Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar
Ben de cuma günü çıldırmış gibi yedim dün biraz daha iyi geçti ama yine de yedim tabi Bugün daha az yiyeceğim inşallah
nasılsın canım? arada öyle oluyor insan. sonra pişman oluyorsun.
buraya çok gelmemeye başladın yine

bence güzel. benim menüm kötü. ama serbest yiyorum şu an. yine de artık çikolata almayacağım. bitti artık.

bence güzel. benim menüm kötü. ama serbest yiyorum şu an. yine de artık çikolata almayacağım. bitti artık.
Cikolata dedigin ne mesela? Bitter yada sekersiz kare cikolata al, züberin envai cesit şeyi var. En azindan alışana kadar onlardan yersin. Sigara gibi bagimlilik yapiyor cok iyi anliyorum seni. Herkesin yedigi cok sevdiğim birseyi yiyemedigimde cok agladim. Ama her seferinde daha güçlendim

geçen hafta eve büyük boy nutella aldım. normal sütlü çikolata çeşitlerinden çok yedim son dönemde.
yok canım züber tarzı yapabiliyorum. ayıptır söylemesi bir sürü hurma var evde. çiğ kuruyemiş. yaparım. kakao yağı falan da var. balla, pekmezle yaparım birşeyler. ama genel anlamda biraz uzak kalmak istiyorum.

Çok iyi yaparsin. Evdekiler yemiyorsa eve abur cubur alma. Eskiden o nutellayi en cok ben yerdim. Abur cubur girlaydi. Zamanla azaliyor bir hafta sabret

Çok iyi yaparsin. Evdekiler yemiyorsa eve abur cubur alma. Eskiden o nutellayi en cok ben yerdim. Abur cubur girlaydi. Zamanla azaliyor bir hafta sabret
aynen. boğaza sahip olmayınca birşey olacağı yok. ancak ağlıyoruz şişmanız, nasıl zayıflayacağız diye. az yicen işte. az ve öz yicen. az da spor. durup dururken mucize olmuyor maalesef...
sadece görüntü bozuk olsa bir yerde. ama yaş ilerleyince beden sağlığı da bozulmaya başlıyor.

nasılsın canım? arada öyle oluyor insan. sonra pişman oluyorsun.
buraya çok gelmemeye başladın yine
Ay valla canım hiçbir şeye yetişemiyorum ve ortada çocuk yok daha o da olunca ne yaparım bilmem güya hafta sonu dinlenmem lazımdı ama dinlenemeden yeni haftaya başlıyorum sürekli yorgunum ben de kan değerlerime baktırmam lazım ama o bile zor geliyor kim gidecek şimdi diyorum yemek işini toparladım Allahtan bugün inşallah böyle devam eder bir de yürüyüşü eklemeye çalışıyorum en azından çünkü Leslie bile yapamıyorum sıkılıp bırakıyorum Daha çok gelmeye çalışayım haklısın valla

günaydın canım bende bu hft a .işler yoğun çocuklara ayrı ev tuttuk bana yakın büyük çocuklara onları yerleştirecem ,kilo sorarsan bala İstanbul dan sorunlar başladı ben kendiöiğiöden erimeye başladım iştah felan kalmadı çünkü 2inci aşıda etkiledi hafif bulantı felan yaptı az az yiyorum kenliğinde. stresten gidiyor yağlar ,derler ya içimin yağları eridi demekki o söz buymuş

Noldu sana ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…