ,.

kahvaltım , 1 paket altınbaşak 1 kk eski kaşar , çaylar

öğlen , 1 kase tavuk sote 2 dlm tbe 2 yk yoğurt

akşam , 4 yk saımsaklı yoğurt makarna
Yeşilçay , türk kahve , 1 avuç çekirdek 3 çatal tatlı

İyi geceler kızlar

Bugün kendimi ödüllendirdim 45. Kilomun şerefine bir yıldır dilimden düşürmediğim künefeyi yedim

Ertelemenin sonu yok. Ona bakarsam 15 eylulde kardeşimin, 1 ekimde kaynimin doğumgünü var
Bu ara bizim doğum günleri de çok.

27agustos emine 31 agustos ben 3 Eylül meryem
1 Haftada 3 doğum günü

Yarin cig kofte yemeyi planliyorum. Ama lavaşsiz marulla.

Ödülde san Sebastian tatildeyken yemeyi planladigim ama tatilde istediğim hiçbir şeyi yiyemeyip çok içimde kaldı. Yani nasil canim istiyor tarifi yok
5 yumurta
1 sb şeker
400 gr krema ya da kaymak
400 gr labne
1 paket vanilya
1 yk un

yumurta ve şekeri çırp. daha sonra krema ve labneyi ekle çırp. en son vanilin ve un... 220 derecede 35-40 dk pişiyor.

5 yumurta
1 sb şeker
400 gr labne
1 paket vanilya
1 yk un

yumurta ve şekeri çırp. daha sonra krema ve labneyi ekle çırp. en son vanilin ve un... 220 derecede 35-40 dk pişiyor.
alternatif şeker yerine bal olabilir.

Yatmadan menümü de vereyim
10.00 2dlm peynir, domates, salatalik, az sahanda yumurta, zeytin
13.00 yeşil mercimekli çorba, patlıcan musakka, ayran, 1 dlm ekmek
14.00 türk kahvesi
16.00 şeftali 2 galeta
Bugün mesaideydim iş çıkışı alışveriş vs yaptım. Eve geldim saat 19 yemek hazirlicaktim. Annem rahatsızlandı acile götürdüm. Çok şükür bir sıkıntı yok eve geri döndük. 21de geldik eve o saatten sonra yemek yemeyin dedim.
21.30 1 kase yoğurt, 1muz, 3 galeta
24.00 kızları yatirinca keyif kahvesi yaptım içtim

5 yumurta
1 sb şeker
400 gr labne
1 paket vanilya
1 yk un

Amma da kalorili kendin yapmayinca görmüyorsun tabi malzemesini. Ama beceremezsem birde ondan korkuyorum. Kek kalibim yok birde

Aynen canım bakışlar zaten her şeyi anlatıyor benim de o kadar az resmim varki bilseydim daha çok çekilirdim bu resimi de bilerek çekildim öncesi sonrası yaparım belki diye Ben aynaya bile öyle gelişigüzel bakıyordum ki bakmak denemez normalde makyaj yapmayı çok severim 2-3 senedir makyaj bile yapmadım ama artık kurtulduk o bedenlerden aynaya görüntümüze gururla doya doya bakabiliriz başardığımız az buz blr şey değil
Yarin cig kofte yemeyi planliyorum. Ama lavaşsiz marulla.

Ödülde san Sebastian tatildeyken yemeyi planladigim ama tatilde istediğim hiçbir şeyi yiyemeyip çok içimde kaldı. Yani nasil canim istiyor tarifi yok
Ben nasıl oldu da kaçırdım bilmiyorum ama hiç San Sebastian yemedim ama anladığım kadarıyla şahane bir şey ödül olarak çok mantıklı Çiğ köfteden bir şey olmaz canım hem de marulla yiyecekmişsin gönül rahatlığıyla ye
alternatif şeker yerine bal olabilir.
Bazen internette okuyorum balı pişecekse koymayın diyorlar biraz cahilim bu konuda ama sebebi ne olabilir

Günaydın
5 buçukta kalktım şükür namaza kalkabildim

Uyumadım daha kk da gez günaydınlaş pintte gez kitap kahve ❤
Allah kabul etsin canım afiyet olsun
Ben sürüne sürüne kalktım işe geldim
Allah kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…