ben oolong içtim şimdi.Kahve içsek mi? Yada ne içsek
ben oolong içtim şimdi.
Kabızlık sorun onlarda ya onun için napıcan?veee arkadaşlar kan yapıcı hap serüvenim bir süreliğine yeniden başlıyor. depo demir
valla bilmiyorum. moralim çok bozuk zaten. bir de HBA1C yüksek çıktı. bir an önce karboyu dengelemem ve kilo vermem gerekli. ayrıca magnezyum da inmiş aşağıyaKabızlık sorun onlarda ya onun için napıcan?
bu saatte mümkün değil kahve içemem. uyuyamıyorum.Kahve yaptım yarım kitabımı aldım
Benim çok kramplarım oluyodu 2 haftadır magnezyum alıyorum suya atılandan.valla bilmiyorum. moralim çok bozuk zaten. bir de HBA1C yüksek çıktı. bir an önce karboyu dengelemem ve kilo vermem gerekli. ayrıca magnezyum da inmiş aşağıya
senin o değerin kaç çıkıyor bonus?Benim çok kramplarım oluyodu 2 haftadır magnezyum alıyorum suya atılandan.
3 aylık şeker o diyetle iner inşallah üzme kendini
Ben geçen yil 1 ekim de başlamiştim. 111.1 kg olarak....ben 1 ekimde net olarak Allahın izniyle aralıklı oruca başlayacağım. o zamana kadar da dikkat etmeye çalışacağım.
senin o değerin kaç çıkıyor bonus?
günaydın canım mutlu hafta sonlarıGünayydınnn ❤
Mutlu haftasonları
Eki Görüntüle 2922030
E eboe
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
misafir1001
nisan34
Fit mutlu anne
Arzuluu
Mthn83
60kiloyum
hzlsel
BereliPenguen
Yapabilirsin. Kuruyemiş kuru meyve atıştırmalık alabilirsinDüzgün kahvaltı yaptım yeşil çay içtim kitap okudum. Yanında bişey yemedim.
Atıştırma yapmayacağım sesli söylüyorum bu beni mutsuz edicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?