Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok geçmiş olsun canım bir an önce toparlanırsın inşallah

Cok gecmis olsun nasil oldu
teşekkür ederim.
kapı pencere açık yatıyoruz ya geçen haftabaşı sabaha karşı çok üşüdüm. boğaza indi tabi. kuru öksürük, ardında şimdi hapşuruk ve burun akıntısı... yani nezleye döndü. başım ağrıyor ama.

Doktora cikmadin mi? Ben 2 haftadir gece butun camlari kapıyorum korkuyorum bende. Cok gecmis olsun inşallah cabucak iyiles

Gundemde vardi ama bizlerde sasirdik. Eskisi gibi talep yokmuş artik. Bazi takimlar 3 kisiymis
Doğrudur tüm Türkiye zayıflamış demekki
Bi biz kaldık senelerdir. Neyse burayı kapatmasinlar bari. Benim için kilo ile bağlantılı değil kalp ile bağlantılı burası

Doktora cikmadin mi? Ben 2 haftadir gece butun camlari kapıyorum korkuyorum bende. Cok gecmis olsun inşallah cabucak iyiles
gittim. doğrudan gitsen illa test isteyecekler. kendim sprey kullanıyordum. sonra baktım ilerledi. üşüttüğümü biliyorum ama hadi teste gideyim dedim. olur da kapmışsam bir şekilde çevremdekilere bulaşmasın diye. neyse orada da söyledim zaten, benimki üşütme biliyorum ama teste geldim dedim. negatif çık. doktor bir iki ilaç yazdı. ama onları kullanmadım. balgam sökücüyle grip ilacı. spreye devam et dedi. spreye devam ettim. başka bir grip ilacı kullandım bildiklerimizden. öyle yani.
inşallah çabuk geçer. 1,5 yıldır hasta olmadım ya çok sıkıldım.

Eşiminki gibi olmuş senin. Eşimde cok zor gecirdi. Oyleki bogazindaki iltihap kulagini bile sardi zor duyuyordu. Ateş 39 40ti. Aman dikkat et ilerlemesin

Amine Busra hzlsel
selam kızlar hepinize yürekten geçmişolsun dileklerimi yolluyorum Rabb'im şifalar versin inşallah

kızlar bende çok yoğun ve yorgunum kollarım tutmuyor artık zaten ellerim kollarım hasarlı 3 kez sinir sıkışması dan karpal tünel ameliyatı geçirdim yıllardır çekiyorum birde üstüne bu taşınma beni çok fena yaptı dizim zaten biliyorsunuz çapraz bağlar kopuk bir ayağım seke seke iş güç hiç bir yerimde hal kalmadı diyebilirim İstanbul da dizimde. ameliyat için aramadılar burdan randevu aldım ayın 15 ne bakalım nolcak çok yorgunum çokkkkk herkese selamlar mutlu pazarlar

Vaaoovv çok iyi gözüküyorsun canım ne kadar şaşırmışlardır seni uzun zaman sonra görenler çok fit gözüküyorsun
Kimse birsey demedi zaten cocuklarla pestilim çıktı. Birde maskelerden konusulanlari anlayamıyorum herhalde sagirlik varmis bende. O yuzden pek kimseyle konusmuyorum. Anlayamayinca dedim herhalde ben dudak okuyormuşum eskideb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…