Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben aldim yanlis hatirliyosun ama bak verdim de

Maske takmiyolar dimi. Taksalarda birbirlerine mesafeli duramazlar
Ne mesafesi kol kola sarmaş dolaş maskeler zaten sürekli uyarıyoruz birbirlerinin su şişesinden su içiyorlar
Bugun kacamaksiz beslendim. Cok acıktım, eşimin gelmesini bekliyorum
Ne güzel canım kaçamaklar olmayınca hemen kilolar gidiyor benim bu ara durdu kilo vermem yerimde sayıyorum

Merhaba kızlar ben de bugün nöbetçiyim çocukları bu halde gördükten sonra nasıl hala virüs kapmadım merak ediyorum ya da bunlar nasıl kapmıyorlar bilmiyorum
Fotoğraf attın snrm da göremedim ben bugün bizim öğretmende fotoğraf atmış çoğu çocuğun maskesi yok maalesef

İyi akşamlar kızlar
Ölüyorum vala acayip yorulmuşum banyoyu temizledim merdivene in çık bütün fayansları, tavanı sildim antreleri temizledim heryeri süpürdüm sonra yemek telaşı derken anca oturdum bacaklarım ağrıyor çay icicez insAllah sizler nasılsınız

Fotoğraf attın snrm da göremedim ben bugün bizim öğretmende fotoğraf atmış çoğu çocuğun maskesi yok maalesef
İlkokul daha fenadır bizimkilerde 6. Sınıf ama ilkokuldan farkları yok Fotoğraf atmadım ama bir ara atarım görürsünüz vaziyeti facia
Kız bırak artık şu temizliği sen anlattıkça ben yoruluyorum İnan kendime de ne pasaklı kadınsın diyorum

İlkokul daha fenadır bizimkilerde 6. Sınıf ama ilkokuldan farkları yok Fotoğraf atmadım ama bir ara atarım görürsünüz vaziyeti facia
Rabbim korusun valla napalim ben kızımı tembihliyorum önlemler konusunda
Kız bırak artık şu temizliği sen anlattıkça ben yoruluyorum İnan kendime de ne pasaklı kadınsın diyorum
Canim köklü temizlik olunca bitmiyor ya bütün ayrıntılarla uğraşıyom sonrasında da inşAllah günlük sil süpür olayını aksatmam da çığrından çıkmaz

çok yorucu geçti canım. ama halsizliğim halen sürüyor. tam olarak düzelmedim ya ondan. ayrıca bugün çok sıcaktı. bunaldım. eve zor geldim.
yeşil çay içiyorum şimdi. iyi geldi.
Afiyet olsun canım evet gerçekten çok sıcak bir hava vardı sen İzmirdeydin sanırım orası çok daha sıcaktır bir an önce düzelirsin inşallah canım çalışırken dinlenemiyor insan öyle olunca vakit alıyor toparlanmak Ben de dukan birası yapmıştım okulda soğuk içme imkanım yok öyle olunca eve gelince içtim
İyi geceler. Bir saattir minnaki uyutmaya ugrasiyorum. Hayir gunduzde 1 saat bile uyumamisti.bugun 8 bin adim atmisim
Çok iyi canım adımın

İyi geceler. Bir saattir minnaki uyutmaya ugrasiyorum. Hayir gunduzde 1 saat bile uyumamisti.bugun 8 bin adim atmisim
Bende şimdi uyutucam insAllah bugün benimki de az uyudu gündüz her gün 10 buçukta uyutuyorum diye beklettim deminden beri bay bay yapıyordu babasına elimi tutup

Cnm yediklerine dikkat ediyosan bu kadar sıkıntı yapma bencede covit mıydın cnm sen koku alamıyorum diyosun ben 16 kg aldım bak öyle ve ya böyle verdim lütfen kalan 4 ayı kendine zehir etme geri gelmiyor gunler

Ödem de oluyor illa o yüzden 2 kilo fazla çıkmışsındır kiloyu bence de çok takma doğumdan sonra verirsin hepsini ama bu saatten sonra özellikle bebeğe yarayacak besinler ye çok da kısıtlama kendini

Tatlım bunun suyu var eşi var. 5 ayda 4 kg kendini uzdugune değerimi?

pek kiloyu umursayan adam değilimdir de, gören herkes daha 5 aylıksın bu ne hal diyor
az çok kendimi tanıyorsam da doğumdan sonra sanki veremeyecekmişim gibi geliyor
5-6 gündür herşeye çok sinirleniyorum.

kaynanama ilk oğlumun elbiseleri verdim benim evimde yer yok köyde ki eve koy dedim
kocamaaaaaan bir valiz, sen tut başkasına içini açmadan ver, hazine gibi valizdi
neler neler almıştım, heşey püüfff oldu , sıfırdan almak zorundayım şimdi
bi dünya masraf.

bugün eşim, doğum günüm için bana hediye şener şen'in gösterisi için bilet almış
kardeşime oğluma bakar mısın dedim, bakmam dedi. ilk kez keyfim için istedim o da olmadı
pahalı aldığı biletleri başkasına hediye ettik, evdeyim, giden kişi story atmış , içim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…