Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarrr sabah erkenden kalktım pazara gittik arkadaşla. 10.30 da geldik eve. kahvaltı falan derken vakit geçti. çok yoruldum. odamın perdeleri yıkandı. ütünün ardından taktım. zor geldi valla
yarım simitle yumurtalı kahvaltı yaptım. akşama da hamsi ve salata var. arada da meyve falan yerim. sanırım az kısır yapacağım.

Döndük eve. Eşim işe gittiği için hiç birşey den zevk alamiyorum. Maksat cocuklari gezdirmek. Baktim herkes ailecek gelmiş piknik yapiyor canım sıkıldı
e tabi canım insan ailesini eksiksiz yanında istiyor çocukları da evde zaptetmek zor tabi inşallah eşinde biran önce yanınızda olur canım

e tabi canım insan ailesini eksiksiz yanında istiyor çocukları da evde zaptetmek zor tabi inşallah eşinde biran önce yanınızda olur canım
Zaten ekimden sonra bu kadar iş olmaz. Mesaileride azalir, düğün sezonuda biter. Dayanmaya çalışıyoruz. Evde zapt etmek cok zor hep kavga ediyorlar oturup oynamak yok. Anca okula gidince biraz kafam sakinledi

Döndük eve. Eşim işe gittiği için hiç birşey den zevk alamiyorum. Maksat cocuklari gezdirmek. Baktim herkes ailecek gelmiş piknik yapiyor canım sıkıldı
haklısın canım. ama mecburiyet olunca birşey yapamıyorsun. Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…