Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ah ah kadin öyle kadin böyle kadin söyle ,düsün artik su kadinlarin yakasindan ya,(sözüm sana degil) halt yemis onlar , kadin olmadan önce insaniz be

Barış Muslu num kilo verme ile alakali demolari oluyor. Ona katilabilseydim ben eminim cok faydali olcakti

ben o demoları tam yapamadım.

iyi akşamlar kızlarr. ay çok halsizim halâ. hep uyumak istiyorum. bir de kan şekerimden şüpheleniyorum. tahlile gideceğim. bugün bir acayip oldum karbo biraz kaçınca. bakalım kan şekeri ve insülin kaç olmuş. saçlar da çok dökülüyor 2 aydır. değerlerimi merak ediyorum.

Kestim bugün ben saçımı 1 karış kesmişimdir heralde bakalım fark edicek mi

Kestim bugün ben saçımı 1 karış kesmişimdir heralde bakalım fark edicek mi
benim de uçlarından alınması lazım. ekimde boyaya gideceğim. o zaman kestireceğim.
Sac dökülmesine karsi instegramda bittimsabunu var , kullanicilar cok memnun
onu duydum ama hiç denemedim. inceleyeyim bir.

benim bugün karbo biraz kaçtı. tahlil olayım da ona göre bakayım bir. kafamı toplasam da bir an önce beslenmemi düzene soksam çok iyi olacak.

cümlemize hayırlı akşamlar arkadaşlar hepinizi gerçekten çok özledim ama inanınki hala çok yoğunum ve o taşınma aşamasında 2 inci aşımı olmuştum o aşı dan beri sağlığım iyice bozuldu büyük çocuklara da ev tuttuk onlard a buraya kumbağa geliyorlar şimdi de onları yerleştirecem yani buraya tam menülerimle aklımla fikrimle gelmem için biraz daha zamana iytiyacım var bu arada geçmişi okuyamadım baya sayfa birikmiş Allah'ın selamı üzerinize olsun can dostlarım kilo bildiriöimi yarın inşallah yaparım

kolay gelsin tatlım. aşıdan sonra yan etki mi oldu canım?

kolay gelsin tatlım. aşıdan sonra yan etki mi oldu canım?
sağolasın canım benim

valla hiç. bilemiyorum canım yan etki mi yaptı ama kendimde bildiğim 2 inci açıdan sonra tuafım sanki hep hastayım jeryerim ağrıyor başım arada çok ağrı yapıyor dinlensemde toparlayamadım inşallah en kısa sürede iyi olurım Dr gitmek ye şart oldu zaten

ihmal etme git canım doktora. aşıdan sonra toparlayamadım de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…