haklısın canım dahiliyeden mi alıyım canım randevu yu acabaihmal etme git canım doktora. aşıdan sonra toparlayamadım de.
Gecmis olsun. Sen iyi ol da zamanla duzene girersincümlemize hayırlı akşamlar arkadaşlar hepinizi gerçekten çok özledim ama inanınki hala çok yoğunum ve o taşınma aşamasında 2 inci aşımı olmuştum o aşı dan beri sağlığım iyice bozuldu büyük çocuklara da ev tuttuk onlard a buraya kumbağa geliyorlar şimdi de onları yerleştirecem yani buraya tam menülerimle aklımla fikrimle gelmem için biraz daha zamana iytiyacım var bu arada geçmişi okuyamadım baya sayfa birikmiş Allah'ın selamı üzerinize olsuncan dostlarım kilo bildiriöimi yarın inşallah yaparım
Bencede git doktora. Kan baktirmadiysan yakinda kan degerlerine de baktirhaklısın canım dahiliyeden mi alıyım canım randevu yu acaba
sağolasın canım benimGecmis olsun. Sen iyi ol da zamanla duzene girersin
olabilir canım.haklısın canım dahiliyeden mi alıyım canım randevu yu acaba
ben 1 ekimde net olarak Allahın izniyle aralıklı oruca başlayacağım. o zamana kadar da dikkat etmeye çalışacağım.Sizler napıyosunuz?
ben 1 ekimde net olarak Allahın izniyle aralıklı oruca başlayacağım. o zamana kadar da dikkat etmeye çalışacağım.
ben en rahat aralıklı oruçla verebiliyorum. onu anladım ve gördüm.Başlayalım inşallah fulya o ki bütün sorunumuz bu bizim çözmeye çalışalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?