Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de bazen nasıl bu kadar kilo verebildim diye kendime soruyorum tek başıma hem de ama benim farklı bir durumum vardı tabi yaşadığım olumsuz bir olayı düşünmemek ve daha kolay atlatmak için kendimi tamamen diyete ve zayıflamaya verdim

Bazen gercekten istemek yetmiyor be bonusum, yetse niye deli gibi isterken yapamiyalim ki . Bir psikolog destegi almayi düsünmez misin

İstemek başarmanın yarısı değilmiydi hani kadın ne isterse yapardı hani kadının elinden hiç bişey kurtulmazdı ona içerliyorum işte.

Düşünüyorum düşünmezmiyim şu an çok ciddi düşünüyorum hemde.

Barış Muslu num kilo verme ile alakali demolari oluyor. Ona katilabilseydim ben eminim cok faydali olcakti

Yayın gibi mi?

Kitabi da varmis aslinda edinsek herseye iyi gelecek belkide. Ozellikle travmalara birebirmiş. Ben cocuklardan katilamadim. İnstagramda canli yayın yapiyor galiba. En kötü psikologa gitsen aslinda. Benimde cok ihtiyacim var da imkan yok zaman yok

Ben de çok düşünüyorum psikoloğa gitmeyi aşamadığım şeyler var yıllardır kilo aldıran belkide bunlardı illa işe yarar imkan ve vakit varsa bir an önce git bence

Bu demoyu yapan birinin anlatımı.
Ben kadın gibi 3 kişiyi dinledim dinlerken ağladım iyi hissetmiyorum şu an.

Demo kayıtlarını izinsiz paylaşanlar var link atmıyorum o yüzden sen bakabilirsin.

O kayıtlardan birinide dinledim iyice kötü oldum tıkandım garip bi hissizlik aynı anda bişeyler acı veriyo bana.

Bi duş alıcam elim kolum kalkmıyo

Ay niye pat diye izledin. Cok uzuldum suan. O demolarda hazir olman lazim, travma yuzlesmesi kolay birsey mi, senin bilincinde bile olmayan hayatini etkileyen şeyle karsilasiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…