sakın insanlara uyup bir yerlere gitme canım. vakalar arttı. evde de kimseyi toplama. küçük çocuklarım var benim, korkuyorum de. gitme de gelmesinler de. şu dönemde toplanma mı olur Allah aşkına? bebek mevlüdü yapmayıver ne olacak ki. duanı kendin oku. insanlar laf anlamıyor.Yusra hasta muhtemelen yarin okula gitmicek. Gitmeye basladiktan sonra bile ev işine esleme anca vakit kalcak. İlerleyen zamanlarda mecbur kalirsam tabi bakicam birşeyler yapmaya.. bu ay plansiZ olunca boyle sıkışıklık oldu işte. Okula da başlaması gerekiyordu. Sadece okula 1750 odedik. Kredi kartina da yuksek ödemiştik ay başinda. Şimdi bundan sonra planli hareket edince bu kadar zorlanmayiz inşallah. Bir diğer yandan sürekli cemiyet çıkıyor. Herkes pandemi de yapamadik kapanmalar olmadan yapalim derdinde. Bana bile bebek mevlidi yapmayacak misin diye soruyorlar
evet yılbaşına kadar 75 olsam ne güzel olur. bir şeyler yapmak gerekiyor artık.Sorma canım kesinlikle öyle bakalım çaktırmadan zayıflamaya çalışacağım
Allah’a şükür anormal derecede kıskanç değil ama işte idare ediyorum evle alakası olmayacağına böyle olsun daha iyi tabiAynen hiç kilo muhabbeti yapmayacağım bakalım işe yarayacak mı Şöyle bir başlasan aslında 2-3 ay ciddi ciddi yapsan gider kilolar 7lere çok rahat inersin
Benim annemde yıllardır el işi yapar satar. Dantel igne oyasi. Hatta al sat yapmaya bile başladı.ama bende el becerisi yok işte maalesefSorma canım kesinlikle öyle bakalım çaktırmadan zayıflamaya çalışacağım
Allah’a şükür anormal derecede kıskanç değil ama işte idare ediyorum evle alakası olmayacağına böyle olsun daha iyi tabiAynen hiç kilo muhabbeti yapmayacağım bakalım işe yarayacak mı Şöyle bir başlasan aslında 2-3 ay ciddi ciddi yapsan gider kilolar 7lere çok rahat inersin
Yüksek ihtimalle canım o yüzden hep zamanında kilo kilo al diyordu demek ama tabi ben kilo al kısmını yanlış anladım 120 kiloya kadar çıktım
Bir ara teyzem böyle el işi yapıp onları satıyordu evden canım tabi çocuklarla zor ama bir şeyler çıkarsa karşına değerlendir vakalar her geçen gün artarken insanların evde toplanması ne kadar doğru gerçekten bugün kuzenimin istemesi vardı sadece annem ve babam gitti dayımlar ve teyzem evde karantinadalar Ananem Dedem korkudan evden çıkamıyorlar
Her yere gitmiyorum ben zaten. Çoğunlukla eşim katildi. Sevdigim bir abla oldugu icin gittim. Ama bebek mevlidi yapanlari goruyorum ya da yapacakları, şaşırıyorum vallaNiye gidiyon ki ya nasıl yorulmuşsun düğün gibi her zaman olmıyacak bişeyse neysede her hatime dua yapana nasıl gidelim
Mesele dua degil ki milletin derdi takı toplamak. Taki toplicam diye korona olalimsakın insanlara uyup bir yerlere gitme canım. vakalar arttı. evde de kimseyi toplama. küçük çocuklarım var benim, korkuyorum de. gitme de gelmesinler de. şu dönemde toplanma mı olur Allah aşkına? bebek mevlüdü yapmayıver ne olacak ki. duanı kendin oku. insanlar laf anlamıyor.
evet yılbaşına kadar 75 olsam ne güzel olur. bir şeyler yapmak gerekiyor artık.
Mavi bir liman olamadim :) huzur bana gelmiyor hayatim hep bir atraksiyonlu. Alisamadim o ismeAmine Busra eski ismine dönmen iyi olmuş. bu daha güzeldi.
İyi gecelerGünaydın ❤
Mutlu pazarlar
Eki Görüntüle 2918776
Bazen uğramasam da buranın yeri ayrı ❤
@eboe
Amine Busra
@74FRIDA
@asumanzeynep
bengisu022
@malipina
@misafir1001
@nisan34
Fit mutlu anne
@Arzuluu
Mthn83
60kiloyum
hzlsel
@BereliPenguen
Geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin zor valla ben bı ara amigurumi bebek ördüm satmak için olmadi sonrasında oğluma doğuma yakın bebek ürünleri dikmeye başlamıştım istek geldi internete de koydum ehliyet için dosya masrafını kendi kazandim sonrasında oğlan hareketlenince yapamadım ummadığın yerden bişey çıkıyor bı ara bende çok düşündüm hiç bişey yapamamıştım nasip bu işler Rabbim hayırlı kazançlar versinYusra hasta muhtemelen yarin okula gitmicek. Gitmeye basladiktan sonra bile ev işine esleme anca vakit kalcak. İlerleyen zamanlarda mecbur kalirsam tabi bakicam birşeyler yapmaya.. bu ay plansiZ olunca boyle sıkışıklık oldu işte. Okula da başlaması gerekiyordu. Sadece okula 1750 odedik. Kredi kartina da yuksek ödemiştik ay başinda. Şimdi bundan sonra planli hareket edince bu kadar zorlanmayiz inşallah. Bir diğer yandan sürekli cemiyet çıkıyor. Herkes pandemi de yapamadik kapanmalar olmadan yapalim derdinde. Bana bile bebek mevlidi yapmayacak misin diye soruyorlar
Ay canım geldi mi üst üste geliyor cidden çok geçmiş olsun kuzucuklara da sana da Rabbim şifa versin insAllahSelamlar hanımlar
Bu hafta evdeyim güzel spor ile muhteşem beslenme yaparım dedim. Hakkaten muhteşem beslendim hafta başı 80 li kilodayken bugun 83.9 gördüm.
Küçükle hasret giderdik. Bu ara bana düştü. Babayı hem eve hem yatağa koymuyor. Git diyor.
Hafta ortası grip gibi oldum dün gecede küçük kusmaya başladı. Bugün ilkindi gibi büyük başladı. Biraz uyudum ateşleri çıktı şimdi ateş takibi yapıyorum. Calpol dolven çapraz iyi oluyordu dolven kalmamış.
Cuma dizim için tekrar gittim mayıstan beri çekiyorum. Diz kapağı zarı iltihabı olmuş
Başkasından duysam hastalık uyduruyor derim. Neyse sürekli bandaj buz yap dedi. 2 gün yaptım. Bugün hiç kendime bakamadım yarın işte nasıl olur bilmiyorum. Uyumaya korkuyorum şuan biran önce sabah olsun lütfen
Günaydın canım mutlu haftalar
1 haftadır koku alamıyorum, bu sebeble ne yediğimden anlıyorum ne de tadından
biraz da doyma hissim kaybolmış gibi oldu,
sabah bi tartıldım
99.1 olmuşum, 1 haftada 2 kilo
bu sebeh diyetisyen hamilelik başlangıcında liste vermişti
bulantılardan dolayı yapamamıştım, o listeye başlıyorum.
yoksa şimdiden +4,5 kilo oldum bile
önümde koca 4 ay var
Cnm yediklerine dikkat ediyosan bu kadar sıkıntı yapma bencede covit mıydın cnm sen koku alamıyorum diyosun ben 16 kg aldım bak öyle ve ya böyle verdim lütfen kalan 4 ayı kendine zehir etme geri gelmiyor gunler1 haftadır koku alamıyorum, bu sebeble ne yediğimden anlıyorum ne de tadından
sabah bi tartıldım
önümde koca 4 ay var
Teşekkürler canım. Baktı dr her şeye görünen sebep yok. Şimdi hastaneye geldim bir de troite baktıraymbengisu022 geçmiş olsun dün yazamadım kulak çınlaması orta kulak kireçlenmesi ile ilgili olabilir mi acaba?
Zarın geçmiş durumu var ama şu an tekrar baktır bence
Bende de hiç yok anlıyorum canım ama el işi çok gerektirmeyen bir şeyler vardır illa bulup yaparsın inşallahBenim annemde yıllardır el işi yapar satar. Dantel igne oyasi. Hatta al sat yapmaya bile başladı.ama bende el becerisi yok işte maalesef
Çok geçmiş olsun canım ya üst üste gelmiş hepSelamlar hanımlar
Bu hafta evdeyim güzel spor ile muhteşem beslenme yaparım dedim. Hakkaten muhteşem beslendim hafta başı 80 li kilodayken bugun 83.9 gördüm.
Küçükle hasret giderdik. Bu ara bana düştü. Babayı hem eve hem yatağa koymuyor. Git diyor.
Hafta ortası grip gibi oldum dün gecede küçük kusmaya başladı. Bugün ilkindi gibi büyük başladı. Biraz uyudum ateşleri çıktı şimdi ateş takibi yapıyorum. Calpol dolven çapraz iyi oluyordu dolven kalmamış.
Cuma dizim için tekrar gittim mayıstan beri çekiyorum. Diz kapağı zarı iltihabı olmuş
Başkasından duysam hastalık uyduruyor derim. Neyse sürekli bandaj buz yap dedi. 2 gün yaptım. Bugün hiç kendime bakamadım yarın işte nasıl olur bilmiyorum. Uyumaya korkuyorum şuan biran önce sabah olsun lütfen
Ödem de oluyor illa o yüzden 2 kilo fazla çıkmışsındır kiloyu bence de çok takma doğumdan sonra verirsin hepsini ama bu saatten sonra özellikle bebeğe yarayacak besinler ye çok da kısıtlama kendini1 haftadır koku alamıyorum, bu sebeble ne yediğimden anlıyorum ne de tadından
sabah bi tartıldım
önümde koca 4 ay var
çok geçmiş olsun canımTeşekkürler canım. Baktı dr her şeye görünen sebep yok. Şimdi hastaneye geldim bir de troite baktıraym
Tatlım bunun suyu var eşi var. 5 ayda 4 kg kendini uzdugune değerimi?1 haftadır koku alamıyorum, bu sebeble ne yediğimden anlıyorum ne de tadından
sabah bi tartıldım
önümde koca 4 ay var
Selamlar hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?