Çok geçmiş olsun canım bir an önce toparlanırsın inşallah
teşekkür ederim.Cok gecmis olsun nasil oldu
Doktora cikmadin mi? Ben 2 haftadir gece butun camlari kapıyorum korkuyorum bende. Cok gecmis olsun inşallah cabucak iyilesteşekkür ederim.
kapı pencere açık yatıyoruz ya geçen haftabaşı sabaha karşı çok üşüdüm. boğaza indi tabi. kuru öksürük, ardında şimdi hapşuruk ve burun akıntısı... yani nezleye döndü. başım ağrıyor ama.
Doğrudur tüm Türkiye zayıflamış demekkiGundemde vardi ama bizlerde sasirdik. Eskisi gibi talep yokmuş artik. Bazi takimlar 3 kisiymis
Çok geçmiş olsun
teşekkür ederim.
kapı pencere açık yatıyoruz ya geçen haftabaşı sabaha karşı çok üşüdüm. boğaza indi tabi. kuru öksürük, ardında şimdi hapşuruk ve burun akıntısı... yani nezleye döndü. başım ağrıyor ama.
gittim. doğrudan gitsen illa test isteyecekler. kendim sprey kullanıyordum. sonra baktım ilerledi. üşüttüğümü biliyorum ama hadi teste gideyim dedim. olur da kapmışsam bir şekilde çevremdekilere bulaşmasın diye. neyse orada da söyledim zaten, benimki üşütme biliyorum ama teste geldim dedim. negatif çık. doktor bir iki ilaç yazdı. ama onları kullanmadım. balgam sökücüyle grip ilacı. spreye devam et dedi. spreye devam ettim. başka bir grip ilacı kullandım bildiklerimizden. öyle yani.Doktora cikmadin mi? Ben 2 haftadir gece butun camlari kapıyorum korkuyorum bende. Cok gecmis olsun inşallah cabucak iyiles
saol canım.Çok geçmiş olsun
Eşiminki gibi olmuş senin. Eşimde cok zor gecirdi. Oyleki bogazindaki iltihap kulagini bile sardi zor duyuyordu. Ateş 39 40ti. Aman dikkat et ilerlemesingittim. doğrudan gitsen illa test isteyecekler. kendim sprey kullanıyordum. sonra baktım ilerledi. üşüttüğümü biliyorum ama hadi teste gideyim dedim. olur da kapmışsam bir şekilde çevremdekilere bulaşmasın diye. neyse orada da söyledim zaten, benimki üşütme biliyorum ama teste geldim dedim. negatif çık. doktor bir iki ilaç yazdı. ama onları kullanmadım. balgam sökücüyle grip ilacı. spreye devam et dedi. spreye devam ettim. başka bir grip ilacı kullandım bildiklerimizden. öyle yani.
inşallah çabuk geçer. 1,5 yıldır hasta olmadım ya çok sıkıldım.
ben de ateş yok çok şükür.Eşiminki gibi olmuş senin. Eşimde cok zor gecirdi. Oyleki bogazindaki iltihap kulagini bile sardi zor duyuyordu. Ateş 39 40ti. Aman dikkat et ilerlemesin
teşekkür ederim.
Birakmismiydin kiMerhabalar, nasılsınız?
Yarın diyete başlıyorum tekrar
Vaaoovv çok iyi gözüküyorsun canım ne kadar şaşırmışlardır seni uzun zaman sonra görenler çok fit gözüküyorsunSelam. Bende sunnet cemiyetine gittim bugun. Yillar sonra etek bluzla
Kimse birsey demediVaaoovv çok iyi gözüküyorsun canım ne kadar şaşırmışlardır seni uzun zaman sonra görenler çok fit gözüküyorsun
Oha çok güzel olmuşsunSelam. Bende sunnet cemiyetine gittim bugun. Yillar sonra etek bluzla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?