ben de sabah eve geldiğimden beri dinlenemedim. öyle yorgunum ki. kan değerlerimle ilgisi var mı bilemedim.Ah ah ölüyorum yorgunluktanev darma dagin dinleniyorum şuan
nasılsın canım? arada öyle oluyor insan. sonra pişman oluyorsun.Günaydın kızlar
Ben de cuma günü çıldırmış gibi yedim dün biraz daha iyi geçti ama yine de yedim tabiBugün daha az yiyeceğim inşallah
Ben ne guzel pazartesi gidecektim dra ama okulla uyuşmadi. Şimdi 4 ekime randevu aldim. İnşallah birşey cikmazsa giderimben de sabah eve geldiğimden beri dinlenemedim. öyle yorgunum ki. kan değerlerimle ilgisi var mı bilemedim.
yarın görüşmeye gideceğim.Ben ne guzel pazartesi gidecektim dra ama okulla uyuşmadi. Şimdi 4 ekime randevu aldim. İnşallah birşey cikmazsa giderim
bence güzel. benim menüm kötü. ama serbest yiyorum şu an. yine de artık çikolata almayacağım. bitti artık.26 Eylül menüsü
Sabah 9.00
Az patatesli yumurta
Domates salata
Çay
1 dlm peynir
1 dlm kaşar
1 dlm salam
Tere yapraklari
15.00
Tarhana çorbası
Yoğurt
18.45
Patlican musakka 1 tabak
2 dlm ekmek
Suyum az oldu gibi bilemiyorum ne kadar.
Aile sagligina gideceksen maalesef herseye bakmıyorlaryarın görüşmeye gideceğim.
Cikolata dedigin ne mesela? Bitter yada sekersiz kare cikolata al, züberin envai cesit şeyi var. En azindan alışana kadar onlardan yersin. Sigara gibi bagimlilik yapiyor cok iyi anliyorum seni. Herkesin yedigi cok sevdiğim birseyi yiyemedigimde cok agladim. Ama her seferinde daha güçlendimbence güzel. benim menüm kötü. ama serbest yiyorum şu an. yine de artık çikolata almayacağım. bitti artık.
D vitaminine bakmıyor. onun dışında bana lazım olan şeylere baktı.Aile sagligina gideceksen maalesef herseye bakmıyorlar
geçen hafta eve büyük boy nutella aldım. normal sütlü çikolata çeşitlerinden çok yedim son dönemde.Cikolata dedigin ne mesela? Bitter yada sekersiz kare cikolata al, züberin envai cesit şeyi var. En azindan alışana kadar onlardan yersin. Sigara gibi bagimlilik yapiyor cok iyi anliyorum seni. Herkesin yedigi cok sevdiğim birseyi yiyemedigimde cok agladim. Ama her seferinde daha güçlendim
Çok iyi yaparsin. Evdekiler yemiyorsa eve abur cubur alma. Eskiden o nutellayi en cok ben yerdim. Abur cubur girlaydi. Zamanla azaliyor bir hafta sabretbenim genel anlamda şekerli yiyeceklerden, hamurişlerinden ve dağınık yemekten uzaklaşmam lazım. hayırlısıyla 3-4 güne başlayacağım.
zaten havalar da soğuyor. Allahın izniyle eksik oruçlarıma da başlayacağım.
aynen. boğaza sahip olmayınca birşey olacağı yok. ancak ağlıyoruz şişmanız, nasıl zayıflayacağız diye. az yicen işte. az ve öz yicen. az da spor. durup dururken mucize olmuyor maalesef...Çok iyi yaparsin. Evdekiler yemiyorsa eve abur cubur alma. Eskiden o nutellayi en cok ben yerdim. Abur cubur girlaydi. Zamanla azaliyor bir hafta sabret
Ay valla canım hiçbir şeye yetişemiyorum ve ortada çocuk yok daha o da olunca ne yaparım bilmem güya hafta sonu dinlenmem lazımdı ama dinlenemeden yeni haftaya başlıyorum sürekli yorgunum ben de kan değerlerime baktırmam lazım ama o bile zor geliyor kim gidecek şimdi diyorumnasılsın canım? arada öyle oluyor insan. sonra pişman oluyorsun.
buraya çok gelmemeye başladın yine
Günaydın. Bu hafta yine okuldan dönüşlerde yurumeye caliscam ya da evde leslie yapcam :)Günayyydınn ❤
Huzurlu haftalar
Eki Görüntüle 2922773
Napıyosunuz, neler yapıcaksınız bu hafta?
E eboe
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
misafir1001
nisan34
Fit mutlu anne
Arzuluu
Mthn83
60kiloyum
hzlsel
BereliPenguen
günaydın canımGünayyydınn ❤
Huzurlu haftalar
Eki Görüntüle 2922773
Napıyosunuz, neler yapıcaksınız bu hafta?
E eboe
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
misafir1001
nisan34
Fit mutlu anne
Arzuluu
Mthn83
60kiloyum
hzlsel
BereliPenguen
Noldu sana ❤Ay valla canım hiçbir şeye yetişemiyorum ve ortada çocuk yok daha o da olunca ne yaparım bilmem güya hafta sonu dinlenmem lazımdı ama dinlenemeden yeni haftaya başlıyorum sürekli yorgunum ben de kan değerlerime baktırmam lazım ama o bile zor geliyor kim gidecek şimdi diyorumyemek işini toparladım Allahtan bugün inşallah böyle devam eder bir de yürüyüşü eklemeye çalışıyorum en azından çünkü Leslie bile yapamıyorum sıkılıp bırakıyorum Daha çok gelmeye çalışayım haklısın valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?