Konu başlığı konu yeri değişmiş yeni gördüm
Kazen abi gruplarda bi bizim topik mi kalmıştı yarışma harici?
diğerleri de isterlerse devam edebilir veya iyi niyet mesajlarını yazabilirler. Fakat takım kaptanları vs artık ilgilenemeyecek, anılar var diye öylece bıraktık sizin ki de aktifliğini kaybetmesin diye buraya taşıdım
Ne desem bilmiyorum. Çok zordur elbet ne kadar zaman gecsede ayni hissedilir sanirim. Ama güzel gunlerinizi düşün hep onlara sarılSelamlar ❤
Uğrayamadım dün çok zor bi gün geçirdim. Eşyaları toparladık bitirdik ruhen kötü olduk çok zormuş.
Zordur tabii Allah sabır versinSelamlar ❤
Uğrayamadım dün çok zor bi gün geçirdim. Eşyaları toparladık bitirdik ruhen kötü olduk çok zormuş.
İyi akşamlar geçmiş olsun canım benimİyi akşamlar ❤
Grip mi oldum noldum allah bilir başım burnum iğrenç bi halde dolanıyorum
Sağol ablacım nabıyon? Ne yedin ne içtin?İyi akşamlar geçmiş olsun canım benim
Hay Allah usuttun mu acaba gecmis olsunİyi akşamlar ❤
Grip mi oldum noldum allah bilir başım burnum iğrenç bi halde dolanıyorum
Şükür evdeyim işteSağol ablacım nabıyon? Ne yedin ne içtin?
annenin eşyalarını mı topladın? anlamadım canım?Selamlar ❤
harika farkBen yine resimlere daldımBirinde 95 diğerinde 78 kiloyum bir sene kadar olacak Ankara’ya gitmiştik eşimle ekim ayının sonunda ve ben kendimi çok fit hissediyordum anlaşılan değilmişim
Gunaydin canim. Kosturmacali devam ediyor. Okula gotur okuldan al :)Günaydın şu sıralar çok aktif olamadım geçmişe de çok bakamıyorum vala nasılsınız kızlar
annenin eşyalarını mı topladın? anlamadım canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?