pek kiloyu umursayan adam değilimdir de, gören herkes daha 5 aylıksın bu ne hal diyor
az çok kendimi tanıyorsam da doğumdan sonra sanki veremeyecekmişim gibi geliyor
5-6 gündür herşeye çok sinirleniyorum.
kaynanama ilk oğlumun elbiseleri verdim benim evimde yer yok köyde ki eve koy dedim
kocamaaaaaan bir valiz, sen tut başkasına içini açmadan ver, hazine gibi valizdi
neler neler almıştım, heşey püüfff oldu , sıfırdan almak zorundayım şimdi
bi dünya masraf.
bugün eşim, doğum günüm için bana hediye şener şen'in gösterisi için bilet almış
kardeşime oğluma bakar mısın dedim, bakmam dedi. ilk kez keyfim için istedim o da olmadı
pahalı aldığı biletleri başkasına hediye ettik, evdeyim, giden kişi story atmış , içim gitti
Hemen yap bı tane istek varsaAy çok şeker yaBöyle diyince sen çocuk yapasım geldi
Ya ne zmn üstüne vazife olmayan şeylere karışmamayi öğrenecek bu insanlar cidden tuhaf boşver cidden duyma onları emzirince İlk 1 sene içinde verirsin ya İnşAllah kötü olmuş kıyafetler nasipten çıkmış demek ki gösteri değişiklik olabilirdi gitseydiniz bakacak başka kimse yok muydupek kiloyu umursayan adam değilimdir de, gören herkes daha 5 aylıksın bu ne hal diyor
kaynanama ilk oğlumun elbiseleri verdim benim evimde yer yok köyde ki eve koy dedim
kocamaaaaaan bir valiz, sen tut başkasına içini açmadan ver, hazine gibi valizdi
bi dünya masraf.
bugün eşim, doğum günüm için bana hediye şener şen'in gösterisi için bilet almış
kardeşime oğluma bakar mısın dedim, bakmam dedi. ilk kez keyfim için istedim o da olmadı
pahalı aldığı biletleri başkasına hediye ettik, evdeyim, giden kişi story atmış , içim gitti
inşallah tatlım. yok ben sıcak insanı değilim anladım. daraldım valla. tam toplamayınca da böyle oldu. evet dukan birası iyi oluyor.Afiyet olsun canım evet gerçekten çok sıcak bir hava vardı sen İzmirdeydin sanırım orası çok daha sıcaktır bir an önce düzelirsin inşallah canım çalışırken dinlenemiyor insan öyle olunca vakit alıyor toparlanmakBen de dukan birası yapmıştım okulda soğuk içme imkanım yok öyle olunca eve gelince içtim
Çok iyi canım adımın
Ah ah burnu akiyor tikanmis kacinciya uyandiBende şimdi uyutucam insAllah bugün benimki de az uyudu gündüz her gün 10 buçukta uyutuyorum diye beklettim deminden beri bay bay yapıyordu babasına elimi tutup
Benim yüzüme de arkamdan da neler neler söylendi. O zaman vermedigim cevabi şimdi kg vererek vermiş oldum.pek kiloyu umursayan adam değilimdir de, gören herkes daha 5 aylıksın bu ne hal diyor
bi dünya masraf.
Oyy kıyamam ya nefes alamayınca uykusu bölünüyordurAh ah burnu akiyor tikanmis kacinciya uyandi
Ay aslında var yapayım diyorum ama çok çekincelerim var daha önce düşük oldu yine aynı şeyler olur mu diye endişeliyim bir yanım da istiyor ne bileyim işteHemen yap bı tane istek varsa
Ya ne zmn üstüne vazife olmayan şeylere karışmamayi öğrenecek bu insanlar cidden tuhaf boşver cidden duyma onları emzirince İlk 1 sene içinde verirsin ya İnşAllah kötü olmuş kıyafetler nasipten çıkmış demek ki gösteri değişiklik olabilirdi gitseydiniz bakacak başka kimse yok muydu
Ben zaten İstanbul sıcağına bile katlanamıyorum güneye ancak tatil için kısa süreliğine inebiliyoruminşallah tatlım. yok ben sıcak insanı değilim anladım. daraldım valla. tam toplamayınca da böyle oldu. evet dukan birası iyi oluyor.
Ben de kilolu geçen yıllarıma üzülüyorum 20li yaşlarım öyle geçti ancak 30 olunca dank etti kafama ama dediğin gibi değiştiremeyiz inşallah bundan sonra hep fit olalımBenim yüzüme de arkamdan da neler neler söylendi. O zaman vermedigim cevabi şimdi kg vererek vermiş oldum.
Evet ne kadar az kg alirsan kâr ama şuan bebeginin ve senin sagligin cok daha önemli bunu unutma. Ben dogumdan sonra 103e kadar düştüm korona olduk, 1 ayda 8 kg aldim. Keşke 103e dusmeseydim hemen ama korona olmasaydik. Agir agir verirdim o kgyu. İbre git gide yükselince vermek gozumde de cok büyümüştü o dönem. Psikolojimde hazir degildi. Evet bazen kilolu geçen yıllarıma üzülüyorum. Ama geçmişe geri dönemem artik gelecek için ugrasiyorum
Her aklima gelisinde icimi yakar. Oyle guzel gülüşü, o acilara ragmen cok dayanikliydi... Allah rahmet eylesin
Günaydın canım ay çok erken kalkıyorlarmisGünaydın. Nasil bir gece gectiyse iste gun aydı artik. 6.30 beri ayaktalar
Günaydın canım Rabb'im mekanını cennet eylesin insAllah ya
Selam canım iyiyim şükür sen nasılsınSelam kizlar, herkesler iyidir insallah
Elhamdülillah canim, keyifsizim bi kac gündür ,bugün daha iyiyimSelam canım iyiyim şükür sen nasılsın
Yok canim sitedeki sorundan dolayi 1 ekime ertelendi ( Jübile yapmaya devam
Canim if denedin mi hic ?Nolucak bu benim halim ne zaman nasıl vericem yeniden nasıl yapıcam hep böyle mi yaşıycam
Canim if denedin mi hic ?
ben de bir türlü başlayamıyorum. ruhen o kadar yorgunum ki...Nolucak bu benim halim ne zaman nasıl vericem yeniden nasıl yapıcam hep böyle mi yaşıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?