Daha iyiyim çok şükür. Ama çok zorladı beni Canım. İşte kan tahlilinde demirim çok düşük çıktı 300 lerdeki değer 6 çıkmış.ilaç içince kulak sesim de azaldı geçmedi tamamen ama en azından şiddeti azaldı. Sen nasılsınbengisu022 nasıl oldu kulağın?
Allah şifa versin canımDaha iyiyim çok şükür. Ama çok zorladı beni Canım. İşte kan tahlilinde demirim çok düşük çıktı 300 lerdeki değer 6 çıkmış.ilaç içince kulak sesim de azaldı geçmedi tamamen ama en azından şiddeti azaldı. Sen nasılsın
Daha iyiyim çok şükür. Ama çok zorladı beni Canım. İşte kan tahlilinde demirim çok düşük çıktı 300 lerdeki değer 6 çıkmış.ilaç içince kulak sesim de azaldı geçmedi tamamen ama en azından şiddeti azaldı. Sen nasılsın
Kaç geldin? Ne oldu da bu kadar uzaklaştın buradanBu arada bugün yürüyüşe başlamayı düşünüyorum. Bu sabah tartı gerçekleri tokat gibi yüzüme çarptı
İnan günlük işimi yapmak zor geliyor temizlik vs.bengisu022 ne iyi olmuş ilaç o değerle nasıl durdun sen insan sürünüyor tabiri caizse
demir eksikliğinde benim en başta saçlarım elime geliyorİnan günlük işimi yapmak zor geliyor temizlik vs.
Ya süper fark var canım tebrik ederim MaşAllahBen yine resimlere daldımBirinde 95 diğerinde 78 kiloyum bir sene kadar olacak Ankara’ya gitmiştik eşimle ekim ayının sonunda ve ben kendimi çok fit hissediyordum anlaşılan değilmişim
Harikasin canim. Bende sonunda mavi elbisenin fermuarini komple çekebildimBen yine resimlere daldımBirinde 95 diğerinde 78 kiloyum bir sene kadar olacak Ankara’ya gitmiştik eşimle ekim ayının sonunda ve ben kendimi çok fit hissediyordum anlaşılan değilmişim
Sağ ol canımYa süper fark var canım tebrik ederim MaşAllah
Teşekkürler canımHarikasin canim. Bende sonunda mavi elbisenin fermuarini komple çekebildim
Geçmiş olsun canımDaha iyiyim çok şükür. Ama çok zorladı beni Canım. İşte kan tahlilinde demirim çok düşük çıktı 300 lerdeki değer 6 çıkmış.ilaç içince kulak sesim de azaldı geçmedi tamamen ama en azından şiddeti azaldı. Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?