Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah sağlıkla, kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin
kilo olunca özel günler sıkıntı oluyor. hele bir de yakının olunca gitmesen olmaz. foto çekiliyor duba gibi çıkmak istemiyorsun vs.
gerçi senin şu anki kilon iyi. diyetin de güzel gidiyor. ekime kadar nasip olursa iyi kilo vermiş halde olursun.

10.000 adım artı leslie 3 mil aynı anda fazla olmaz mı? bence kalbe fazla yüklenme.

Geçen sene kuzenim evlenmişti gitmedim düğüne Hoş babamla amcam küs onu bahane ettim gitmedim ama gitsem giyecek tek kıyafetim yoktu şimdi insanlar arkamdan konuşacak hiç uğraşamam demiştim Bu sefer Allah’a şükür kilom fena değil 1.5 ayda iyice veririm kilo Ne bileyim böyle gaza geldim ikisini de yapayım dedim ama kesin 2-3 gün yapar sonra sadece birini yaparım

Tekrar hayırlı olsun lotuscum darısı hzlsel için inşallah

Tekrar hayırlı olsun lotuscum darısı hzlsel için inşallah
Amin inşallah canım
Hoş ben bu zayıflama sevdası yüzünden bakayım ne ara çocuk yapmaya karar vereceğim Bir de geçen sonuçlarım çıkınca doktor seneye tekrar gel dedi hamileliğe engel bir durum var mı diye sorunca eğer sonuçların kötü gelir de tedavi görmen gerekirse hamileyken zor olur dedi benim kafam çok karışık bu ara o yüzden

o zaman bebek çalışmalarına başla hemen

iyi geceler kızlar
2 gündür benimde saatim şaştı biraz düzensiz beslendim ama fazla kaçırmadım çok şükür
bugün tartılmayı unuttum tatil olunca haftasonu zannettim. gerçi bugün de mesaiye gittim ama yalnız olunca haftasonu moduna girdim.
ben ortalık toparladım eşim süpürdü sildi beraber yapınca çabuk bitti çok şükür
hayırlısı olsun cnm Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Dün akşama kadar çok iyi geçti az su içmemin dışında.
Akşam yemekte bazı aksilikler oldu yemek kahvaltıya döndü.
Az az yedim bende.

Gece bi dolu kase salata yedim o iyi olmadı çünkü yağı tuzu boldu şişirmiş beni olsun gayet diyet modundayım

Aşure yapıyorum bugün dünya kadar işim var. Sizler napıyosunuz? Kaldı mı başlamayan diyette olmayan?

E eboe
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
M Musluk Suyu
Arzuluu
Mthn83
60kiloyum
hzlsel
BereliPenguen

Bereketli olsun canım eline sağlık

selam kızlar

dün menü yazamadım dışardaydım sabah
güzeldi fakat öğlen ve akşam şaştı
dün çocukların okul kıyafetleri için Tekira AVM ye gittim oğlanın birini eşim birini ben aldım arkadaşı geldi İstanbul dan o ve eşim ufaklık ayrı takıldılar bende diğer oğlanla Tekirdağ a gittim AVM de alış verişi izi yaptık öğlen yemeği orda yedik oğlum burger kıng istedi bende dayanamadım çok severim de kendisini bende yedim hemde çift katlı olandan büyük boy olan oldu yapacak bieş yok en azından nefsim canım uzun süre istemez
akşam yemeğinde dışarda yedik eşim arkadaşını restoran a götürmüş biz oğlanla eve geldik aradı çağırdı bizi hazırlanıp tekrar çıktım dışarı yanına gittim fazla yiyemedim ama yinede yediklerim dün çoktu kendimi gece yemediği. için avutuyorum

(((dünkü 30 Ağustos pazartesi))) yediklerim .

saat ,11 , sabah 2 dlm tbe az kaşar tavada az sucuk çay ,

1 , hamburger patates kola
1 bardak dondurma

ara ,türk kahve soda

saat ,20 ,00 , akşam , 1 , köfte 4 patates , 1 soda
çay , 1 lt yieşilçaylı su 1 kayısı bitki , 2 mürdüm erik , su 2lt ,

Ellerine sağlık canım bende çok severim bayılırım aşuraye

iyi akşamlar kızlar ,bugün
yediklerim ,

sabah 2 dlm tbe , 3 yk sucuklu yumurta , 1 dlm normal ekmek kızarmış üzerine az fındık krema , çay , 1 kup kayısı bitki ,

öğlen , 3 yk yoğurt içine 1 büyük şeftali doğradım ,

ara ,, türk kahve ,

akşam , 2 dlm tbe , 1 tane patlıcan imam bayıldı , 1 kase makarna 1 kase yoğurt , , 1 lt yieşilçaylı su , az üzüm ,
1 tane soda 1 kayısı bitki , 1lt su ,

Günaydın kızlar geçen hafta tabloyu yoğunluktan yapamadım kusura bakmayın. Malum okul açılıyor. Yoğun çalışıyorum. Haftasonum 1. sınıf listelerini hazırlamakla geçti. Bilmeyenler için söyleyeyim Mebde müdür yardımcısıyım, bi kaç haftam yoğun geçecek. Bu cuma günü yapacağım inş tabloyu, geçen haftayı pas geçeriz, bu haftaki sonucunuz 2 haftalık sonuç olur

Diyete adapte olmaya çalışıyorum, olacak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…