Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Erken kalkmak iyidir aslında ama aç durmak zorlar cidden beni de boş boş iş yaparsam hiç aklıma gelmez de
Hemen düzelme olmuyomuş zaten ya
Yani cnm hayırlısıyla bı gecseydi hiç böyle olacağını düşünmüyordum

Günaydın
Yine ateşim çıkmaya başlıyor her yerime ağrı çöküyor cnm malesef serumla iyiydim 36 saat anca gitti
Geçmiş olsun ne hastalığı bu

Yine ateşim çıkmaya başlıyor her yerime ağrı çöküyor cnm malesef serumla iyiydim 36 saat anca gitti
Herkesi farklı etkiliyor canım hafif de ağır da geçiren var çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsin
Ben de eskiden ne güzel 12 de uyanırdım en erken artık erken yatıp 9-10 gibi kalkıyorum sonra dediğin gibi aç
Cuma 79.5 du
Dün küçük oğlanla evdeydim. Sabahtan akşama kadar sadece börek yedim. Ben yanlız yaşasam çok kötü bir hayatım olurmuş
Yalnız yaşayınca öyle oluyor ya evlenmeden önce annemle kalırken 16 kilo kadar vermiştim sonra işe başlayınca tek başıma yaşamaya başladım ve kıtlıktan çıkmış gibi yediğim için verdiklerimin hepsini fazlasıyla geri almıştım Ama kilon iyi canım diyete başlasan bir çırpıda gidecekler

Hemen düzelme olmuyomuş zaten ya

Erken kalkmak iyidir aslında ama aç durmak zorlar cidden beni de boş boş iş yaparsam hiç aklıma gelmez de

ben yıllardır erken kalkıyorum çocuklardan dolayı ama artık büyüdüler uzun süredir yine erken kalkıp tekrar uyuyorum , fakat burda havasımıdor suyumudur ne kadar İstanbul a yakında olsa Tekirdağ köylerinden biri burası heralde temiz havadan tekrar uyuyamıyorum hemen ayağa dikeliveriyom
evet öyle yapıcam canım

evet canım erken kalmayı geçtimde aç beklemek zorluyor

Hava kaynaklı olabilir cnm yeni bı düzen oturtursun zamanla

belli bir süre sonra alışılıyor canım.

Merhaba kızlar
Transferimin 10.gunu 248 cıktı sonucum çok şükür rabbime carsamba sabah kan testi tekrarlanacak artış sagliklimi diye inş artar kat kat
Kalp atışlarini duyunca diyetisyene gidecegim 90 gördüm yatmaktan malesef
Keseyi kalp atışını haftalarınıda atlatayim daha sık gelmeye çalışırım buraya❤

Teyzeleri dua edin bize ❤

Alışıyor ablacım insan bir müddet sonra ben bir senedir böyle besleniyorum beni en çok zorlayan akşamları bir şey yememek oluyor onda da bol bol su içiyorum
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla vaktinde kucağına almayı nasip etsin kilo için de çok takma diyetisyen eşliğinde olacağı için zaten çok kilo almadan tamamlarsın

Gunaydin. Ben cuma kac bildirdim hatirlamiyorum ama bu sabah 79.5 geldim. Zaten istanbula gelince tartida gördüğüm rakamdan sonra 1 eylulde 80le baslayabilirim inşallah demiştim. Neyse ki 79la falan başlayabilcem
8leri görmemişsin canım ne güzel tam sınırda başlıyorsun önümüz kış zaten daha düzene gireceğiz inşallah ve önümüzdeki yaza nasıl fit gireceğiz yıkacağız ortalığı

Kuzenimin nişanı olacak yakın bir zamanda tarih daha belli değil ama ekim ayı gibi olacak tahminimce iyice zayıflamam lazım o zamana kadar Yarın zaten işe başlıyorum artık hedefim 10bin adım ve Leslie 3 mil yapmadan günü kapatmamak bu tembelliği üzerinden atmam gerek

Ya çok sevindim canım insAllah sağlıkla artar değerin sıkı sıkı tutunur canım dualarım seninle
Geçmiş olsun canım dikkat et
Saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…