Ben aldim yanlis hatirliyosunÖnünde 4 ay var çok fazla endişe ediyosun şipşak sana burdan hep örnek verdik ben aijo hasibe hiç öyle 20 kilolar almadık sende almıycaksın -2 +2 çok bişey farketmiyo zaten yüksek kilodasın ve zayıflayamazsın.
E zararlı diye abur cuburda yemediğine göre takma bu kadar sayılı gün çabuk geçer tadını çıkar.
Millet sigara bırakma stresi bebeğe zarar veriyo diye sigaraya müsade ediyo sen niye strese sokuyon çocuğumu
Maske takmiyolar dimi. Taksalarda birbirlerine mesafeli duramazlarMerhaba kızlar ben de bugün nöbetçiyim çocukları bu halde gördükten sonra nasıl hala virüs kapmadım merak ediyorum ya da bunlar nasıl kapmıyorlar bilmiyorum
Ne mesafesi kol kola sarmaş dolaş maskeler zaten sürekli uyarıyoruz birbirlerinin su şişesinden su içiyorlarMaske takmiyolar dimi. Taksalarda birbirlerine mesafeli duramazlar
Ne güzel canım kaçamaklar olmayınca hemen kilolar gidiyor benim bu ara durdu kilo vermem yerimde sayıyorumBugun kacamaksiz beslendim. Cok acıktım, eşimin gelmesini bekliyorum
Fotoğraf attın snrm da göremedim ben bugün bizim öğretmende fotoğraf atmış çoğu çocuğun maskesi yok maalesefMerhaba kızlar ben de bugün nöbetçiyim çocukları bu halde gördükten sonra nasıl hala virüs kapmadım merak ediyorum ya da bunlar nasıl kapmıyorlar bilmiyorum
Kizi okula götürdüm. Sonra minikle pazara gittik. Eve geldim topladım supurdum anca
İlkokul daha fenadır bizimkilerde 6. Sınıf ama ilkokuldan farkları yokFotoğraf attın snrm da göremedim ben bugün bizim öğretmende fotoğraf atmış çoğu çocuğun maskesi yok maalesef
Kız bırak artık şu temizliği sen anlattıkça ben yoruluyorum İnan kendime de ne pasaklı kadınsın diyorumİyi akşamlar kızlar
Ölüyorum vala acayip yorulmuşum banyoyu temizledim merdivene in çık bütün fayansları, tavanı sildim antreleri temizledim heryeri süpürdüm sonra yemek telaşı derken anca oturdum bacaklarım ağrıyor çay icicez insAllah sizler nasılsınız
çok yorucu geçti canım. ama halsizliğim halen sürüyor. tam olarak düzelmedim ya ondan. ayrıca bugün çok sıcaktı. bunaldım. eve zor geldim.Merhaba canımNasıl geçti günün
Rabbim korusun valla napalim ben kızımı tembihliyorum önlemler konusundaİlkokul daha fenadır bizimkilerde 6. Sınıf ama ilkokuldan farkları yokFotoğraf atmadım ama bir ara atarım görürsünüz vaziyeti facia
Canim köklü temizlik olunca bitmiyor ya bütün ayrıntılarla uğraşıyom sonrasında da inşAllah günlük sil süpür olayını aksatmam da çığrından çıkmazKız bırak artık şu temizliği sen anlattıkça ben yoruluyorum İnan kendime de ne pasaklı kadınsın diyorum
Afiyet olsun canım evet gerçekten çok sıcak bir hava vardı sen İzmirdeydin sanırım orası çok daha sıcaktır bir an önce düzelirsin inşallah canım çalışırken dinlenemiyor insan öyle olunca vakit alıyor toparlanmakçok yorucu geçti canım. ama halsizliğim halen sürüyor. tam olarak düzelmedim ya ondan. ayrıca bugün çok sıcaktı. bunaldım. eve zor geldim.
yeşil çay içiyorum şimdi. iyi geldi.
Çok iyi canım adımınİyi geceler. Bir saattir minnaki uyutmaya ugrasiyorum. Hayir gunduzde 1 saat bile uyumamisti.bugun 8 bin adim atmisim
Bende şimdi uyutucam insAllah bugün benimki de az uyudu gündüz her gün 10 buçukta uyutuyorum diye beklettim deminden beri bay bay yapıyordu babasına elimi tutupİyi geceler. Bir saattir minnaki uyutmaya ugrasiyorum. Hayir gunduzde 1 saat bile uyumamisti.bugun 8 bin adim atmisim
Ay çok şeker yaBende şimdi uyutucam insAllah bugün benimki de az uyudu gündüz her gün 10 buçukta uyutuyorum diye beklettim deminden beri bay bay yapıyordu babasına elimi tutup
Önünde 4 ay var çok fazla endişe ediyosun şipşak sana burdan hep örnek verdik ben aijo hasibe hiç öyle 20 kilolar almadık sende almıycaksın -2 +2 çok bişey farketmiyo zaten yüksek kilodasın ve zayıflayamazsın.
E zararlı diye abur cuburda yemediğine göre takma bu kadar sayılı gün çabuk geçer tadını çıkar.
Millet sigara bırakma stresi bebeğe zarar veriyo diye sigaraya müsade ediyo sen niye strese sokuyon çocuğumu
Cnm yediklerine dikkat ediyosan bu kadar sıkıntı yapma bencede covit mıydın cnm sen koku alamıyorum diyosun ben 16 kg aldım bak öyle ve ya böyle verdim lütfen kalan 4 ayı kendine zehir etme geri gelmiyor gunler
Ödem de oluyor illa o yüzden 2 kilo fazla çıkmışsındır kiloyu bence de çok takma doğumdan sonra verirsin hepsini ama bu saatten sonra özellikle bebeğe yarayacak besinler ye çok da kısıtlama kendini
Tatlım bunun suyu var eşi var. 5 ayda 4 kg kendini uzdugune değerimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?