Sağlık olsun da okul düzenini sevdim ben ya ev işlerim bı düzene girdi şükürGunaydin canim. Kosturmacali devam ediyor. Okula gotur okuldan al :)
Günaydın canım
Geçmiş olsun afiyet olsun canımGece büyük kız öksürdü sabah dr götürdüm anca geldim. Önemli bişey yok hava verdik orda.
Kahvaltı yapıcam inşallah
Napıyon fit iyimisin?Sağlık olsun da okul düzenini sevdim ben ya ev işlerim bı düzene girdi şükür
Günaydın canım
Geçmiş olsun afiyet olsun canım
İç güveyinden halliceyim canım şükür bklm yeniden düzene giriyor gibiyim bklm sen nasılsın canımNapıyon fit iyimisin?
İç güveyinden halliceyim canım şükür bklm yeniden düzene giriyor gibiyim bklm sen nasılsın canım
Bu düzeni değiştirmek lazım içsel olarak iyi olmanın yolunu bulmalıyız artık ya nasıl olacaksaAynı beya mutsuz olup bişeyler yapmak isteyip yapamamanın verdiği bi diğer mutsuzluk ile işte öyle bişeyler
Ha bide küçük kızım 1.sınıf ela lale elliyo falan
Bu düzeni değiştirmek lazım içsel olarak iyi olmanın yolunu bulmalıyız artık ya nasıl olacaksa
Ayyyy bizde bizde ela lale el ele elle al
Aynen canım 1. Sınıf geçen kurabiye yaptım düşün onlarla bir el ele yazdıkSizde mi 1.sınıf
İçselimize ne diyim ne biçim bir içti böyle
Buradan da tebrik edeyim kuzum aynı performansı haftaya da bekliyorumİlk kilo bildirimi benden olsun
Geçen hafta: 81.95
Bu hafta: 81.05
Fark: -900
Ne güzel vermişsin canım 6lara giderek yaklaşıyorsun tebrik ederimTunaydin, bildirim gelmemiş burdan, nasilsiniz
İyiyim canım edilir sen nasılsın kaçtın geçen haftaTunaydin, bildirim gelmemiş burdan, nasilsiniz
Sağol canım insAllah seninde toplam kilo göz kamaştırıyor MaşAllahuradan da tebrik edeyim kuzum aynı performansı haftaya da bekliyorum
Bu hafta 1.3 gitti canımİyiyim canım edilir sen nasılsın kaçtın geçen hafta
Sağol canım insAllah seninde toplam kilo göz kamaştırıyor MaşAllah
Sağ ol canım 50 kiloya ulaşmama az kaldıİyiyim canım edilir sen nasılsın kaçtın geçen hafta
Sağol canım insAllah seninde toplam kilo göz kamaştırıyor MaşAllah
Nasilsin ablam iyileşemedinmiselam arkadaşlar
kg bildirim , geçen hafta 86 , 75
. bu hafta ,. 86 ,15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?