Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Balın içindeki her şey ölüyor diye biliyorum sıcakla temas ettiğinde.
Çocuklara süte falan koysam ılık koyuyorum hep
Sağ ol canım aklımda bulunsun
5 buçukta kalktım şükür namaza kalkabildim

Uyumadım daha kk da gez günaydınlaş pintte gez kitap kahve ❤
Allah kabul etsin canım
Ben sürüne sürüne kalktım işe geldim
Kolay gelsin canım
Çok geçmiş olsun canım inşallah iyi gelir de bir an önce iyileşip toparlanırsın
acıktım bekliyorum saat 12 :00
Bende öyleyim ablacım hatta saat 1 i bekliyorum bugün Az kaldı bir saatcik

Teşekkür ederim

Ben insem çıksam da aşağı yukari 82 geliyorum yuvarlanmış hesap okul başlamadan düzene girmeyeceğim sanriim ben

Amma da kalorili kendin yapmayinca görmüyorsun tabi malzemesini. Ama beceremezsem birde ondan korkuyorum. Kek kalibim yok birde
yok ya becerilmeyecek bir şey yok bence. bunun farklı oranlardaki tarifleri de var ama bu iyi
kelepçeli bir kek kalıbı edinmeni tavsiye ederim. evde çocuklar da var. hazır almaktansa evde pasta yapabilirsin.

ben zayıfladığım dönemde hep ayna karşısında kendimi süzüyordum. ellerimle yokluyordum karnımı vs yağların yeri boşluk... süper bir his. resmen huzurlu olmuştum. şimdi elimi attığım yer tomar tomar yağ kitlesi
bu tarifi küçük kalıbın varsa 1/2 ölçü de yapabilirsin. bence de marulla yedikten sonra çiğköfte dediğin zaten bulgur Amine Busra
bal konusunda iki görüş var. biri ısıya maruz kaldığında besin değerlerinde önemli ölçüde kayıp olduğu, diğeri de ısıya maruz kaldığında toksik ve kansorojen etki gösteren HMF maddesinin yükselmesi. pekmez de öyle.
bal ve pekmezle yaptığın tatlıları düşük ısıda pişirmek ve tabi nadir tüketmek lazım.

Hayırlısıyla tez zamanda şifalanırsın inşallah tatlım.

HMF oluşumundaki artışı önlemek için; pişireceğimiz, ısıtacağımız yiyeceklere bal, pekmezi ilave edeceksek bunu piştikten sonra ilave etmek daha doğru olacaktır. ben mesela yulaf lapasında ve muhallebilerde böyle yapıyorum.
Isıtılmış süt, ılık ıhlamur gibi içeceklere bal eklemek HMF yükselişinde zararlı seviyeye ulaşmıyormuş.

Canim bende yemedim. Ama aşırı merak ediyorum. Hiçbir şeyi böyle merak etmedim

İnşallah daha iyi ol canim. Cocuklar ve esin nasil? Allah şifa versin hepinize

Firina girmeyecek seylerde bende oyle yapiyorum. Ama fırında yapacagim şeyde mecburen önce koymak gerekiyor

Sabahtan öğlene kadar hastanedeydim izlem girme işlerimi hallettim. Şimdi pikniğe geldik değişiklik olsun diye. Evin yakınında mesire alanı var. Eşim yemegi posirebilirse sonra yürüyüşe cikicaz çocuklarla biraz oyun oynucaz. Akşam geçe kalmadan döneriz daha evde temizlik yapicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…