günaydın kızlar
ya arkadaşlar burda sabah wrkenden kalkıyoruz İstanbul da 12 lere kadar yattığım uyuduğum . olurdu yok nurda sabah 5 de de yatsan 8 d uyanıyosu.
benim için iyi olmuyor saat 12 yi beklemekaç aç
Yine ateşim çıkmaya başlıyor her yerime ağrı çöküyor cnm malesef serumla iyiydim 36 saat anca gitti
Erken kalkmak iyidir aslında ama aç durmak zorlar cidden beni de boş boş iş yaparsam hiç aklıma gelmez degünaydın kızlar
ya arkadaşlar burda sabah wrkenden kalkıyoruz İstanbul da 12 lere kadar yattığım uyuduğum . olurdu yok nurda sabah 5 de de yatsan 8 d uyanıyosu.
Yani cnm hayırlısıyla bı gecseydi hiç böyle olacağını düşünmüyordumHemen düzelme olmuyomuş zaten ya
GünaydınKoğuuuuşş kalkınsanıza saat 8 olmuş nerde enerji nerde sinerji heee
Ben diyete başlamışım sizide uyku tutmamalı değil mi
@eboe
Amine Busra
@74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
@malipina
@misafir1001
@nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne
@musluk suyu
Arzuluu
Mthn83
60kiloyum
hzlsel
@BereliPenguen
Geçmiş olsun ne hastalığı buYine ateşim çıkmaya başlıyor her yerime ağrı çöküyor cnm malesef serumla iyiydim 36 saat anca gitti
Keşke ben 79 olsam deyip dana enerji gönderiyorumCuma 79.5 du
Dün küçük oğlanla evdeydim. Sabahtan akşama kadar sadece börek yedim. Ben yanlız yaşasam çok kötü bir hayatım olurmuş
Herkesi farklı etkiliyor canım hafif de ağır da geçiren var çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsinYine ateşim çıkmaya başlıyor her yerime ağrı çöküyor cnm malesef serumla iyiydim 36 saat anca gitti
Ben de eskiden ne güzel 12 de uyanırdım en erken artık erken yatıp 9-10 gibi kalkıyorum sonra dediğin gibi açgünaydın kızlar
Yalnız yaşayınca öyle oluyor ya evlenmeden önce annemle kalırken 16 kilo kadar vermiştim sonra işe başlayınca tek başıma yaşamaya başladım ve kıtlıktan çıkmış gibi yediğim için verdiklerimin hepsini fazlasıyla geri almıştımCuma 79.5 du
Dün küçük oğlanla evdeydim. Sabahtan akşama kadar sadece börek yedim. Ben yanlız yaşasam çok kötü bir hayatım olurmuş
Covitim canımGeçmiş olsun ne hastalığı
Aynen öyle canım insAllah Rabbim şifa bekleyen bütün hastalara versin insAllaherkesi farklı etkiliyor canım hafif de ağır da geçiren var çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsin
Hemen düzelme olmuyomuş zaten ya
ben yıllardır erken kalkıyorum çocuklardan dolayı ama artık büyüdüler uzun süredir yine erken kalkıp tekrar uyuyorum , fakat burda havasımıdor suyumudur ne kadar İstanbul a yakında olsa Tekirdağ köylerinden biri burası heralde temiz havadan tekrar uyuyamıyorum hemen ayağa dikeliveriyomErken kalkmak iyidir aslında ama aç durmak zorlar cidden beni de boş boş iş yaparsam hiç aklıma gelmez de
Yani cnm hayırlısıyla bı gecseydi hiç böyle olacağını düşünmüyordum
evet öyle yapıcam canım11 de yersin
11 de yersin
Erken kalkmak iyidir aslında ama aç durmak zorlar cidden beni de boş boş iş yaparsam hiç aklıma gelmez de
Yani cnm hayırlısıyla bı gecseydi hiç böyle olacağını düşünmüyordum
evet canım erken kalmayı geçtimde aç beklemek zorluyorHerkesi farklı etkiliyor canım hafif de ağır da geçiren var çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsin
Ben de eskiden ne güzel 12 de uyanırdım en erken artık erken yatıp 9-10 gibi kalkıyorum sonra dediğin gibi aç
Yalnız yaşayınca öyle oluyor ya evlenmeden önce annemle kalırken 16 kilo kadar vermiştim sonra işe başlayınca tek başıma yaşamaya başladım ve kıtlıktan çıkmış gibi yediğim için verdiklerimin hepsini fazlasıyla geri almıştımAma kilon iyi canım diyete başlasan bir çırpıda gidecekler
Hava kaynaklı olabilir cnm yeni bı düzen oturtursun zamanlaben yıllardır erken kalkıyorum çocuklardan dolayı ama artık büyüdüler uzun süredir yine erken kalkıp tekrar uyuyorum , fakat burda havasımıdor suyumudur ne kadar İstanbul a yakında olsa Tekirdağ köylerinden biri burası heralde temiz havadan tekrar uyuyamıyorum hemen ayağa dikeliveriyom
belli bir süre sonra alışılıyor canım.ben yıllardır erken kalkıyorum çocuklardan dolayı ama artık büyüdüler uzun süredir yine erken kalkıp tekrar uyuyorum , fakat burda havasımıdor suyumudur ne kadar İstanbul a yakında olsa Tekirdağ köylerinden biri burası heralde temiz havadan tekrar uyuyamıyorum hemen ayağa dikeliveriyom
evet öyle yapıcam canım
evet canım erken kalmayı geçtimde aç beklemek zorluyor
Alışıyor ablacım insan bir müddet sonra ben bir senedir böyle besleniyorum beni en çok zorlayan akşamları bir şey yememek oluyor onda da bol bol su içiyorumben yıllardır erken kalkıyorum çocuklardan dolayı ama artık büyüdüler uzun süredir yine erken kalkıp tekrar uyuyorum , fakat burda havasımıdor suyumudur ne kadar İstanbul a yakında olsa Tekirdağ köylerinden biri burası heralde temiz havadan tekrar uyuyamıyorum hemen ayağa dikeliveriyom
evet öyle yapıcam canım
evet canım erken kalmayı geçtimde aç beklemek zorluyor
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla vaktinde kucağına almayı nasip etsin kilo için de çok takma diyetisyen eşliğinde olacağı için zaten çok kilo almadan tamamlarsınMerhaba kızlar
Transferimin 10.gunu 248 cıktı sonucumçok şükür rabbime carsamba sabah kan testi tekrarlanacak artış sagliklimi diye inş artar kat kat
Kalp atışlarini duyunca diyetisyene gidecegim 90 gördüm yatmaktan malesef
Keseyi kalp atışını haftalarınıda atlatayim daha sık gelmeye çalışırım buraya❤
Teyzeleri dua edin bize ❤
8leri görmemişsin canım ne güzel tam sınırda başlıyorsun önümüz kış zaten daha düzene gireceğiz inşallah ve önümüzdeki yaza nasıl fit gireceğiz yıkacağız ortalığıGunaydin. Ben cuma kac bildirdim hatirlamiyorum ama bu sabah 79.5 geldim. Zaten istanbula gelince tartida gördüğüm rakamdan sonra 1 eylulde 80le baslayabilirim inşallah demiştim. Neyse ki 79la falan başlayabilcem
Geçmiş olsun canım dikkat etCovitim canım
Aynen öyle canım insAllah Rabbim şifa bekleyen bütün hastalara versin insAllah
Ya çok sevindim canım insAllah sağlıkla artar değerin sıkı sıkı tutunur canım dualarım seninleMerhaba kızlar
Transferimin 10.gunu 248 cıktı sonucumçok şükür rabbime carsamba sabah kan testi tekrarlanacak artış sagliklimi diye inş artar kat kat
Kalp atışlarini duyunca diyetisyene gidecegim 90 gördüm yatmaktan malesef
Keseyi kalp atışını haftalarınıda atlatayim daha sık gelmeye çalışırım buraya❤
Teyzeleri dua edin bize ❤
Saol canımGeçmiş olsun canım dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?