Allah sağlıkla, kolaylıkla kucağınaMerhaba kızlar
Transferimin 10.gunu 248 cıktı sonucumçok şükür rabbime carsamba sabah kan testi tekrarlanacak artış sagliklimi diye inş artar kat kat
Kalp atışlarini duyunca diyetisyene gidecegim 90 gördüm yatmaktan malesef
Keseyi kalp atışını haftalarınıda atlatayim daha sık gelmeye çalışırım buraya❤
Teyzeleri dua edin bize ❤
kilo olunca özel günler sıkıntı oluyor. hele bir de yakının olunca gitmesen olmaz. foto çekiliyor duba gibi çıkmak istemiyorsun vs.Kuzenimin nişanı olacak yakın bir zamanda tarih daha belli değil ama ekim ayı gibi olacak tahminimce iyice zayıflamam lazım o zamana kadarYarın zaten işe başlıyorum artık hedefim 10bin adım ve Leslie 3 mil yapmadan günü kapatmamak bu tembelliği üzerinden atmam gerek
Geçen sene kuzenim evlenmişti gitmedim düğüneAllah sağlıkla, kolaylıkla kucağınaalmayı nasip etsin
kilo olunca özel günler sıkıntı oluyor. hele bir de yakının olunca gitmesen olmaz. foto çekiliyor duba gibi çıkmak istemiyorsun vs.
gerçi senin şu anki kilon iyi. diyetin de güzel gidiyor. ekime kadar nasip olursa iyi kilo vermiş halde olursun.
10.000 adım artı leslie 3 mil aynı anda fazla olmaz mı? bence kalbe fazla yüklenme.
Tekrar hayırlı olsun lotuscum darısıMerhaba kızlar
Transferimin 10.gunu 248 cıktı sonucumçok şükür rabbime carsamba sabah kan testi tekrarlanacak artış sagliklimi diye inş artar kat kat
Amin inşallah canımTekrar hayırlı olsun lotuscum darısıhzlsel için inşallah
o zaman bebek çalışmalarına başla hemenAmin inşallah canım
Hoş ben bu zayıflama sevdası yüzünden bakayım ne ara çocuk yapmaya karar vereceğimBir de geçen sonuçlarım çıkınca doktor seneye tekrar gel dedi hamileliğe engel bir durum var mı diye sorunca eğer sonuçların kötü gelir de tedavi görmen gerekirse hamileyken zor olur dedi benim kafam çok karışık bu ara o yüzden
Hadi ya öyle mi diyorsuno zaman bebek çalışmalarına başla hemen
ben ortalık toparladım eşim süpürdü sildi beraber yapınca çabuk bitti çok şükürSağol canım insAllah
insAllah cnm eşim muhtemelen atlattı ondan bana bulaştı o da çocuklarda iyi çok şükür şu an
Çok geçmiş olsun canım ilaç kullanamayinca alternatif şeyler demiyorum günlerdir 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağına 2-3 damla nane yağı karıştırıp şakaklara, alnıma boynumun arkasına ve omuzlarma masaj yaparak sürüyorum faydası oluyor
insAllah canım amin
Afiyet olsun iyi eğlenceler canım ay yorgunlukla temizlikte zor oluyor Allah kolaylık versin canım
hayırlısı olsun cnm Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar
bence öyleHadi ya öyle mi diyorsun
Bereketli olsun canım eline sağlıkDün akşama kadar çok iyi geçti az su içmemin dışında.
Akşam yemekte bazı aksilikler oldu yemek kahvaltıya döndü.
Az az yedim bende.
Gece bi dolu kase salata yedim o iyi olmadı çünkü yağı tuzu boldu şişirmiş beni olsun gayet diyet modundayım
Aşure yapıyorum bugün dünya kadar işim var. Sizler napıyosunuz? Kaldı mı başlamayan diyette olmayan?
E eboe
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
M Musluk Suyu
Arzuluu
Mthn83
60kiloyum
hzlsel
BereliPenguen
Ellerine sağlık canım bende çok severim bayılırım aşurayeDün akşama kadar çok iyi geçti az su içmemin dışında.
Akşam yemekte bazı aksilikler oldu yemek kahvaltıya döndü.
Az az yedim bende.
Gece bi dolu kase salata yedim o iyi olmadı çünkü yağı tuzu boldu şişirmiş beni olsun gayet diyet modundayım
Aşure yapıyorum bugün dünya kadar işim var. Sizler napıyosunuz? Kaldı mı başlamayan diyette olmayan?
E eboe
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
M Musluk Suyu
Arzuluu
Mthn83
60kiloyum
hzlsel
BereliPenguen
Kolay gelsin canımKaynasın salça
ohhhmis gibi ellerine sağlık canımKaynasın salça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?