ben de merak ediyorum.Canim bende yemedim. Ama aşırı merak ediyorum. Hiçbir şeyi böyle merak etmedim
doğrudur canım. fiyatlar da çok arttı.Evet kek kalıbı hep merak ettim aslinda edinmek lazim. Ama şuanki onceliklerden sira gelmiyor. Balik yagi, propolis alcam, okul işimiz olursa ona alışveriş gerekecek. O yuzden beklemedeyiz
Sağol canım insAllahHayırlısıyla tez zamanda şifalanırsın inşallah tatlım.
insAllah cnm eşim muhtemelen atlattı ondan bana bulaştı o da çocuklarda iyi çok şükür şu anİnşallah daha iyi ol canim. Cocuklar ve esin nasil? Allah şifa versin hepinize
Çok geçmiş olsun canım ilaç kullanamayinca alternatif şeyler demiyorum günlerdir 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağına 2-3 damla nane yağı karıştırıp şakaklara, alnıma boynumun arkasına ve omuzlarma masaj yaparak sürüyorum faydası oluyor3 gündür başımın ağrısı geçmedi yaa
insAllah canım aminAllah iyilik versin cnm inşallah en kısa zamanda toparlarsiniz
Afiyet olsun iyi eğlenceler canım ay yorgunlukla temizlikte zor oluyor Allah kolaylık versin canımSabahtan öğlene kadar hastanedeydim izlem girme işlerimi hallettim. Şimdi pikniğe geldik değişiklik olsun diye. Evin yakınında mesire alanı var. Eşim yemegi posirebilirse sonra yürüyüşe cikicaz çocuklarla biraz oyun oynucaz. Akşam geçe kalmadan döneriz daha evde temizlik yapicaz
O vücudu yoklama olayı bende de var canım sürekli kemiklerimi yokluyorum çok hoşuma gidiyoryok ya becerilmeyecek bir şey yok bence. bunun farklı oranlardaki tarifleri de var ama bu iyi
kelepçeli bir kek kalıbı edinmeni tavsiye ederim. evde çocuklar da var. hazır almaktansa evde pasta yapabilirsin.
ben zayıfladığım dönemde hep ayna karşısında kendimi süzüyordum. ellerimle yokluyordum karnımı vsyağların yeri boşluk... süper bir his. resmen huzurlu olmuştum. şimdi elimi attığım yer tomar tomar yağ kitlesi
bu tarifi küçük kalıbın varsa 1/2 ölçü de yapabilirsin. bence de marulla yedikten sonra çiğköfte dediğin zaten bulgurAmine Busra
bal konusunda iki görüş var. biri ısıya maruz kaldığında besin değerlerinde önemli ölçüde kayıp olduğu, diğeri de ısıya maruz kaldığında toksik ve kansorojen etki gösteren HMF maddesinin yükselmesi. pekmez de öyle.
bal ve pekmezle yaptığın tatlıları düşük ısıda pişirmek ve tabi nadir tüketmek lazım.
Hayırlısıyla tez zamanda şifalanırsın inşallah tatlım.
Sen yersen çok beğenirsen ben de kendime bir ödül yaparım belki daha sonra dün 1-2 aylık ödül hakkımı dün kullandım zatenCanim bende yemedim. Ama aşırı merak ediyorum. Hiçbir şeyi böyle merak etmedim
bence de canım yeme. benim de vücut fazla karbonhidrattan error veriyor kaç gündürO vücudu yoklama olayı bende de var canım sürekli kemiklerimi yokluyorum çok hoşuma gidiyorO zaman ben en iyisi hiç tüketmemeye devam edeyim
Sen yersen çok beğenirsen ben de kendime bir ödül yaparım belki daha sonra dün 1-2 aylık ödül hakkımı dün kullandım zaten
yeme sakınŞeytan dedi sur ekmege birseyler yehayir yemicemmm
Hadi bakalım canım yarın başla ama mutlaka erteleme karbonhidrat beni mahvediyor iki gün ekmek yedim yediğim de tam buğday ama yok yani onunla bile kendimi çok şiş hissediyorumbence de canım yeme. benim de vücut fazla karbonhidrattan error veriyor kaç gündüryarından itibaren hizaya girmem lazım.
çok iyi canım ne güzel erkenden bitirmişsin günü o yüzden dayan ve bu saatten sonra sakın bir şey yeme ben de 6 da yedim en son ve çok açım şu anBugun de karbon alimi oldu tabi maalesef. Ama akşam 5 6 dan sonra birşey yemedim
aynen öyle. bir de 3 gündür evden çıkmadım. hepten şiştim. yarın yürüyüş yapacağım Allahın izniyle. ciddi anlamda karbo diyeti yapacağım. minimum yiyeceğim inşallah.Hadi bakalım canım yarın başla ama mutlaka erteleme karbonhidrat beni mahvediyor iki gün ekmek yedim yediğim de tam buğday ama yok yani onunla bile kendimi çok şiş hissediyorum
çok iyi canım ne güzel erkenden bitirmişsin günü o yüzden dayan ve bu saatten sonra sakın bir şey yeme ben de 6 da yedim en son ve çok açım şu an
Ben de yarın erken kalkabilirsem sabah Leslie yapacağım hareketsizlik de artık rahatsız ediyor beniaynen öyle. bir de 3 gündür evden çıkmadım. hepten şiştim. yarın yürüyüş yapacağım Allahın izniyle. ciddi anlamda karbo diyeti yapacağım. minimum yiyeceğim inşallah.
ama tövbe yarabbim önceki gün yaptığım karabuğday ekmeğini de hiç yiyesim yok
çok açsan bastırmak için yeşil çay, ıhlamur, kabuk tarçın falan iç. sıcak içecek çok iyi geliyor.
şalgam suyunun kalorisi çok az ama tuzludur. yani ödem yapabilir.Ben de yarın erken kalkabilirsem sabah Leslie yapacağım hareketsizlik de artık rahatsız ediyor beniKarabuğday ekmeği hiç yemedim ama ben zaten ekmek tüketmiyorum normalde canın çekmiyorsa boşver hiç yeme canım su içip duruyorum ben de havalarda sıcak o iyi geliyor bu arada diyette şalgam içebilir miyiz kalorisi çok var mıdır
Günaydın canım
Nasıl oldun fit?Günaydın canım
günaydın canımKoğuuuuşş kalkınsanıza saat 8 olmuş nerde enerji nerde sinerji heee
Ben diyete başlamışım sizide uyku tutmamalı değil mi
E eboe
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
M Musluk Suyu
Arzuluu
Mthn83
60kiloyum
hzlsel
BereliPenguen
Yine ateşim çıkmaya başlıyor her yerime ağrı çöküyor cnm malesef serumla iyiydim 36 saat anca gittiNasıl oldun fit?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?