Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Daha iyiyim çok şükür. Ama çok zorladı beni Canım. İşte kan tahlilinde demirim çok düşük çıktı 300 lerdeki değer 6 çıkmış.ilaç içince kulak sesim de azaldı geçmedi tamamen ama en azından şiddeti azaldı. Sen nasılsın

Allah şifa versin canım

Sağol canım iyi diyeyim bi iyi bi kötü işte.

Bugün sabah uğrayamadım buraya annemin eşyaları için geldim müsait değililm sonra gelicem inşallah

İyi akşamlar kızlar Menümü paylaşmaya geldim umarım hepiniz güzel bir gün geçirmişsinizdir
Sabah
Türk kahvesi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, kiraz saplı çay, 2 wasa, 2 dilim hindi füme, 1 çatal krem peynir
Ara
1 avuç kuruyemiş, 2 mandalina, sütlü nescafe, limonlu züber lokum
Akşam
Kuru fasulye, salata, 1 sb ayran

2 LT su, 1 LT yeşil çay,
15bin adım, 2 mil Leslie

Ben yine resimlere daldımBirinde 95 diğerinde 78 kiloyum bir sene kadar olacak Ankara’ya gitmiştik eşimle ekim ayının sonunda ve ben kendimi çok fit hissediyordum anlaşılan değilmişim

Eklentiler

• 47D73C0F-F664-4CEE-824D-13EC8B1D4C6D.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 30
Ben yine resimlere daldımBirinde 95 diğerinde 78 kiloyum bir sene kadar olacak Ankara’ya gitmiştik eşimle ekim ayının sonunda ve ben kendimi çok fit hissediyordum anlaşılan değilmişim
Ya süper fark var canım tebrik ederim MaşAllah

Harikasin canim. Bende sonunda mavi elbisenin fermuarini komple çekebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…