Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gitmesen daha iyi zaten hastalık çok yaygın kuzum.
Giden eşyalarda kötü olmuş ama sadakan olsun nasip değilmiş demek.
Gören laf eden dönüp hayatına devam ediyo sen etkisinde günler geçiriyosun gerek var mı buna bi düşün? Canım sağolsun de zayıf olsanda karnın hemen çıkardı

Ay çok şeker ya Böyle diyince sen çocuk yapasım geldi
Hemen yap bı tane istek varsa
Ya ne zmn üstüne vazife olmayan şeylere karışmamayi öğrenecek bu insanlar cidden tuhaf boşver cidden duyma onları emzirince İlk 1 sene içinde verirsin ya İnşAllah kötü olmuş kıyafetler nasipten çıkmış demek ki gösteri değişiklik olabilirdi gitseydiniz bakacak başka kimse yok muydu

inşallah tatlım. yok ben sıcak insanı değilim anladım. daraldım valla. tam toplamayınca da böyle oldu. evet dukan birası iyi oluyor.

Benim yüzüme de arkamdan da neler neler söylendi. O zaman vermedigim cevabi şimdi kg vererek vermiş oldum.
Evet ne kadar az kg alirsan kâr ama şuan bebeginin ve senin sagligin cok daha önemli bunu unutma. Ben dogumdan sonra 103e kadar düştüm korona olduk, 1 ayda 8 kg aldim. Keşke 103e dusmeseydim hemen ama korona olmasaydik. Agir agir verirdim o kgyu. İbre git gide yükselince vermek gozumde de cok büyümüştü o dönem. Psikolojimde hazir degildi. Evet bazen kilolu geçen yıllarıma üzülüyorum. Ama geçmişe geri dönemem artik gelecek için ugrasiyorum

Ay aslında var yapayım diyorum ama çok çekincelerim var daha önce düşük oldu yine aynı şeyler olur mu diye endişeliyim bir yanım da istiyor ne bileyim işte
inşallah tatlım. yok ben sıcak insanı değilim anladım. daraldım valla. tam toplamayınca da böyle oldu. evet dukan birası iyi oluyor.
Ben zaten İstanbul sıcağına bile katlanamıyorum güneye ancak tatil için kısa süreliğine inebiliyorum
Ben de kilolu geçen yıllarıma üzülüyorum 20li yaşlarım öyle geçti ancak 30 olunca dank etti kafama ama dediğin gibi değiştiremeyiz inşallah bundan sonra hep fit olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…