GünaydınGünayyydınn ❤
Huzurlu haftalar
Eki Görüntüle 2922773
Napıyosunuz, neler yapıcaksınız bu hafta?
@eboe
Amine Busra
@74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
@misafir1001
@nisan34
@Fit mutlu anne
@Arzuluu
@yst38
60kiloyum
hzlsel
@BereliPenguen
Okul çarptı beni sabah erken kalkıyorum ev işi yemek işi yürüyüş öyle geçiyor okula yorgun gidiyorum akşam 8de eve daha yorgun geliyorum bu sefer başka işler beni bekliyor oluyor dışarı çıkıp gezelim en azından hafta sonu diyoruz ama o da bir türlü nasip olmadıNoldu sana ❤
Akşam baya geç geliyosun ne okuluydu?Okul çarptı beni sabah erken kalkıyorum ev işi yemek işi yürüyüş öyle geçiyor okula yorgun gidiyorum akşam 8de eve daha yorgun geliyorum bu sefer başka işler beni bekliyor oluyor dışarı çıkıp gezelim en azından hafta sonu diyoruz ama o da bir türlü nasip olmadı
Ortaokul canım ya öğlenciyiz bu sene geç gidip geç geliyorum öyle oluncaAkşam baya geç geliyosun ne okuluydu?
Hımm tamam o zaman öğlenci olunca doğruOrtaokul canım ya öğlenciyiz bu sene geç gidip geç geliyorum öyle olunca
Selam canim. Sabah erkenden kalktik. Kizi okula goturdum geldim. Sonra aşı oldum biraz etkiledi gibi. Yarim saat sonra kizi almaya gidicem. Sen nasilsinMerhaba kızlar nasıl geçiyor gününüz neler yapıyorsunuz
2. Doz mu oldun canım biontech miSelam canim. Sabah erkenden kalktik. Kizi okula goturdum geldim. Sonra aşı oldum biraz etkiledi gibi. Yarim saat sonra kizi almaya gidicem. Sen nasilsin
Cuma günü kaçtın canımBugünkü kilom
Evet 2. Doz canm2. Doz mu oldun canım biontech mi
75.2 idiCuma günü kaçtın canım
2. Doz biraz daha ağrılı geçiyor Benim sadece kolum ağrımıştı ama annemde tansiyon filan çıktı inşallah hafif geçerEvet 2. Doz canm
75.2 idi
Gider canim. Bende dun 9bin adimi gecirdimBen de bugün bahçe nöbetçisiyim fırsattan istifade yürüyüp dolanıp duruyorum adım olsun diyeCuma günü çok kaçırdığım için artıyım tabi ama çok değil 500 gramcık cumaya kadar gider herhalde
çalışınca zor oluyor. zaman yetmiyor. bilirim...Ay valla canım hiçbir şeye yetişemiyorum ve ortada çocuk yok daha o da olunca ne yaparım bilmem güya hafta sonu dinlenmem lazımdı ama dinlenemeden yeni haftaya başlıyorum sürekli yorgunum ben de kan değerlerime baktırmam lazım ama o bile zor geliyor kim gidecek şimdi diyorumyemek işini toparladım Allahtan bugün inşallah böyle devam eder bir de yürüyüşü eklemeye çalışıyorum en azından çünkü Leslie bile yapamıyorum sıkılıp bırakıyorum Daha çok gelmeye çalışayım haklısın valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?