- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Bı an önce kendini toparla ve gel canım özletmeBi süre uğramak istemiyorum ben anlayışla karşılayacağınızı biliyorum
Gercekten üzüldümSenle ne ilgisi var olur mu sanki ben bişey dinlemeden kendim düşünüp hiç ağlamıyorum
Aşkolsun ya üzülme valla daha iyiyim o an kötü oldum geçti.Gercekten üzüldüm
İyi ol hepAşkolsun ya üzülme valla daha iyiyim o an kötü oldum geçti.
Hep oluyo böyle zaten ❤
Ah ah kadin öyle kadin böyle kadin söyle ,düsün artik su kadinlarin yakasindan ya,(sözüm sana degilİstemek başarmanın yarısı değilmiydi hani kadın ne isterse yapardı hani kadının elinden hiç bişey kurtulmazdı ona içerliyorum işte.
Düşünüyorum düşünmezmiyim şu an çok ciddi düşünüyorum hemde.
Yayın gibi mi?
İyi ol hep
Barış Muslu num kilo verme ile alakali demolari oluyor. Ona katilabilseydim ben eminim cok faydali olcakti
ben o demoları tam yapamadım.Kitabi da varmis aslinda edinsek herseye iyi gelecek belkide. Ozellikle travmalara birebirmiş. Ben cocuklardan katilamadim. İnstagramda canli yayın yapiyor galiba. En kötü psikologa gitsen aslinda. Benimde cok ihtiyacim var da imkan yok zaman yok
iyi akşamlar kızlarr. ay çok halsizim halâ. hep uyumak istiyorum. bir de kan şekerimden şüpheleniyorum. tahlile gideceğim. bugün bir acayip oldum karbo biraz kaçınca. bakalım kan şekeri ve insülin kaç olmuş. saçlar da çok dökülüyor 2 aydır. değerlerimi merak ediyorum.
benim de uçlarından alınması lazım. ekimde boyaya gideceğim. o zaman kestireceğim.Kestim bugün ben saçımı 1 karış kesmişimdir heralde bakalım fark edicek mi
onu duydum ama hiç denemedim. inceleyeyim bir.Sac dökülmesine karsi instegramda bittimsabunu var , kullanicilar cok memnun
Karbon hidrat ve şeker alimi ne kadar artarsa vucut o kadar error veriyor aslindabenim bugün karbo biraz kaçtı. tahlil olayım da ona göre bakayım bir. kafamı toplasam da bir an önce beslenmemi düzene soksam çok iyi olacak.
aynen. herşeyden o kadar sıkıldım ki anlatamam. çok bunaldım.Karbon hidrat ve şeker alimi ne kadar artarsa vucut o kadar error veriyor aslinda
kolay gelsin tatlım. aşıdan sonra yan etki mi oldu canım?cümlemize hayırlı akşamlar arkadaşlar hepinizi gerçekten çok özledim ama inanınki hala çok yoğunum ve o taşınma aşamasında 2 inci aşımı olmuştum o aşı dan beri sağlığım iyice bozuldu büyük çocuklara da ev tuttuk onlard a buraya kumbağa geliyorlar şimdi de onları yerleştirecem yani buraya tam menülerimle aklımla fikrimle gelmem için biraz daha zamana iytiyacım var bu arada geçmişi okuyamadım baya sayfa birikmiş Allah'ın selamı üzerinize olsuncan dostlarım kilo bildiriöimi yarın inşallah yaparım
sağolasın canım benimkolay gelsin tatlım. aşıdan sonra yan etki mi oldu canım?
ihmal etme git canım doktora. aşıdan sonra toparlayamadım de.sağolasın canım benim
valla hiç. bilemiyorum canım yan etki mi yaptı ama kendimde bildiğim 2 inci açıdan sonra tuafım sanki hep hastayım jeryerim ağrıyor başım arada çok ağrı yapıyor dinlensemde toparlayamadım inşallah en kısa sürede iyi olurımDr gitmek ye şart oldu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?