Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım. Minikte tez vakitte çıkarır

merhaba kızlarr. bugün dışarıya çıktım. pantolon ve kota ihtiyacım var. kotlarımın bacak arası incelmiş kilodan ve sürtünmeden. ama almadan geldim. dedim bu kiloyla almayayım. biraz daha idare edeyim. davul oldum iyice zira.
neyse watsons a falan uğradım. bir iki ihtiyacım vardı. onları hallettim.
gelirken de azcık market alışverişi...

10.000 adımı geçmişim ama çok yürüdüm. hem spor oldu hem değişiklik. ama yalnız gidince pek tadı olmuyor. herşey insanla güzel. herkesin işi vardı yalnız gittim.

Bende yalnizlik ariyorum. Bence de simdi alma. Biraz gayret sebebi olur

Bende yalnizlik ariyorum. Bence de simdi alma. Biraz gayret sebebi olur
aynen. kilo verirsem dedim elimde kalır. taşlı streç kotlarımı aldığım bir mağaza var. hem ona baktım. hem de mavi jeans e baktım. mavide rengini çok beğendiğim farklı model bir kot gördüm. çok hoşuma gitti. zayıfladığımda indirimde oradan bakayım. zayıf süper durur o kot

Oğlum doğduktan sonra tartıldım 75 tim ne diyim daha
insan özlüyor o günleri. neyse her şerde bir hayır vardır. HBA1C yüksek çıkınca, baktım adım adım diyabete ilerliyorum aklımı başıma aldım. işyeri yemeği yemeyeceğim. onunla olmaz. yanımda yine yemek taşıyacağım. Allah büyük.

Yani doğumda olmadım 90. Nolduysa sonra oldu.
Ve ben sanki uyuyomuşum hiç farketmemişim noluyo
eski kıyafetlerimi giymeyi o kadar arzuluyorum ki anlatamam. doğru düzgün giymediklerim bile var. 1-2 kilo versem tam olur dediğim pantolonlar, kazaklar, bluzler, ceketler....

Ne çıkıyor ki?
hergün ister istemez makarna, pilav, bulgur ya da börek, patates gibi bir karbonhidrat çıkıyor ana yemeğin yanında. ekmek yemesen bile bunlar var. protein miktarı her zaman yeterli olmuyor. zeytinyağlı ve etli sebze olduğu günler var. çorba var. salata, tatlı, meze, hoşaf vs oluyor. bunlarla istediğim gibi olmaz.
kendim hazırlayacağım listemi.

Başkaları yerken bakmak daha berbat.
Hiç dayanamiyoruz

Ben ne zaman 50ydim acaba
valla üniversiteye başlarken fıstık gibiydim öyle fittim ki anlatamam gram yağ yoktu bedenimde. çok güzel bir duygu. bugün mavide o beğendiğim kot küçük bedendi. dedim bir zamanlar bu bedende giyiyordum ve harika duruyordu
Bende 115 gordugume inanamazdim.. hep yazıyodum burda da
evet yaaa... ben de 90 a dayanacağımı düşünemezdim
Başkaları yerken bakmak daha berbat.
Hiç dayanamiyoruz
inan tahlil sonucu korkuttu beni. hiç gözüm yok. zaten lezzetli ve doyurucu menüler hazırlayacağım.

Bende korkmuştum. Ailemde şeker tansiyon ne ararsak var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…