Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sokak kedisi için mama alacağım. önereceğiniz marka var mı? proplan en iyisiymiş ama yüksek fiyatlı olsun istemiyorum. onun dışında.

27 Eylül menüsü

Sabah 9.00
2 yumurta kizlarla ortak
1.5 dilim ekmek
Nescafe
Domates salata
(Zeytin yemedim)

12.30
1 kase şehriyeli corba

16.00
Turk kahvesi

18.30
1 kepce oglenki corba
1 dlm ekmek
1 kucuk dolma
Yogurt salata
Çok iyi menü canım afiyet olsun Adımın kaç oldu

Ben de menümü paylaşayım
Sabah
Türk kahvesi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, zeytin, 1 dilim hindi füme
Ara
Kazandibi, sütlü kahve
Akşam
Kuru fasulye, salata, 1 sb ayran, 1 mandalina

12 bin adım attım birazdan Leslie yapacağım artık 1 veya 2 mil 1 LT yeşil çayımı hazırladım onu içeceğim

Oooo senin hem adim muhtesem hem uzerine spor eklemissin. Ben cok hantalim daha

aynen canım gerçekten geçen sene ne güzeldi evden ders verince bol bol vakit kalıyordu alıştım tabi rahata zor geliyor şimdi

çok iyi canım 1 kilo gitmiş ne yapıyorsan devam et bırakma
o gün acayip bir şişlik vardı zaten. yok kız bişi yapmadım

Proplan pahalı tabi annemin bahçede baktıkları kediye verdikleri bir mama vardı bakayım söyleyeceğim canım
o mamayı biliyorum canım ama pahalı istemiyorum. sokak kedisi bu. 1 kilo ortalama 2 öğünden 1 hafta falan gidiyormuş sanırım. aylık o kadar vermek istemiyorum.
N11 de sipariş verdim az önce jungle kuzu etli. kampanya varmış. bir de site bana güzel bir çek vermiş :)) iyi oldu. 15 kilo kuzu etliyi güzel fiyata aldım. yorumlarda iyi. kediler çok beğenmiş. hatta biri kedim proplanı bile böyle zevkle yediğini görmedim yazmıştı.

ona da bakarım ama aldım artık. uzun süre gider:)) saol canım.

10bine az kaldi. Afedersin totom bile aciyo
Ben evvelsi hafta başladım yürüyüşlere 2-3 gün dediğin gibi totom nasıl ağrımıştı ama alıştım artık ağrımıyor bir yerim
Oooo senin hem adim muhtesem hem uzerine spor eklemissin. Ben cok hantalim daha
Sağ ol canım bugün nöbet olunca okuldan eve gelene kadar olmuş o kadar adım bir enerji var üzerimde 2 mil Leslie yaptım ne zamandır yapmıyordum güzel ter attım

Ben şuan buna alisamadim daha. Aman terli durma sakin canim. İyi dinlenmelee

o gün acayip bir şişlik vardı zaten. yok kız bişi yapmadım
Ben de dedim yediklerine dikkat etmeye başladı moda girdi gidiyor kilolar
Tamam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…