Kız yok uykusuzum ondanOyy Allah kolaylık versin seninle birlikte bütün çalışanlara ❤
C vitamini falan al destek olsun
Hastasın işte fitamin al adaçayı falan içKız yok uykusuzum ondan
TamamHastasın işte fitamin al adaçayı falan iç
Sağ ol canım aklımda bulunsunBalın içindeki her şey ölüyor diye biliyorum sıcakla temas ettiğinde.
Çocuklara süte falan koysam ılık koyuyorum hep
Allah kabul etsin canım5 buçukta kalktım şükür namaza kalkabildim
Uyumadım daha kk da gez günaydınlaş pintte gez kitap kahve ❤
Kolay gelsin canımBen sürüne sürüne kalktım işe geldim
Çok geçmiş olsun canım inşallah iyi gelir de bir an önce iyileşip toparlanırsınGünaydın kızlar
Dün biraz ateş halsizlik kas ağrısı vardı eve sağlıkçı çağırdık serum takıldı çok şükür iyi geldi gözüm açıldı biraz bı kaç gün rahat ederim insAllah
Bende öyleyim ablacım hatta saat 1 i bekliyorum bugünacıktım bekliyorum saat 12 :00
Sağol canım insAllahÇok geçmiş olsun canım inşallah iyi gelir de bir an önce iyileşip toparlanırsın
Teşekkür ederimSağ ol canım aklımda bulunsun
Allah kabul etsin canım
Kolay gelsin canım
Çok geçmiş olsun canım inşallah iyi gelir de bir an önce iyileşip toparlanırsın
Bende öyleyim ablacım hatta saat 1 i bekliyorum bugünAz kaldı bir saatcik
Ben insem çıksam da aşağı yukari 82 geliyorum yuvarlanmış hesapBildirim yapmayanlar bildirim yapsın lütfen bi yerden başlansın artık.
Artıysak sabitsek neysek yazalım
@musluk suyu
@yst38 size diyorum
Fit mutlu anne sen izinlisin iyileşene kadar
@eboe
Amine Busra
@74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
malipina
@misafir1001
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
@musluk suyu
Arzuluu
@yst38
60kiloyum
hzlsel
@BereliPenguen
yok ya becerilmeyecek bir şey yok bence. bunun farklı oranlardaki tarifleri de var ama bu iyiAmma da kalorilikendin yapmayinca görmüyorsun tabi malzemesini. Ama beceremezsem birde ondan korkuyorum. Kek kalibim yok birde
ben zayıfladığım dönemde hep ayna karşısında kendimi süzüyordum. ellerimle yokluyordum karnımı vsAynen canım bakışlar zaten her şeyi anlatıyor benim de o kadar az resmim varki bilseydim daha çok çekilirdim bu resimi de bilerek çekildim öncesi sonrası yaparım belki diyeBen aynaya bile öyle gelişigüzel bakıyordum ki bakmak denemez normalde makyaj yapmayı çok severim 2-3 senedir makyaj bile yapmadım ama artık kurtulduk o bedenlerden aynaya görüntümüze gururla doya doya bakabiliriz başardığımız az buz blr şey değil
Ben nasıl oldu da kaçırdım bilmiyorum ama hiç San Sebastian yemedim ama anladığım kadarıyla şahane bir şey ödül olarak çok mantıklıÇiğ köfteden bir şey olmaz canım hem de marulla yiyecekmişsin gönül rahatlığıyla ye
Bazen internette okuyorum balı pişecekse koymayın diyorlar biraz cahilim bu konuda ama sebebi ne olabilir
Hayırlısıyla tez zamanda şifalanırsın inşallah tatlım.Günaydın kızlar
Dün biraz ateş halsizlik kas ağrısı vardı eve sağlıkçı çağırdık serum takıldı çok şükür iyi geldi gözüm açıldı biraz bı kaç gün rahat ederim insAllah
Canim bende yemedim. Ama aşırı merak ediyorum. Hiçbir şeyi böyle merak etmedimAynen canım bakışlar zaten her şeyi anlatıyor benim de o kadar az resmim varki bilseydim daha çok çekilirdim bu resimi de bilerek çekildim öncesi sonrası yaparım belki diyeBen aynaya bile öyle gelişigüzel bakıyordum ki bakmak denemez normalde makyaj yapmayı çok severim 2-3 senedir makyaj bile yapmadım ama artık kurtulduk o bedenlerden aynaya görüntümüze gururla doya doya bakabiliriz başardığımız az buz blr şey değil
Ben nasıl oldu da kaçırdım bilmiyorum ama hiç San Sebastian yemedim ama anladığım kadarıyla şahane bir şey ödül olarak çok mantıklıÇiğ köfteden bir şey olmaz canım hem de marulla yiyecekmişsin gönül rahatlığıyla ye
Bazen internette okuyorum balı pişecekse koymayın diyorlar biraz cahilim bu konuda ama sebebi ne olabilir
İnşallah daha iyi ol canim. Cocuklar ve esin nasil? Allah şifa versin hepinizeGünaydın kızlar
Firina girmeyecek seylerde bende oyle yapiyorum. Ama fırında yapacagim şeyde mecburen önce koymak gerekiyorHMF oluşumundaki artışı önlemek için; pişireceğimiz, ısıtacağımız yiyeceklere bal, pekmezi ilave edeceksek bunu piştikten sonra ilave etmek daha doğru olacaktır. ben mesela yulaf lapasında ve muhallebilerde böyle yapıyorum.
Isıtılmış süt, ılık ıhlamur gibi içeceklere bal eklemek HMF yükselişinde zararlı seviyeye ulaşmıyormuş.
Allah iyilik versin cnm inşallah en kısa zamanda toparlarsinizGünaydın kızlar
Geçmiş olsun cnm3 gündür başımın ağrısı geçmedi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?