- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
İyi geceleryaaa kızlar gelin neredesiniz?
Mutlu pazarlarasumanzeynep hatun gezmelerdeydin gel artık :)
bazen yoldan çıkıyoruzGünaydın kızlar
Ben de cuma günü çıldırmış gibi yedim dün biraz daha iyi geçti ama yine de yedim tabiBugün daha az yiyeceğim inşallah
iyi olmuş hava al canım.Tunaydin sabah erkenden kalktik 2 saattir parktayiz
Hangi parktaydınız iyi olmuşTunaydin sabah erkenden kalktik 2 saattir parktayiz
Halkali millet bahcesiHangi parktaydınız iyi olmuş
Ah ah ölüyorum yorgunluktaniyi olmuş hava al canım.
çok güzel mis gibi hava iyi gezmeler canımHalkali millet bahcesi
Döndük eve. Eşim işe gittiği için hiç birşey den zevk alamiyorum. Maksat cocuklari gezdirmek. Baktim herkes ailecek gelmiş piknik yapiyor canım sıkıldıçok güzel mis gibi hava iyi gezmeler canım
e tabi canım insan ailesini eksiksiz yanında istiyor çocukları da evde zaptetmek zor tabi inşallah eşinde biran önce yanınızda olur canımDöndük eve. Eşim işe gittiği için hiç birşey den zevk alamiyorum. Maksat cocuklari gezdirmek. Baktim herkes ailecek gelmiş piknik yapiyor canım sıkıldı
Zaten ekimden sonra bu kadar iş olmaz. Mesaileride azalir, düğün sezonuda biter. Dayanmaya çalışıyoruz. Evde zapt etmek cok zor hep kavga ediyorlar oturup oynamak yok. Anca okula gidince biraz kafam sakinledie tabi canım insan ailesini eksiksiz yanında istiyor çocukları da evde zaptetmek zor tabi inşallah eşinde biran önce yanınızda olur canım
Zaten ekimden sonra bu kadar iş olmaz. Mesaileride azalir, düğün sezonuda biter. Dayanmaya çalışıyoruz. Evde zapt etmek cok zor hep kavga ediyorlar oturup oynamak yok. Anca okula gidince biraz kafam sakinledi
İkiside kizçocuklar kızmı erkekmi canım
İkiside kiz
haklısın canım. ama mecburiyet olunca birşey yapamıyorsun. Allah kolaylık versin.Döndük eve. Eşim işe gittiği için hiç birşey den zevk alamiyorum. Maksat cocuklari gezdirmek. Baktim herkes ailecek gelmiş piknik yapiyor canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?