Yarın da ye canım jübileni yap pazartesi bomba gibi başlapazartesi sabah tartılacağım Allahın izniyle. yalnız yarın da yemek istediğim şeyleri yiyip düzenleme yapacağım. dana gibi oldum. kıyafetler hem olmuyor hem de çirkin duruyor. dev gibiyim
Sağ ol canım sorma ya o yüz benim değil o ben değilim sanki bir daha geri almam inşallahvalla süpersinmaşallah süphanallah çok güzel fark var. insanın yüzü bile değişiyor.
Sağ olasın canımHey maşşallah
Yaaa bayildim. İnsanin bakislari bile nasil değişiyor ya. Daha kendine guvenen, daha ilimli bakışlar. Benim o kilolarda boydan çok resmim yok bilerek çekinmiyordum. Ama her sabah uyanir uyanmaz ayna da kendime bakip uzuluyodum. Sanki o bedene hapsolmus kucucuk bir ruhum vardi110 kilo civarıyımdır ilk resimde diğerlerinde ise 77-78 kilo olmam lazım inşallah bir de 65 kilo resmî eklediğim günler de gelir
İnşallah hicbirimiz geri almayalimYarın da ye canım jübileni yap pazartesi bomba gibi başla
Sağ ol canım sorma ya o yüz benim değil o ben değilim sanki bir daha geri almam inşallah
Sağ olasın canım
ne yicen merak ettim?İnşallah hicbirimiz geri almayalim
Valla yarın benimde aklimda birşey var yemem lazım. Hatta iki şey var da birini 21 gün sonuna ödül koyacagim hem buralarda bulamam hem aynı gün ve bugün yediklerimle hepsi beni eksi değil arti yapar cumaya
Yarin cig kofte yemeyi planliyorum. Ama lavaşsiz marulla.ne yicen merak ettim?
Bugün kendimi ödüllendirdim 45. Kilomun şerefine bir yıldır dilimden düşürmediğim künefeyi yedim
Bu ara bizim doğum günleri de çok.Ertelemenin sonu yok. Ona bakarsam 15 eylulde kardeşimin, 1 ekimde kaynimin doğumgünü var
5 yumurtaYarin cig kofte yemeyi planliyorum. Ama lavaşsiz marulla.
Ödülde san Sebastiantatildeyken yemeyi planladigim ama tatilde istediğim hiçbir şeyi yiyemeyip çok içimde kaldı. Yani nasil canim istiyor tarifi yok
alternatif şeker yerine bal olabilir.5 yumurta
1 sb şeker
400 gr krema ya da kaymak
400 gr labne
1 paket vanilya
1 yk un
yumurta ve şekeri çırp. daha sonra krema ve labneyi ekle çırp. en son vanilin ve un... 220 derecede 35-40 dk pişiyor.
Amma da kalorili5 yumurta
1 sb şeker
400 gr krema ya da kaymak
400 gr labne
1 paket vanilya
1 yk un
yumurta ve şekeri çırp. daha sonra krema ve labneyi ekle çırp. en son vanilin ve un... 220 derecede 35-40 dk pişiyor.
Aynen canım bakışlar zaten her şeyi anlatıyor benim de o kadar az resmim varki bilseydim daha çok çekilirdim bu resimi de bilerek çekildim öncesi sonrası yaparım belki diyeYaaa bayildim. İnsanin bakislari bile nasil değişiyor ya. Daha kendine guvenen, daha ilimli bakışlar. Benim o kilolarda boydan çok resmim yok bilerek çekinmiyordum. Ama her sabah uyanir uyanmaz ayna da kendime bakip uzuluyodum. Sanki o bedene hapsolmus kucucuk bir ruhum vardi
Ben nasıl oldu da kaçırdım bilmiyorum ama hiç San Sebastian yemedim ama anladığım kadarıyla şahane bir şey ödül olarak çok mantıklıYarin cig kofte yemeyi planliyorum. Ama lavaşsiz marulla.
Ödülde san Sebastiantatildeyken yemeyi planladigim ama tatilde istediğim hiçbir şeyi yiyemeyip çok içimde kaldı. Yani nasil canim istiyor tarifi yok
Bazen internette okuyorum balı pişecekse koymayın diyorlar biraz cahilim bu konuda ama sebebi ne olabiliralternatif şeker yerine bal olabilir.
Bazen internette okuyorum balı pişecekse koymayın diyorlar biraz cahilim bu konuda ama sebebi ne olabilir
Ben sürüne sürüne kalktım işe geldim5 buçukta kalktım şükür namaza kalkabildim
Uyumadım daha kk da gez günaydınlaş pintte gez kitap kahve ❤
Ben sürüne sürüne kalktım işe geldim
Günaydın
Allah kabul etsin canım5 buçukta kalktım şükür namaza kalkabildim
Uyumadım daha kk da gez günaydınlaş pintte gez kitap kahve ❤
Allah kolaylık versin canımBen sürüne sürüne kalktım işe geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?