:roflol: ilahi. bu cevabı 2 yaşındaki bebeler bile verir.
Soruna yanıt veremeyeceğim,hiç anlamam o işlerden bilmiyorumkismile Magnum,Magnum,Magnum :icecream: Yarın akşam yemeğinde ben de magnum yiyeceğim,kaç gündür yemiyordum akşam yemeğini bunla mı geçiştireceksin diye;ama artık yiyeyim çok canım çekti..:1no2:
Saat 10da insan uyurmu yaaa harbiden tavuk oldum benuykum geldiiiii... ben yatıyorum kızlar bugünlük hoşçakalın iyi geceler.
Aynen öyle,iki buçuk yaşındaki yeğenim beni yürürken görünce elinde şişe su veriyor bana,duymuş benden herhalde çok susuyorum dediğimi 'ne bu Teyzem??' deyince 'su iç,çok iç çok' diyor
Vay cesursun baya pregant,ben bir tanesini yeme konusunda bile emin değilim :bbo:yarın hedefime ulaştıysam en az 2 magnum yemeyi düşünüyorum.
Geldim beeeennn
Ay bugün canım çıktı resmen ya. Akşam ablam yemek ısmarladı ızgara köfte yedim yanında 1 kaşık bulgur pilavı vardı ya o pilav nasıl şişirdi beni eve geldim 2 şişe soda içtim banamısın demedi üstüne de en az yarım saat yürüdük yedikten sonra ay çok şiştimmm. Magnum aldık gelirken ablam yedii ama ben yemiyorum yarın öğle yemeği yerine yerim belki
Ya kızlar birşey sorucam şuanda çalışmadığım için benim sağlık sigortam yok çalışırken babamın sigortasını kapattırmıştım. şimdi göz doktoruna ve dişçiye gitmem gerekiyor ablamın sağlık karnesiyle gidebilirmiyim sizce ???
bugün SIKI bir diyete basladim kizlar...ama fazla yürüyemedim sadece 30 dakika..ya canlarim bana evde cok kalori yakan bir egzersiz hareket söylermisiniz?
İki günde 600 gr vermişsin maşallahÖnce iki hanelileri görürsün,sonra bir bakmışın 75 kilosun kaydirigubbakcemile5
Canım ben Leslie derim en güzel seçenek;ama onu istemiyorum dersen Nivea body ile dinamik sabahlar var,o da güzel kaydirigubbakcemile2
evet cnm ya benim de gecikince hep öyle olur.sonra olur biter.kilolar hop birden gider.o mutluluk bi başka.:) cnm benim korkum zayıflayıp da kocaman kalçalarla kalmam.çok göze batacak şekilde. olmaz herhalde dimi. :1no2:inşallah canım önümüzdeki hafta verirsin biraz önce ben tartıldım ve cnm çok sıkıldı fazla çıktım ama 13 gün geçiktim reglide offfffff şiştimmi yaaa ben hala anlamıyorum .8
kalça meselesine gelince benimde öyle arkadan düz ama yanlardan basene doğru var biraz ırsiyetle alakalı
bulgurmu????ayyy kiz canim cekti yine,,zaten basima ne geldiyse bulgurdan geldi ..bugün tartildim 98,2 ydim tam tamina bir kilo almisim...ya iste canlarim ben azicik dahi kacirsam kilo alabiliyorum ne kötü dimiakannehir
o nasil birsey canim? bunudami indirmeliyim?
aayyy inşallah.75 kilo olunca sadece kilo yönünden hedefime ulaşmayacagım.bir hedefim daha var ki eger başarırsam hayatımdaki en istediğim iki şeyi yapmış olacagım.opuyorumnanaktan mutluyum.
sabah-yarim muz yedim canim birsey istemedi...
öglen . bir kreker ekmek gibi birsey zwieback adi..bir fincan yesil cayla.
ara- bir kirmizi erik,yarim muz..
aksam - biraz sütlü kornfleks.
arada- bir kahve, iki tane zwieback.
ama malesef bir litre su ictim az oldu yani....
kıslar inş hepimiz amacımıza ulaşıcağızz:=)
yüzmeye gittim 1.5 saat falan yüzdüm agrıdan kıvranıyordum ama açlık ağır bastı ve bende dondurma yedim o kadar yüz yüz dönerken dondurma alll cuma günü yanıma ciklet parası almıcam
inşş cumaya 102 olurum haftada bir kilo vermeye razı oldum çok yavaş gidio kilolar sinirim bozukk
Maralca bunlar ne yyaaw,güzel az yağlı sebze yemeği ye,yoğurt ye yağ yakımını hızlandırıyormuş hem yerimseniben
kıslar inş hepimiz amacımıza ulaşıcağızz:=)
yüzmeye gittim 1.5 saat falan yüzdüm agrıdan kıvranıyordum ama açlık ağır bastı ve bende dondurma yedim o kadar yüz yüz dönerken dondurma alll cuma günü yanıma ciklet parası almıcam
inşş cumaya 102 olurum haftada bir kilo vermeye razı oldum çok yavaş gidio kilolar sinirim bozukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?